• ElDorado
    1.5k
    ima ugovor do 30.6. 2027 vidi TM a i pisalo se svugdje kod dolaska. Augsburg ovog ljeta ima buy back opciju
  • NB86
    15.4k
    Dajte tog taylora rjesite i napadaca i kljuc u bravu prijelaznog roka
  • Jurki
    14.5k
    Zagorac, Rile, Perić, Moha, Bočkaj, Ademi, Špikić, Hohxa pa čak i Bernauera koji nije klasamodri7

Da se razmemo, ima gresaka koje su se napravile u zadnjih godinu dana..
    Ali Zagi, Ademi, Peric, Moha, Špika i Hoxha nisu grijesi ove Uprave.
    Za Rileta osim medijskih natpisa, nije bilo sluzbene objave da mu je produzen ugovor. I da, slazem se da bi bila velika greska produziti mu ugovor.
    Bernauer je sve, ali nije sigurno greska. Za milju i kusur kolko je dosel je solidno rjesenje.. nije Cannavaro u primeu, ali je zahvalan stoper. I jbg takvih moramo imati u kadru. Ne sere, odradi maksimalno korektno svoje.. i cisto ok.
    Peric definitivno vise nije za Dinamo i treba naci nekakvo rjesenje i njega mi je bas krivo kaj mu je karijera otisla u 3pm.
    Isto tak tesko se rijesiti ugovora igraca, netko ih je u ime kluba potpisal i mores se jebat.. isto tak smo potpisali Brkljacu koji jede godisnje 300.000 eura pa se to ocito ignorira. 300 hiljada eura za picku materinu.. samo zato da se bivsa uprava mogla kurciti kak smo tovarima uzeli igraca.
  • modri7
    158
    U pravu si da je te igrače dovela stara garnitura, ali se polako treba riješavati istih. Umjesto Bernauera bih radije gledo nekog domaćeg igrača. Petković ne smije biti siguran član udarnih 11, zapravo treba dovest klasnog napadača. O lijevom beku je sve rečeno. Isto tako mislim da bi se moglo bacit oko na Selahija. Nije sve tako crno, ali mislim da može bolje.
  • ElDorado
    1.5k
    i zato sto je u tih 300k ugradjen rikverc
  • Daliban
    4.1k
    Pomalo je iluzorno od Dinama očekivati "racionalnu" veličinu rostera u višim europskim okvirima. Mislim da se s tim pretjeruje na Zoni, ali i u klubu. Priroda našeg razreda je takva da će uvijek biti i nezanemariv broj promašaja u prijelaznim rokovima, a posljedično će se sustavno generirati imena za budući otpis. To je začarni krug i sudbina klubova naše platežne moći. Jednostavno se trguje na dinamičnijem tržištu gdje ima manje zicera. Naravno da se kvalitetnijim skautingom udio promašaja može smanjiti, ali uvijek će ih biti. Naš je problem što smo u istom ljetu svlačionicu pročistili i onda opet napunili igračima istog statusa. Malo nadrealno, ali nadam se da će se prije ili kasnije iz nekog kutka kluba povući pitanje skautinga i efikasnosti sportskog sektora.
  • Jurki
    14.5k
    trebalo nam bu par godina da 10 prijelaznih rokova ispravimo. Jbg nije ovo igrica pa da mores dopeljati svaki rok 4-5-6 igraca. Prevec je to.
  • modri7
    158
    "Naš je problem što smo u istom ljetu svlačionicu pročistili i onda opet napunili igračima istog statusa. Malo nadrealno, ali nadam se da će se prije ili kasnije iz nekog kutka kluba povući pitanje skautinga i efikasnosti sportskog sektora."
    pravo u sredinu. Upravo to hoću reć.
  • E46
    1.1k
    kakvih par godina, iole sposoban sektor na jedno ljeto preokrene situaciju, necemo sa jeftinim opravdanjima.
  • Carrasco
    4.7k
    Što se mene tiče nek dođe Ivanušec i ovaj mali iz Portugala i ne treba više nitko, ja zadovoljan
  • BBB Baranja
    348
    Ako Osijek dovodi Babeca, ne bi bilo lose da bacimo oko na Dantasa?
  • E46
    1.1k
    Previse je to tanko, pa taj mali ima 16 godina pa ne mozemo njega racunat kao ozbiljno rješenje u napadu lnudi sta je vama pa nama treba POJACANJE u napadu, probudite se iz zimskog sna zaostajemo 7 bodova kakvo dijete od 16 god kao opcija za napad...
  • plavadesetka
    60
    Mislim da je bolji pogled da klub s tim ograničenjima se i ne treba kockati na ovaj način, već smanjivati rizik uzimanjem igrača koje bolje poznaje: svoji mladi igrači, mladi igrači iz regije, bivši igrači povratnici. Uz to, treba znati kad se zahvaliti senatorima. Druga stvar je što se pametno moraju birati treneri koji odgovaraju rosteru, nemamo luksuz da slažemo momčad po trenerima.
  • Jurki
    14.5k
    nisu opravdanja. Gle nemres sve kaj nije dobro promijeniti za godinu dana. Nemamo tolko para da se tak nekaj napravi.
    Kak da kupis 4-5 igraca svakog za 3-4 milje eura?
    Ovo kaj imamo sad je ekipa koja mora rastepsti hnl. Beka bu Franjic odigral dobro.
    Da se razmemo nisam fan naseg sda, ali ak se nemre dopeljati bas kvalitetu, onda bolje da krpa Franjic beka i Pjaca špicu.
    Bolje i to nego da se dopelja neki šepavi bek ili napadac koji nemre nebo pogoditi i koje bumo za 5 mjeseci tirali vilama iz kluba van.
  • Daliban
    4.1k
    Problem s Kuletom je što mu se forma strmoglavila otkako je postao prvi i jedini napadač. Uopće ne igra ni blizu svog maksimuma. Treba nam oštra konkurencija u napadu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions