• Jurki
    14.4k
    jbg oni su u Hrvatskoj isto ko i banke u USA.. kaj god naprave i zaseru, drzava ili neko treci bu uskocil i tutnul lovu. To big to fail.
    A da se postivaju zakoni onda bi taj krs od kluba isel u bankrot, a mnogi ljudi u zatvor.
    I to se događa samo iz razloga da se razjarenu masu drzi pod kontrolom, jer bi inace doslo do građanskog rata i to doslovno građanskog rata.
    I onda se mi smijemo iz žabara... pa Italija je bar kolko tolko postena drzava.. Juve napravi sranje... ajmo u trecu ligu.
    U Hrvatskoj tovari ne plate Rukavinu - Šibenik bankrot, ne plate Pletikosu - Zadar bankrot, ne plate Žapera - koga jebe to je tam neki Osijek, Šegu - ma jebes Varazdin, nek cekaju 3 sezone.
  • Nadmocniji
    326
    Ovako ide priča na zoni:

1) Livaja dođe u Hajduk - ne može on sve sam, tim je loš i mi smo prvaci unatoč njemu

2) Livaja donese kupove, druga mjesta i cijeli klub si jako digne marketing i budžet - Livaju plaća Bogdanović, klub je u minusu i zadužuje se na sve strane, balon će puknut prije ili poslije

3) Sezona 23/24, uz Livaju dolaze i Perišić i Brekalo - igračima se daje zemljište u i oko Splita, Bogdanović će prije ili poslije tražiti novac natrag, ništa nije besplatno, ako sad ne osvoje naslov neće nikad, vraćaju se na peto mjesto

4) Sezona 24/25, Hajduk plaća trenera €2,5mil godišnje, dovodi Rakitića Bambu i Šegu s jednom malom prodajom (Sahiti) - Tommy plaća igrače, nismo mi ko oni da žicamo sponzore (na ljestvici su nam na +7)
    Simpatizer

NAJTE KAJ ZAMERIT!
  • Jay
    296
    Politika i "donacije za prezivljavanje" raznih poduzetnika i obozavatelja, napuhani balon klubica koji si daje na vaznosti i tepa da je gigant, a zapravo bi odavno bio na mjestu Segeste da nemaju ljude na pravim pozicijama. Nema smisla traziti logiku, u interesu je mnogim ljudima da budu bitni i da liga bude zanimljiva zbog veceg pracenja. Na nama je da im ugasimo sve ambicije i kad tad ce isplivati sve gadosti moralnih vertikala. Jedan posten napadac, zaredati pobjede i gotova prica.
  • Ivdzo11
    5.1k
    Raskinuti ugovori sa Moufijem i Dajakuom
  • Iskrenjak
    195
    A kako prezivljavaju…
    Prvih pol stoljeca odkako su se osnovali na otoku ih ljubi njihov Tito, a nakon toga mila stranka na vlasti.
    Ono prije otocne armijske udruge ne treba racunat kao organizirani nogometni klub.
  • Jurki
    14.4k
    koga bu sad Livaja šamaral?
    I onda neki pisu da su se pojacali.. evo nek mi netko dokaze da je Šego bolji igrac nego Dajaku.
    Sve je to isti k u 5 deka +-.
    Jednu panjcugu potjerali, doveli drugu.. i to je to.. vozi dalje.
  • NB86
    15.3k
    Šego je za dajakua c. Ronaldo
  • Pavinho
    170
    ma Šego je isto ono sto vec imaju...prosjek
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.