• Droljo
    10.9k

Ti si glasao za ota barića juniora kao produženom rukom milicajca (rade pendrek, godina 40, zanimanje milicioner) i nije te sram to reći?
  • Crle
    690
    Da on je glasao za tu opciju. Što je sasvim u redu jer svatko glasa za koga želi. No poanta je da su njegovi upisi ovdje izbacivanje frustracije sa ciljem da ocrni bilo što vezano za sadašnju garnituru u klubu. I to puno njih neopravdano i neargumentirano sa teatralnim izjavama kako je klub trenutno ne znam koliko loš.

Doveden je na led sa pitanjem oko neiskusnog Marića što stalno potencira, no nije mogao odgovoriti zašto je ok neiskusni Barić za kojeg je glasao.

Plus gospodinu ne smeta da je Antolić sam ponosno izjavio da su se oni u upravi učili raditi menađerski posao jer nemaju nikakvog iskustva na tim pozicijama i sa tim poslom

A opet i taj Marić kojega spominje i kojem silno zamjera to neiskustvo, ima bolju pozadinu za funkciju na koju je stavljen i koju obnaša.

Lako za njegove postove i tvrdnje koje su uglavnom bezvezne pa ih je lako srušiti najmanjom logikom. Problem je što ih takvi štancaju i onda netko tko nije upućen vjeruje u ta baljezganja. Također problem je što je dobar dio ljudi koji su imali što za napisati i koji su bili zanimljivi za čitati manje pišu ili su otišli, najviše zbog ovakve atmosfere i konstantnog spamanja.
  • LM1995
    2k
    Glasao sam ono što smatram manjim zlomCaptain America

Daj malo obrazloži ovaj dio. Fala unaprijed.
  • ElDorado
    1.3k
    Nemrem vjerovat da tu bilo tko vjeruje u Barića i njegovu listu. Pa taj wannabe Mamić zapravo je produžena ruka Antolića i ekipe koja mamicu zamjera samo što je uhvaćen ništa drugo. Radili bi dalje po istim ili sličnim načelima i nebi se cudio da bi bili njegova fasada.
    Zašto se toliko naglasak stavlja na Zeku?! Pa on je samo simbol a ne deus ex machina koji ce rijesavati sve probleme.
    Klub je uspjesan jer je ekipa rijesila financije prije svega, rijesila sve dubioze mamica i ekipe, raznih rikverca i nebuloznih ugovora. Zar ima nekog kome to nije jasno?!
    Ok i ja sam sumnjicav prema sportskom sektoru i SD ali Bjelica je bio alibi rijesenje i trebalo je imat muda krenut s resetom i novim smjerom.
    Jedini problem osobno vidim u nedovoljnoj sposobnosti dovodjenja pravih rijesenja na deficitarne pozicije. Za mene je to u ovom trenutku pravi napadaćč za kojeg se treba izut kao za Galesica npr.
  • BluePhone67
    4.4k
    Ne treba, sve je rekao vec odavno sada je samo potvrdio. Al dobro, barem sada znamo od kud vjetar puše, jedino mi nisu jasni neki njegovi upisi na relaciji Antolic, a glasao je za Barica, jer igrom slučaja baš danas dao sam si truda pročitati sve njegove upise na temu, transferi, Mamic, Antolic, Maric, Jakir itd.. Uglavnom sve je jasno.
  • Papastrumf
    13.5k
    Glasao sam ono što smatram manjim zlom, iako sam bio svjestan da će se većina na emociju okrenuti Zajecu ili jer im je tako rečeno na tribini. Nakon svega mi makar ostaje zadovoljština da nisam glasao za klub u ovakvom stanju.Captain America

Imas pravo dati svoj glas kome zelis, to je uostalom demokracija. Za ovo “manje zlo” bih te banirao iste sekunde buduci da usporedjujes ljude koji su ti omogucili da na clanskom danu postavis vodecim ljudima hrpu retardiranih pitanja na koja si dobio odgovor i ljude koji su izmisljali crne liste i zabranjivali ljudima dolazak na stadion jer su se aktivno borili protiv lopovcina koje su pljackale klub, sto je dokazano i pravomocnim presudama.
  • Krizy
    49.9k
    Već sam napisao da je Captainu sljedeći ban i posljednji. S ovim se jako približio svojem zadnjem danu na Zoni, što se mene tiče.
    Isto već neko vrijeme vrijedi i za Dalibana, koji je trenutno na trećem ili četvrtom profilu na Zoni.
  • masacusec
    4.3k
    Nakon svega mi makar ostaje zadovoljština da nisam glasao za klub u ovakvom stanjuCaptain America

Ovime impliciraš da ti je iole drago da klubu ne ide najbolje (makar se to realno isključivo odnosi na HNL), samo da bi dokazao da si "bio u pravu". Niti si bio u pravu, niti je ta tvoja opcija puno drukčija od mamićevog modaliteta vladavine.
  • mokoxax468
    1k
    Da, ovo naslađivanje "neka potone, jer nisu moj izbor" je stvarno previše za forum gdje se nalaze navijači Dinama. Neki su očigledno ostali mislima u 2010-im i šerifskom vladanju Dinamom
  • blueboy
    177
    Nakon svega mi makar ostaje zadovoljština da nisam glasao za klub u ovakvom stanju.Captain America

U kakvom stanju? Inače, gospodine, glasali ste za čovjeka koji je izjavio da bi bilo dobro da hajduk bude prvak, a uoči izbora ste to komentirali ovako:

Kakav komad budale :vomit: Ako imaju obraza, ostali s liste će mu se povući.Captain America

:brow:
  • ShanKu
    1.2k
    Osam u nizu, pa je Dinamo blizu! (Željko Sopić) :sweat:
  • ElDorado
    1.3k
    Ak se biralo izmedju dva zla onda je logika da je ono prije valjda bilo dobro?! Još dugo ćemo mi vući ostavštinu kriminalaca i njihovih poklonika.
  • BluePhone67
    4.4k
    Hehe, ovo je dan kada shvatiš da je Kapetan Amerika zapravo cijelo vrijeme bio Kapetan Dragan na zadatku kako ovdje tako i na tribini.
  • Jurki
    14.4k
    puno nas ima neko svoje misljenje o upravljanju klubom, sportskoj politici, transferima ili necem desetom.
    Nisam ni ja najsretniji sa nekim stvarima, ali bil bi najsretniji kad bi se moral posipati s pepelom na kraju sezone i nitko sretniji od mene da sam sve fulal i da ispadne kak sam zapravo jako glup i ne kuzim nist.
    Daj Boze da ova Uprava i ovaj SD da doceka 2035. godinu u klubu.. to bi samo znacilo da su vizionarski prave poteze potegnuli i napravili top posel.
  • Bosskovitz
    13.7k
    jer da je Barić došaoaustrijanac

Da je došao, ne bi bilo ni 50.000+ članova, ni proslave naslova na trgu, ni Sučića i Baturine u plavom dresu, ni rekordne posjete na stadionu, ni buđenja Dinamovog puka, ni javne tribine s vodstvom kluba, ni pomaka oko novog Maksimira, a možda ni naslova i LP pa time ni financijske stabilnosti kluba. Barišić bi bio predsjednik, Božica bi ordinirala po loži, predsjednica uprave bila bi Vlatka Peras, trener bi bio sportski direktor, a klubom bi iz sjene vladao Hanžel sa svojom četom partizanovaca, timaritelja ribica i partijskih poslušnika.

Da se ne lažemo, to je bila alternativa na izborima za koju je @Captain America glasovao. Nije to bilo u nekom prošlom životu pa da se toga ne sjećamo, bilo je prije manje od godinu dana.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.