• Mihaljević
    11.1k
    Sad je Rog pojačanje jer je omiljen u svlačionici, jebeno.
  • vjeko1701
    11.4k
    Pa dobro, di se ti gasiš?
  • Majki2111
    3.6k
    Prejaki ste mi s tim #nohomo. Ekipa na zoni, jel. Općenito. Iz nekog razloga je neko morao to spomenut.

Ja prvi koji bih možda to trebao napisat jer upisao sam tečaj šminkanja,i jer su me 100 puta pitali jesam peder unazad godinu dvije-nemam potrebe napisat to. :smile:

EDIT: Vidim 4 puta mi izbacuje u tražilici unazad mjesec dana. Imo sam dojam kao da sam više puta vidio.
  • Mr Anderson
    9.4k
    Pozdrav, pratim zonu vec ohoho, nisam se dosad ukljucivao u rasprave, al ovo odusevljenje Markom Rogom me toliko nazivciralo da sam morao iskopat pass i login i ostavit prvi upisTV Serviser

Bolje da si ostao samo čitati i ništa ne pisati.
  • mokoxax468
    1k

Baš sam se neki dan pitao kako ti se konstantno da biti negativan, no mislim si, možda je to neki moj osobni bias, vidim samo one negativne poruke, ostale zanemarim. Pa si dam truda i napravim malu analizu tvojih komentara. Ako se tebi već 8 mjeseci da biti negativan, što je meni odvojiti pola sata i proučiti tvoje poruke!

Tvoje poruke podijelio sam u 3 kategorije:
    1. Negativne - gdje je primarno negativni ton poruke (nebitno slagao se ja s istim ili ne) prema klubu, upravi, igračima, djelatnicima, članovima zone... you name it
    2. Neutralni - ostali komentari, koji su se primarno sveli na komentiranje Lige prvaka, koeficijenta u Europi, par pitanja, par komentara oko transfera koji ne idu u negativu i slično
    3. U čast Neni/Zlatku - nisu negativni komentari sami po sebi, više komentari gdje prilično srčano ideš braniti Nenada i Zlatka (opet, nebitno slagao se ja sa tim ili ne)

Neki prvi postotak pokazuje da si puno više negativan, skoro dvije trećine tvojih komentara ide u tom smjeru:

Slika-zaslona-2025-01-11-u-04-16-52.png
    Gledano po mjesecima, izgledan je očigledan rast negativnih komentara u zadnjih 30 dana (vjerojatno nakon otkaza Bjelice)

Slika-zaslona-2025-01-11-u-04-18-24.png
    Što se tiče negativnih "tema" koje su ti bile na spisku, najviše si bio protiv transfera, igrača (pogotovo stranih) te uprave/sportskog direktora/trenera

Slika-zaslona-2025-01-11-u-04-19-40.png

Što se tiče tema, najviše si operirao po Transferi - Rasprave, raznim temama trenera te Liga prvaka temama

Slika-zaslona-2025-01-11-u-04-20-41.png
    tl;dr kako ti se da više :lol:
  • Laugreano
    2.9k
    haha svaka cast. Klasican primjer liječenje privatnih frustracija online.
  • Yovitssa
    820
    Kažu SN da nam stiže mladi Cardoso Varela iz Porta(16), krilo.dinamo vitez

Ako je istina veliki plus, ali pitanje je odakle novinaru info. Pisalo se tu na zoni da nam Varela dolazi pa možda smo opet mi izvor... :lol:
  • dzis
    938
    Pavic,Mikic,Varela,Belinho...svida mi se prica
  • Krizy
    49.9k
    Varela svakih 90 minuta gol ili asistencija za Portugal U17.
    U 22 utakmice ima tri gola i 11 asistencija.
  • Izet Hajrović
    3.3k
    strašna brzina i akceleracija s loptom u nogama, to mu je trademark. Dobar udarac, rekao bih Oršićev stil. Jako dobar potpis, a zamislite samo da nam krila kroz godinu-dvije budu Varela i Belinho, jedan lijevo, drugi desno.
  • Dumitru Mitu
    27
    Ako je istina to najbolje bi ga bilo odmah priključiti sa prvom momčadi i davat minute
  • IceMan
    2.5k
    Treba nekog i prodat / riješit ga se.

Ljudi, kužim da strepimo za pojačanjima, al s druge strane vraćaju sam se ozlijeđeni i to poduža lista, di će svi ti (sad s pojačanjima) i igrat? Po meni treba još jedan napadač jer odlaskom Brodića tu se stvorila rupa, i dolazak Ivanušeca, koji može riješavat HNL utakmice definitivno.

Uz to, odlazak barem 4-5 igrača.

Nećemo više igrat ni Europu toliko ovo proljeće, i vrijeme je da se nekim klincima da prilika (daj Bože da vremena bude).
  • chago13
    77
    U prvu šnjim
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions