• ShanKu
    1.3k
    ni neće osjetit odlazak Galešića i to je čist dokaz da nam ne treba bit prioritet tuđi kiks, nego se moramo prvo pobrinut za sebe, da nam trebaju dobra pojačanja i pokrenemo pobjednički niz bez poklanjanja bodova ostalim ekipama u HNLu
  • IvanPerić1945
    57
    Vidim da im i Nižić dolazi
  • Droljo
    11.4k
    I Rivaldo i Beckham :fire:
  • bbb medimurje
    3.5k
    neznam kolko je on relevantan
  • Zagreb1992
    1.9k
    Više mi je izgledniji dolazak Džeke kod njih nego Mora ...A za Edina se nađe kod njih dolje lova
  • Klenx
    6.5k
    Nemojte prenositi svakog debila sa parsto pratitelja na društvenim mrežama koji izvaljuje ovakve pizdarije da skupi kojeg pratitelja više.
    Džeko je praktički prvotimac Fenerbahcea, i ako mu neće produžiti ugovor neće ga pustiti prije ljeta.

Moro je dio uže rotacije u talijanskom klubu koji igra Ligu Prvaka, evo baš mu se iz takve situacije ide na posudbu u Hajduk u najboljim godinama.

Ljudi nemaju za biber, opet će u godini imati 10 milijuna eura minusa, cjenkaju se oko koje stotine tisuća eura za Šegu, s čim će platiti navedenu dvojicu?
    Opet Tommy supermarketima?
  • NORTE
    13.3k
    Otišla su im 4 stranca, dolazi im napadač kojeg su trebali Slovenac Mlakar za 150k € na posudbu.
    Vratio im se Žaper nakon 11 mjeseci.
  • rioda
    6.3k
    Mlakar će im biti od pomoći u napadu, od Žapera zbog dugotrajnog oporavka ne očekujem da zaigra u kontinuitetu do kraja sezone
  • SAS1987
    15.8k
    BeckhamDroljo

Never heard of them and not true :lol:

0.25

Ljudi nemaju za biberKlenx

Ostalo nesto sitno od pljacke Moufia :lol:
  • Ivdzo11
    5.3k
    Ipak, od toga neće biti ništa. Kako doznajemo, Hajduk nije zainteresiran za Bašićev povratak na Poljud. Takav posao bi za Hajduk bio preskup, čak i kad bi se Bašić odrekao dijela plaće, a posebno kad se uzme u obzir da se radi o nogometašu koji jako dugo nema kontinuitet nastupa. Nakon što je na ljeto ova priča propala, Hajduk nema plan pokretati je ove zime.

Iznenađujuća je to odluka kad se uzme u obzir Bašićev renome, ali očito je struka na Poljudu ocijenila da bi takav posao imao više minuseve nego pluseva. :lol:
  • KtcGoat
    125
    Cini se meni po izjavama da je Gattusu pun kurac toga dole, mogo bi on dic sidro uskoro
  • Majki2111
    3.7k
    Nije, to je do naslova. Ja sam gledao na HDTV njihovu izjavu. Imao je topao tonalitet.
  • BBB Sibenik
    5.1k
    Šokota, Sanader Ivo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.