• Jurki
    14.4k
    ne shvaca da bi Baricevom pobjedom jos i danas gledali Barisica, Perasicu, Hanzela i ostalu svatsku svitu.
    Bez obzira slagali se mi ili ne sa nekim potezima klubske vrhuske cinjenica je da pobjedom Barica dali bi legitimitet Mumiji. I zapravo se nebi napravilo nist.
    Imali bi i dalje hrpu igraca na ugovoru, novci bi i dalje cureli iz kluba ko kroz rešeto.
    Kak se ono veli u narodu "sjasi Kurta, da uzjasi Murta".
    Ako nist drugo, sad ako se negde i zajebe, znamo da se taj zajeb nije napravil namjerno. Jbg svi grijesimo, pa tak i ljudi koji rade u klubu i to je normalno i ljudski. Mozda neke stvari štekaju, mozda i nismo zadovoljni nekakvom igrackom krizaljkom, al treba cinjenice posteno reci da bu rezultatski, pa i financijski rezultat najbolji sudac.
    Tak i tak za 3 godine bumo imali priliku ocijeniti rad ove Uprave.
  • miro
    5.2k
    ne shvaca da bi Baricevom pobjedom jos i danas gledali Barisica, Perasicu, Hanzela i ostalu svatsku svitu.Jurki

Shvaća
  • Nemrem igra Dinamo
    2.6k
    Shvaćamiro
    Složit ću se ovdje s mirom.
  • Jurki
    14.4k
    pa u kojem paralelnom svemiru moze stara garnitura biti dobra opcija za ostanak u klubu?
    Ovo sranje koje danas gledamo i je i njihova ostavstina. 35 igraca smo isplatili prije par mjeseci. Jbt pa da u klub Rockefeller trpa novce, to nemre biti dobro.
    Nije problem imati tolko igraca, al je problem kaj je to mrtvi kapital i uteg oko kase kluba.
    Svi znamo kaj su radili i kakvi su se poslovi sklapali.
    I svakom navijacu, kojem je stalo da klub ide naprijed, nemre biti takva opcija prihvatljiva.
  • Bosskovitz
    13.7k
    Shvaćamiro

Upravo to. Shvaća i boli ga k jer mu ološ naprosto ne smeta. To ili osjetiš u sebi ili ne osjetiš, ne možeš prestati biti licemjer ili naučiti biti pošten.

Nemojte ga, molim vas, banirati; neka piše ovdje po Zoni i nek nam bude svima podsjetnik da to što smo oslobodili svoj klub od kriminalaca i kojekakvog polusvijeta ne znači da su oni i njihovi minioni nestali, a ne znaci ni da su se pomirili s time da su izgubili. Svaku krizu će pokušati iskoristiti i nemojte to smetnuti s uma sljedeći put kad se dogodi nešto loše, a oni vam počnu šaputati u uho svoja sranja.

EDIT: u svemu tome onu kliku koja je sjedila u predsjedničkoj loži još i mogu nekako razumjeti, oni su imali izravnu korist, novčanu, reputacijsku, išlo se na gostovanja i pripreme, fleksalo se; ali ova ekipa koja nikakve koristi od njih nije imala, no brani ih po društvenim mrežama i forumima… nisu ni sendvičari jer ni taj sendvič ne dobiju, naprosto su zaslijepljeni tuđim lažnim sjajem. Malograđanština najgore vrste.
  • Nemrem igra Dinamo
    2.6k

Amen!
    Veliš, drži svoje prijatelje blizu, a neprijatelje još bliže :wink:
  • Haza
    7.4k
    Zona se pretvorila u osobne obračune na temi Dinamo sve po malo između Captain America i svih ostalih i na temi Transferi između Dalibana i svih ostalih.
    Nije mi jasno dal stvarno na svaku objave gore spomenutih morate čoporativno reagirati i napisati 5 stranica prepucavanja. Postoji opcija ignore, like i baniranje. Ako kolege pišu suprotno pravilima slijedi ban, ako vam se ne sviđa šta pišu ignorirajte, ako vam se pak sviđa šta pišu dajte im lajk.
    Ovo što se sad radi guši forum, teme su nepregledne, a neke i besmislene, pogotovo tema transferi gdje od zadnjih 100 stranica valjda 90 stranica nema veze s temom.
    Iako sam i sam nekad požalio neke svoje postove, u nekima sam možda i pretjerano kritizirao novu Upravu, ali ne bi sve gledao danas tako negativno u i oko kluba.
    Prijelazni rok je počeo top, sad je tišina, ali mi se dolasci Franjića i Galešića sviđaju jer imaju dvije dimenzije, dolazak Galešića je bilo i pokazivanje mišića, što mi je falilo zadnjih par godina, a Franjić je jako koristan igrač, i on je za Ogiwaru svemirski brod defanzivno.
    Osobno se najviše veselim Ivanušecu (valjda će doći), jer nam krila malo pridonose, i dojma sam da bi nam Ivanušec mogao jako puno pomoći ovo proljeće.
    Ako dovedemo snažnog napadača koji je dobar u skoku, koji ima dobra kretanja i solidnu završnicu, i lijevog beka tipa Taylor, to će biti dosta za naslov prvaka.
    Cannavaro, na prvu mi je sjeo, protiv Shaktara smo igrali dobro, a ono što je on tražio od igrača mi se sviđa.
    Zaključno, dajte ljudi malo manje histerije, i držite se teme, i nemojte pretvoriti Zonu u WhatsApp grupu.
  • Dinaminjo
    1.2k
    Postoji opcija ignore??
  • Haza
    7.4k
    Postoji opcija ignore??Dinaminjo

To ti je da ignoriraš nečiji post;) a ne odmah 5 stranica teksta na jedan upis kolege koji očito većini nije drag.
  • Dinaminjo
    1.2k

Ma ofc, velik sam zagovaratelj toga..
    Cak sam par puta govorio isto drugima kad su se raspisali na bedastoce..

Samo si napisao tako kao da postoji bas opcija na forumu..
  • Hectorharatti
    249
    Najgori ste vi odvjetnici i skupljači lajkova koji se prostutirate sa ovim textovima i tražite pažnje kao neke trebice na instagramu.
    Pa moralziriate o načinu komunikacije.
    Otvoreni forum, nek ljudi pišu što hoće i nek se svadja svako skim hoće.
  • criticus
    2.9k
    Svak može imati mišljenje i iznijeti ga. Imam i ja svoje.

Ako se Dinamo ikada privatizira, to će biti zadnji dan mog praćenja nogometa. Nakon toga jednako mogu navijati za Konzum ili DM.

Nažalost meni se čini da svi koji zagovaraju privatizaciju neznaju šta to sve obuhvaća. Riječani mogu Mišku laprdati koliko oće, on ne živi od ulaznica i matchday prodaje. Radi njega mogu bit korona mjere zavik. To je njegova igračka. Može se postavit i na centarfora, mogu mu ga fafati.

Zamislite sad nekog mega Miška koji bi bio u stanju kupit Dinamo. Red Bull Zagreb bi baš bio simpatičan. Eventualno ako mu dosadi Zagreb može ga malo seljakati. Šta mu teško.
  • don
    9.4k
    za klub bi triba navijat uvik, ako ti je on jedna od glavnih, a ne sporednih stvari u životu.

bia on privatni ili ne, navija bi sa istin žaron ka i do sad.
    ne mogu ga malo volit, malo ne. Ili jesan ili nisan
  • criticus
    2.9k

Ako je on nečiji privatni klub kako je onda tvoj?
  • don
    9.4k
    moj će bit dok san živ.

Ne volin Dinamo zbog ljudi koji vode klub, oni ga samo vode trenutno, nego volin KLUB. On će aBd uvik postojat.

koliko kluba ima u svitu koji su privatni? zašto bi pristi ljudi navijat i zašto to nužno znači da je loše?

da se razumimo, ja prvi nisan nikad bia za privatizaciju niti ću bit.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.