• don
    9.4k
    Najbolje od svega je da se te kombinacije prave jer se čeka Taylora koji ionako nije bek za Dinamo i opet ćemo tražiti lijevog beka 6 mjeseci nakon što Taylor dođe. Na stranu što će vjerojatno potpisati i ugovor od milijun euraDaliban

siguran san da si to zaključija na osnovu sofa score statistike (odnosno koliko brzo trči), a i tamo je isprid svih bekova cile lige.

vidim da jako cjeniš našu ligu pa misliš da je bolja od škotske, a zapravo je jedna od gorih u europi.
    I ako misliš da igrač koji je toliko sezona standardan u Celticu, koji igra stalno na krcatim stadionima, Ligu prvaka svake godine, da će mu bit problem igrat na poljudu/rujevici/opusu i da neće bit pojačanje za Dinamo. Ako ništa, barem zbog iskustva (a ima on puno veće kvalitete od samog iskustva).
    A nije ni star već u najboljim godinama te se može i isplatit zbog prodaje ako do nje dođe.
  • GeneralNapoleon
    241
    Osobno bi tesko prezalio nedovodenje Selahija, s time da je realno lagano dostupan zbog klauzule, a profilno bas ono sto nam fali.
  • Orc123
    9.8k
    A Selahi je fakat steta jer bi nam vise donio od Franjica....steta ako takvog igraca pustamo za tako sitnu lovu....isto ako ne osiguramo Dantasa za ljeto...
  • Nino Bule
    15.2k
    Meni isto nije drago dovođenje roga umjesto da se islo po selahija al to pokazuje ipak zelju da se prođe i u LP i realno potreban nam je u te dvije utakmice zbog ozljede misica, ademija i sucica
  • emreli21
    141
    Stojković, Baturina, Sučić, Kačavenda, Mišić, Ademi, Rog (koji će valjda ostati i dulje), Pavić, do ljeta tu je i Franjić, od ljeta vjerojatno Dantas, Vrbančić, vraća se nažalost i Bulat. odakle ta potreba za Selahijem?
  • Dragon1Warrior123
    3.5k
    Ja recimo mislim da ljudi malo previše seru po Rogu. Na početku svi svršavaju na njega, a sad najednom ne vaja.
  • GeneralNapoleon
    241

Jer od svih navedenih imas dve klasicne 6ice, od kojih je jedna junior, a druga polivalentna krpa svega sto treba i po meni vjerojatno losija od Selahija.
    Ako je plan dugorocno ic sa Franjicem i Pavicem, u redu. Ali meni se Selahi bas svida i mislim da bi nam profilnu super dosao, te bi ga nekako radije vidio od Franjica.
    Ne treba ni zaboravit da je Misic vec 30 i sigurno nece iz uzlaznom putanjom.
  • BBB Mataa998
    2.1k
    @Daliban
    Kakav ti ja Greg Taylor? Nismo shvatili do sada.
  • NitkoBitan
    21.7k
    Meni se cini da je iduce ljeto tajming za veliki remont i pomladivanje ekipe. U lipnju iduce godine ugovori istjecu Ademiju, Zagorcu, Pericu i vjerojatno KTCu (novi).
  • emreli21
    141
    meni je Selahi jako dobar, da ne bi ispalo... ali šestice mogu biti sučić (to igrao cijeli omladinski pogon), pa rog (to igrao i u serie A). selah mi je dobar, ali ne bih sad toliko veznjaka natrpavao, nećeš kasnije imat kud s njima, još ako dođe Dantas (a blizu je)
  • Crni86
    7.1k
    Dantas (a blizu je)emreli21

Sta nije da je dantas na rubu dogovora s osijekom oko novog ugovora? Cohar je pricao o tome za sn, ovaj ili iduci tjedan bi se trebale nac sve tri strane (klub,igrac i agent) u novigradu na pripremama.
  • emreli21
    141
    nije to tako blizu, čohar lupeta
  • Yery
    100
    Zar nisi naucio da na ovoj temi svi glume neke insajdere i pišu samo da bi nešto napisali. Jedini relevantan je Miro. Ostali bubaju pa se ljudi eto uhvate malo na njihove upise. :)
  • CastAway1986
    2.3k
    Mene zanima samo jedna stvar, jeli može jedan dan da se ne pljuju naši igrači? Rog , Kulenovic , Špikić nebitno..Ovo je postalo presmijesno..Svima nam je jasno da Kule nije za prvog napadača Dinama , rotacija može biti al koliko ga pljujete to je nevjerojatno..Da smo recimo doveli nekog napadača koji se spominju tipa ovaj iz Bugarske i da isti ima 8G u HNL-u, 3 u LP i još 2 u kvalifikacijama za istu ovdje bi se pričalo kako je pun pogodak ...Sandro s obzirom da je krenuo u sezonu kao drugi napadač ima sasvim solidne brojke.. I daj rjesite vise tu klauzulu i dovedite nam Selahija, takav veznjak nam je prijeko potreban..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions