Dobili smo i klub ko Gorica koji je postal ono kaj sam se dugo nadal da bi Slaven mogel postati. Samo još nisam siguran dal oni baš godinama mogu držati ovakav nivo na tako malom budžetu ili ih čeka sudbina RNK Splita koji je u početku bil dosta slična priča — vjeko1701
Nece imati deset puta bolju posjetu, jer je nemoguce. Ja cu bit sretan ako ih poduplaju, tj. ako imadnu blizu 2.000. Varazdin koji je u cvajti imao 3-5x bolju posjetu od Sibenika sad ima prosjek jedva iznad 2.000. — Infinity
Pa baš i nisu slična priča i ne znam što gledaš kao budžet Gorice. Klub je neka vrsta simbioze gdje grad Gorica osigurava infrastrukturu i sredstva za njeno održavanje dok Litvanci brini za sportski dio. Znači oni dovode i plaćaju igrače te ubiru većinu novca od transfera.
Njima paše jer u Gorici imaju jako lijep izlog za svoje igrače, a očito paše i Gorici jer bez pretkeranih ulaganja imaju dobar prvoligaški klub. — xavier
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.