• ShanKu
    1.2k
    ni neće osjetit odlazak Galešića i to je čist dokaz da nam ne treba bit prioritet tuđi kiks, nego se moramo prvo pobrinut za sebe, da nam trebaju dobra pojačanja i pokrenemo pobjednički niz bez poklanjanja bodova ostalim ekipama u HNLu
  • IvanPerić1945
    53
    Vidim da im i Nižić dolazi
  • Droljo
    10.8k
    I Rivaldo i Beckham :fire:
  • bbb medimurje
    3.5k
    neznam kolko je on relevantan
  • Zagreb1992
    1.9k
    Više mi je izgledniji dolazak Džeke kod njih nego Mora ...A za Edina se nađe kod njih dolje lova
  • Klenx
    6.3k
    Nemojte prenositi svakog debila sa parsto pratitelja na društvenim mrežama koji izvaljuje ovakve pizdarije da skupi kojeg pratitelja više.
    Džeko je praktički prvotimac Fenerbahcea, i ako mu neće produžiti ugovor neće ga pustiti prije ljeta.

Moro je dio uže rotacije u talijanskom klubu koji igra Ligu Prvaka, evo baš mu se iz takve situacije ide na posudbu u Hajduk u najboljim godinama.

Ljudi nemaju za biber, opet će u godini imati 10 milijuna eura minusa, cjenkaju se oko koje stotine tisuća eura za Šegu, s čim će platiti navedenu dvojicu?
    Opet Tommy supermarketima?
  • NORTE
    13.2k
    Otišla su im 4 stranca, dolazi im napadač kojeg su trebali Slovenac Mlakar za 150k € na posudbu.
    Vratio im se Žaper nakon 11 mjeseci.
  • rioda
    6.1k
    Mlakar će im biti od pomoći u napadu, od Žapera zbog dugotrajnog oporavka ne očekujem da zaigra u kontinuitetu do kraja sezone
  • SAS1987
    15.6k
    BeckhamDroljo

Never heard of them and not true :lol:

0.25

Ljudi nemaju za biberKlenx

Ostalo nesto sitno od pljacke Moufia :lol:
  • Ivdzo11
    5.1k
    Ipak, od toga neće biti ništa. Kako doznajemo, Hajduk nije zainteresiran za Bašićev povratak na Poljud. Takav posao bi za Hajduk bio preskup, čak i kad bi se Bašić odrekao dijela plaće, a posebno kad se uzme u obzir da se radi o nogometašu koji jako dugo nema kontinuitet nastupa. Nakon što je na ljeto ova priča propala, Hajduk nema plan pokretati je ove zime.

Iznenađujuća je to odluka kad se uzme u obzir Bašićev renome, ali očito je struka na Poljudu ocijenila da bi takav posao imao više minuseve nego pluseva. :lol:
  • KtcGoat
    112
    Cini se meni po izjavama da je Gattusu pun kurac toga dole, mogo bi on dic sidro uskoro
  • Majki2111
    3.6k
    Nije, to je do naslova. Ja sam gledao na HDTV njihovu izjavu. Imao je topao tonalitet.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.