• Simpatizer
    641
    Opet vam trgovacki lanac financira transferNadmocniji

A zašto Dinamu onda Favbet ne financira koji transfer tu i tamo
  • DrawTube
    7k
    zato što Dinamo nije jadan i zato što ima svoje novce umjesto da žica?
  • Zagreb1992
    2.4k

Pa Tommy im je sponzor ..naravno da će im pomoć oko transfera.
  • Mathiasovi Chageri
    5.5k
    Kad kreće mentalna gimnastika stručnjaka sa Tribine? Klub koji se bori za Europu, koji je trenutno tri boda iza trećeg na ljestvici, prodaje najboljeg igrača u klub koji je drugi na ljestvici 10 bodova ispred njih i pomaže im u borbi za europska mjesta?

Kad će krenuti drvlje i kamenje po sportskom direktoru Varaždina? Hoćemo čuti negodovanje što se igrač prodao izravnom konkurentu za europska mjesta?
  • Paggini
    51.7k

Brate nikad nećeš pobijediti optužbe, samo prestani.
  • Joza
    645
    Ne kužim zašto se ne makne blitvara sa foruma, ima sportnet i neka tamo uživa, a i nije da samo šuti nego ima ironične i sarkastične komentare.
  • Jurki
    17.3k
    A zašto Dinamu onda Favbet ne financira koji transfer tu i tamoSimpatizer

I ti to kao navodni navijac Dinama napises na Dinamovom forumu?
    Gle rista Favbet direktno ne isplacuje placu niti jednom igracu Dinama. I da pogledas financijsko izvjesce tocno se zna kolko je Favbet dal Dinamu za sponzorstvo.
    A onaj šugavi ducan na racun radnica koje delaju za minimalac isplacuje placu Rakiticu.. bogami je to isto. I sigurno se ne zna kolka je cifra koju ducancek pljune tovarima jer se ocito pere para, a to jedino moze proci kod nas u Hrvatskoj.
    Daj si 5 iz zalaganja.
  • Simpatizer
    641
    Ovako ide priča na zoni:

1) Livaja dođe u Hajduk - ne može on sve sam, tim je loš i mi smo prvaci unatoč njemu

2) Livaja donese kupove, druga mjesta i cijeli klub si jako digne marketing i budžet - Livaju plaća Bogdanović, klub je u minusu i zadužuje se na sve strane, balon će puknut prije ili poslije

3) Sezona 23/24, uz Livaju dolaze i Perišić i Brekalo - igračima se daje zemljište u i oko Splita, Bogdanović će prije ili poslije tražiti novac natrag, ništa nije besplatno, ako sad ne osvoje naslov neće nikad, vraćaju se na peto mjesto

4) Sezona 24/25, Hajduk plaća trenera €2,5mil godišnje, dovodi Rakitića Bambu i Šegu s jednom malom prodajom (Sahiti) - Tommy plaća igrače, nismo mi ko oni da žicamo sponzore (na ljestvici su nam na +7)
  • Keyser Soze
    13.7k
    A zašto Dinamu onda Favbet ne financira koji transfer tu i tamoSimpatizer

Ne vjerujem da si ovo napisao, pa to je dobra stvar, a ne loša. Da mi Favbet il Konzum financiraju transfere sram bi me bilo.
  • vjeko1701
    15.5k
    Ti se zbilja sve manje trudiš skrivati zakaj si tu.
  • Praskaton
    4.4k

Bit ce hajduk kurac šampion !
  • Droljo
    16.5k

Kog boli kurac za taj klubić sa juga lijepe naše? Neke rakitiće i brekale spominješ, zašto?
  • Brusa
    3.3k

Ovako ide priča:
    1) Livaja dođe u hajduk - dinamo prvak
    2) Livaja donese kupove (lol) - dinamo prvak
    3) sezona 23/24 - dinamo prvak
    4) sezona 24/25 - još nije gotova, ali zna se kako ide ona pjesma:
    Bum klik klak....
  • NitkoBitan
    27.1k
    Nek potvrdi simpatizer moderaturi svoj identitet u roku od 15 minuta ili ban.

Slikaj im privatno clansku ili neku ulaznicu da dokazes da si Dinamovac, vrlo jednostavno.
  • GeneralNapoleon
    1.7k
    Meni je hajduk financijski jednostavno hrvatska Barcelona. To kako oni prezivljavaju normalnom covjeku ne moze bit nikako jasno.

Vjerojatno bi se klub trebao i ugasit. Ali s time da je hajduk u hrvatskoj jednostavno pre velik i znacajan, kao Barca u spanjolskoj, se vjerojatno sve moguce financijske malverzacije, bez kojih si jednostavno ne mozes objasnit kako bi to bilo izvedivo, toleriraju.

Ja nisam financijski strucnjak, i nemam pojma sto se stvarno tamo dogada. Ali to jednostavno nema logike da oni bez europe i znacajne prodaje igraca mogu takav budzet financirat. Stvarno mi nije jasno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.