• Crni86
    7.1k
    mahir je cak imao neke solidne info :grin:
  • GeneralNapoleon
    235

Pa mislim ako gledamo na duze staze i ne znam bas koliko smo prepunjeni. Baturina na ljeto ide sigurno. Po svemu sudeci ce prodat i Sucica, s cime se ja osobno nikako ne slazem ako nema financijske potrebe.
    Ademija ne vidim u nikakvim ozbiljnim kombinacijama.
    Misic i Rog 30+.
    Franjica treba prvo otkupit a mislim da je otkup skuplji nego Selahijev, a meni osobno je Selahi bolji.
    A Dantasa ja uopce ne bi ni dovodio.
    Takoder na Bulata ne racunam.
    Znaci Kaca, Stojke, Vrba, Pavic, Rog i Misic. Jedina prava 6ica Pavic. Meni tu ima mijesta za Selahija.
    A i opet od svih tih navedenih jedine 6ice smatram Pavica i Franjica. Misic je fizicki pao i treba nekoga tko ce smanjit opterecenje. Jednostavno mi se Selahi cini kao igrac kojet za takvu cijenu ne bi smijelu propustit :lol:
  • YasutoWakizaka
    132
    Meni je okej da ne idemo po Selahija.
    Iz čistog razloga to što treba pokazati zube/kičmu.
    Javno je njegov manager rekao da Dinamo ne dolazi u obzir.
    Sada kada je sve propalo sa inozemne strane, najedanput je Dinamo opcija.
    Ništa to, vidi kak će ići sa Franjićem. Pavićem. možda tim Dantasem itd.
  • Keyser Soze
    11.5k
    Ono što mene iritira je to da već jako dugo znamo koje nam pozicije fale i te će pozicije na kraju doći zadnje bez odrađenih priprema.
  • E46
    993
    pa bolje da sad zarade 650k eura nego za 5 mjeseci da dzabe ode.
  • emreli21
    141
    ako osvojimo naslov u što apsolutno vjerujem, idemo direktno u LP 99%, ne vidim razlog da se onda prodaju i baturina i sučić, tako da računam da bi isao samo baturina. rog i mišić i dalje u dobrim godinama, pavić će rasti, tu su stojković, kačavenda i vrbančić. između dantasa i selahija ja bi izabrao dantasa koji se već dokazao u PAOKu i nizozemskoj, selahi ipak još nije na toj razini. ali to je moje osobno mišljenje
  • Paggini
    33.1k
    Dantas i Selahi nit su iste pozicije, nit igraju iste uloge. Dantas je ofenzivnije orijentiran i mekaniji od Bulata, pojeli bi ga u Dinamu, a Selahi je šestica terijer klasični. Ne znam zasto se oko njih raspravlja sa ili-ili...

Ako ćemo uzimat iz HNLa, može Selahi svakako, volio bih da se i Beyatt iz Istre zavrsi, nek ostane do kraja sezone kod njih, poslat im i Mikića.
  • dinon7
    1.3k
    Dantasov agent (prema našim medijima) dolazi u Novigrad na završetak pregovora oko novog ugovora.
  • emreli21
    141
    prema osječkim medijima ako se ne varam. kao što su riječki pisali da mišković hoce 7 milijuna za galešića.
  • Dudu9
    1.3k
    Pisalo se nek SD ostane da već ima igrače koje će dovesti famozno skautiranje, vidimo da nije ništa nije bilo dogovoreno nego usred priprema čekamo neke igrače i klubove da se dogovore pa da uspijemo možda nešto i dovesti, opet isti plan ko i na ljeto čekamo nekog nezadovoljnog igrača pa šta bude, ovakvo planiranje je za klubove nižeg ranga koji pokušavaju uzet mrvice sa stola jer nemaju novaca za bolje
  • badjibadara
    4.4k
    Ako ćemo uzimat iz HNLa, može Selahi svakako, volio bih da se i Beyatt iz Istre zavrsi, nek ostane do kraja sezone kod njih, poslat im i Mikića.Paggini

Istra je Alavesov inkubator (koji za sada ne daje igrače za maticu). Koliko im je u interesu razvijati igrače za nekog drugog?
  • Paggini
    33.1k

Financijski interes, može se dogovoriti financijski deal plaćanja prema odigranim minutama.
  • ElDorado
    1.3k
    Olivari je u Turskoj i valjda ima dobar info: Franjić je doveden da igra lijevog beka
  • Paggini
    33.1k
    Aha, jebemo se cijeli rok sa Taylorom iz zajebancije jer smo Franjića doveli na lijevog beka zapravo... Ako će i igrati lijevog beka, poprilično sam siguran da nije doveden s tom namjerom da bude prvi lijevi bek.

Da mi Olivari kaže da je nebo plavo na sunčan dan, ne bih mu vjerovao.
  • Peškaman
    5.7k
    S tim da se,izgledno,Rog vraća opet na posudbu jedino što mi ima logike je da će Franjić igrati/pokrivati LBa s Perkovićem.

Nadam se pravom LBu, u suprotnom razočaravajuće rješenje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions