• Krizy
    50.7k
    Znam, on se rauba u Europi, ovaj drugi ne, i nikad ih nebi uspoređivao, al držimo da je Petko naš no 1 kao i Livaja njihov a previse često je izvan stroja, sklon ozlijedama i to je jako loše po nas.IceMan

Od 2021./22. - klubovi
    Livaja - 11 737 minuta
    Petko - 10 609 minuta

Od 2021./22. - reprezentacija
    Livaja - 600 minuta
    Petko - 1274 minute

0d 2021./22. - ukupno
    Livaja - 12 337 minuta
    Petko - 11 883 minute

Razlika je u pet utakmica.
  • don
    9.9k
    Petko nije obnovio ozljedu ili nešto slično, već Dinamo s njim ne riskira i ne gura ga svaki dan u trening s cilon ekipom.
  • PlaviDuh
    117
    :eyes: Ne znam jeste vidjeli ali Greg Taylor nije u prvih 11 Celtica
  • GOAT
    1.8k

Čini mi se da braća u Celticu svaki dan igraju po utakmicu. Svako malo je update o njihovih prvih 11
  • Odani Zgd
    34
    Slažem se,također ako ima ikakva ponuda za Špiku i Hoxhu,prodati ih,na krilima smo ionako duplirani,i za te novce probati dovesti još jednog napadača.Nebi se baš puno oslanjao na Petka u nastavku prvenstva
  • Jos-Optimus
    4k
    ja ne znam kako tako nespreman igrač uopće funkcionira u jačim europakim utakmicama, reprezentativnim, sigurno je taraba. Ponavljam, trebamo napadača, ali omalovazavati Petka je jadno i nepotrebno, da ne kažem nesto gore, a on kakav god da bude će nam uvijek biti dodana vrijednost.
  • emilperska
    7.8k

Nitko tu Petka ne omalovažava. Ja sam njegov najveci fan ovdje hahaha..
    Ali čovjek nije igrao od listopada, trenira i dalje odvojeno, a mi ostali na Kulenatoru..

Mariću!

3,2,1 kuhaj!

Dosta je bilo zajebancije. Ulovili smo te u direktnoj laži za Brodića. Ili laže Brodić ili laže Marić, ali netko laže..
    Prestani nas muljat sve skupa i dovedi bar 1 poštenu špicu.
  • Captain America
    19.3k
    3,2,1 kuhaj!emilperska

Vafli se peku.*
  • Jos-Optimus
    4k
    komentar na koji sam se referirao ga omalovažava, ja isto tvrdim sa trebamo napadača, možda i 2, ali Petko je nasa legenda, tko to ne vidi se posvađao s mozgom i ne razumije što znači imati takvog igrača.
  • tp1997
    922
    Pa i Oršić je naša legenda, pa su nekako svi ovdje negativni prema njegovom povratku zbog...vidi čuda...spreme.

Ne kažem da Petkovića treba nogom u guzicu iz kluba, kažem da ne može biti pretplaćen na prvih 11, i da klub treba ciljati napadača koji je pojačanje, a ne grijač klupe Petkoviću.
  • Jos-Optimus
    4k
    nisi to baš tako formulirao na početku. Petko je trenutno ozlijeđen, nije 2 godine neaktivan kao Oršić i ostao je u najbitnijem mogućem trenutku, usporedbe nisu moguće i nisu ni blizu slične.
  • Paggini
    34.8k

Upozoren si za ove pošalice i da smiriš s tim. Ne da mi se raspravljati s tobom o semantici, šta si ti mislio i da nije uvreda, samo prestani.

Lp
  • tp1997
    922
    Sve što sam rekao stoji. Stoji da je nepredvidiv i da bira utakmice (ili nema spreme igrati u kontinuitetu), stoji da je ovo ljeto bio uvjerljivo među najgorima na testovima fizičke spreme, stoji da je u 31. godini i stalno ozlijeđen, i sve to vodi tome da mora prijeći u rotaciju.

Petković, ili bilo koji drugi igrač, treba igrati na osnovu onoga što u danom trenutku pokazuje, i ničega drugoga. Pretplaćenosti na prvih 11 ne smije biti. Svaka mu čast što je ostao ali to ne znači ništa u smislu toga treba li biti na terenu ili ne.

I Ademi je legenda, vratio se, drugi po broju nastupa za Dinamo iza Ladića...i ne bi trebao igrati ako ima boljih i spremnijih.
  • plavadesetka
    60
    Mislim da sad nepotrebno gomilamo igrače na dosta pozicija, a na nekima smo skroz tanki.

Recimo na krilima treba prodati Hoxhu i treba prekinuti posudbu Mbukua. Pjaca / Cordoba / Špikić uz pomoć Stojkovića po potrebi su dovoljni.

Na stoperima se treba riješiti Mmaeea i Perića, desno Mohe i RIleta (znam da je neobjašnjivo dobio novi ugovor), a lijevo Bočkaja.

S time bi u budgetu dobili prostora za top lijevog beka i top napadača.
  • Droljo
    11.5k
    treba prekinuti posudbu Mbukua.plavadesetka

I još bih umirovio rileta, ktc-a, ademija i idemo u polufinale kupa sa 9 igrača. Top
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions