• emreli21
    141
    previše ga se lagalo, previše mu se obećavalo. još od prošle zime mu se obećavale minute, a onda ih do danas odigrao točno 6. više su igrali pavić, jakirović, koščević, sušak, miljak, majić... i sad više ne želi nova obećanja, već minute. ne u dinamu, ali da negdje igra u kontinuitetu.
  • Paggini
    33.2k

Mislim da je negdje van zadnja info, ne znam sad bez guglanja, a mrsko mi guglat...
  • Eduardo
    22k
    sasvim pošteno od njega.
  • Mali Zeus
    14.9k
    Mislim da je negdje van zadnja info, ne znam sad bez guglanja, a mrsko mi guglat...Paggini

Kaže mi moj čovjek iz Osijeka da dolazi kod njih.
  • emreli21
    141
    a novi ugovor mu se obećavao od ljetnih priprema i kad je bio najbolji igrač ramljaka. i nikom (mariću) nije palo na pamet riješiti to pitanje dok nije ušao u zadnnjih šest mjeseci ugovora, pa ga počeli tražiti i drugi klubovi.
  • Zambatine škude
    3.2k
    i nikom (mariću) nije palo na pamet riješiti to pitanje dok nije ušao u zadnnjih šest mjeseci ugovoraemreli21

Ovo nije točno, kao ni ono s prošle stranice da nije ni blizu potpisa ugovora. Njegova situacija je nešto kompleksnija iz nekih sasvim drugih i tu nenavedenih razloga.

Nemojte bezveze generirat histeriju.
  • emreli21
    141
    vjeruj mi da u njegovoj situaciji jako dobro znam o čemu se sve radi. nikakva histerija, samo se sa svime kasni. i da, nije baš tako blizu potpisa novog ugovora. nažalost. dečku kad se obećavala minutaža bio je nominalno treći desni bek, sad je po nekakvoj hijerarhiji četvrti. nažalost.
  • Zambatine škude
    3.2k
    Postoji racionalan razlog zašto se "kasni". Klub ništa ne košta svojem najvećem talentu dati ugovor i obećati silne minute makar ih i ne dobije kasnije, to je najlakši potezu na svijetu.

Nije nitko retardiran pa da mu nije palo na pamet ponuditi ugovor ovom dečku. Razmislite malo, nemojte divljati na svakoj temi.

Nemam što vjerovati ili ne vjerovati nekom na anonimnom forumu. Možda ti je Noa susjed, možda ti je bratić, ali ovo što si napisao daje sasvim krivu sliku o situaciji.
  • Jurki
    14.4k
    dečku kad se obećavala minutaža bio je nominalno treći desni bek, sad je po nekakvoj hijerarhiji četvrti. nažalost.emreli21

Koja je razlika biti drugi ili treci bek?
    Njemu treba posudba a ne garbage time.
  • BluePhone67
    4.4k
    Njemu trebaju minute gdje može igrati, bilo gdje pa ako treba i u druga liga je za njega korak naprijed, kaj mu vrijedi posudba xyxy ako niti tamo neće igrati jer ima boljih.
  • Zvonkec
    114
    Ne kužim ovo branjenje neobranjivog mikić je odavno morao dobit ugovor marić veliki minus, odavno je morao dobiti suvislu minutažu veliki minus jakir i bjelica. lošiji od riste i mohe nebi bio, rpg ako odluči da mu se da igrat je bolji trenutno, ali s obzirom na posljednje partije i to je diskutabilno
  • Enco
    1
    Dosta često u zadnje vrijeme izlazi na vidjelo problematika škole, razna nezadovoljstva....
    Lani u siječnju dva kadeta otišla u Kustosiju, klub sporazumno s njima raskinuo stipendijski ugovor (informacija provjerena u hns glasniku), jedan od te dvojice već u lipnju prodan iz Kustosije u RBL za milju plus moguće još tri bar tako mediji navode, drugi navodno na ljeto ide. Ljetos dva igrača ulaznih kadeta otišla u Italiju , pa slučaj malog brazilca, pa sad Mikica. Čudno mi to sve....
  • NKDZ86
    2.5k
    meni nije čudno, nema više mutikaša i raznih tipova u klubu (osim preostalih biranih od strane prošlog vodstva) i oko njega, ne dobivaju dio kolača i naravno da tako rade pritisak na klub...
  • Enco
    1

ne mislim ovdje na pritisak , definitivno u slučaju malog brazilca i Mikica da , kroz medije ga ima. Mene čudi da određeni klinci odlaze u tišini, a još čudnije mi je da se sa nekima od njih sporazumno raskinulo ugovore
  • NB86
    15.2k

Pa ako se ne vide u klubu i menadzer ne planira da ti igraci potpisu s dinamom u buducnosti koja je logika drzat ih na stipendijskom u klubu, bara ih zeli u kustosiji i samo je pitanje kada ce otic sta nije logicno odma to razrjesit i pustit ih.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.