• Zvonkec
    114
    tu opet dolazimo do problematike druge momčadi, filijale i razvojnog puta mladih igrača. na primjeru olma, a i iz hrpe barinih izjava ne čini mi se da on požuruje prodaju igrača samo kaj kod nas od kad nemamo drugu momčad igrači zapinju u razvoju na prijelasku u seniore
  • NB86
    15.2k

Ne pozuruje prodaju al zeli da njegovi puleni igraju sa 16,17 god sto je nemoguce, za filijalu se slazem, mora se naci rjesenje do ljeta makar to bila druga ekipa u trecoj ligi
  • Zvonkec
    114
    slažemo se, da smo imali drugu i filijalu mogli smo bez problema riskirati sa npr. duranom i sad bi imali igrača u cjenovnom razredu baturine, da nije kod nas zapelo bara se nebi ni zajebavao s kustošijom jer bi mu mi radili razvoj, a iz Dinama se postižu više cifre od kustošije
  • miro
    5.1k
    Ma nek potpiše ugovor s nama i posudba u Istru s tim da ga na ljeti uzmemo na pripreme za novu sezonu. Samo da ne zajebu, pa daju Ristovskom novi ugovor
  • NitkoBitan
    21.7k
    Jos je decko maloljetan a gura si te tetovaze po tijelu... pravi sportski karakter. Tik tok, tetovaze i odlican odabir menadzera; recept za katastrofu.
  • NB86
    15.2k
    Daj se malo smirite s pljuvanjem po decku i pricekajte da zavrsi cijela prica oko ugovora.
  • NitkoBitan
    21.7k
    Ne pljujem ja nego govorim cinjenice, a pricat cu isto potpisao ili ne potpisao on novi ugovor. Znao sam osobno decke juniore Dinama prije 5-10 godina i ponasali su se maksimalno profesionalno. Ovi klinci danas se naslikavaju, skrolaju po drustvenim mrezama, bahate preko menadzera itd. Ne mirisi na dobro.

Svi su krivi jer ti klinci ne igraju za seniorsku ekipu osim njih samih jel? A to sto se oni ne daju u nogomet kao decki prije 5-10-15 godina izgleda nije bitno. Lako za Njemacku, Italiju i te vece zemlje kad oni ionako zbog ogromnog bazena mogu radit selekcije kako ih volja, a mi cemo klimavim zalaganjem izgubit i ovo malo odlicnih igraca koje nasa skola izbaci.
  • don
    9.4k
    Ovi klinci danas se naslikavaju, skrolaju po drustvenim mrezama,NitkoBitan

dobro jebiga sad, dite je još i ima pravo na to. Ako smo svi imali/imaju sad, neka imaju i oni.

do njega je koliki će profesionalac bit, ali ima pravo, a niti ima još profesionalni ugovor.
  • mokoxax468
    1k
    Ovi klinci danas se naslikavaju, skrolaju po drustvenim mrezama, bahate preko menadzera itd. Ne mirisi na dobro.NitkoBitan

Doslovno si opisao 99% klinaca danas. Ne samo Noa Mikić. Čak ne samo mladi igrači Dinama. Pričam globalno.

Kao što smo mi u svoje teenage dane "najgora generacija ikada" starijima, tako se većina ponaša sada prema mladima. A jedina činjenica je zapravo da starimo, a mladi se ne ponašaju u kalupu u kojem smo mi odrasli. Na Dinamu je da se prilagodi tome, jer ovoga će biti sve više i više
1910111213Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.