• Izet Hajrović
    3.2k
    sva 4 stopera na terenu trenutno su odlična s loptom. Šunta isto dobar.
  • Nino Bule
    15.2k
    Rpg danas jako los, 3 stopera (max sad u vezi zapravo) jako lagani na lopti, među njima se po meni treba trazit startni par u hnlu
  • Zvonkec
    109
    Rpg digo ruke od nogometa I dalje mu se neda ajmo mikića vidjet
  • Praskaton
    3k
    Rpg digo ruke od nogometaZvonkec

Dost dobar zakljucak nakon prve pripremne utakmice
  • Dani Olmić
    723
    Imamo novog drugog golmana
  • Purgeri
    923
    Po viđenom na ovoj utakmici, trenutno bi nam Filipović trebao biti prvi golman
  • Mr Anderson
    9.4k
    Puno ovih brzih tamnoputih crnaca ima Šahtjar. Da nije rat imali bi ih 15 ko nekad. Mi imamo dva, ali spora.
  • NitkoBitan
    21.7k
    Sta je ovo Iker Casilas na golu salji Zagija u penziju!
  • Slavonac86
    465
    Realno Šahtar puno bolji od nas u ovih 45min
  • ElDorado
    1.3k
    Galešic jako dobar ostali nula bodova. Mmaee ocito ima problema s loptama iza ledja. Za napadača nam gori. A i lijevog beka
  • Marley
    2.6k
    Jednorozi se sasvim lijepo pokazali, obojica. A mi mislili da ne postoje hehe. Misterij...
  • OsamŠest
    4.2k
    Bravo dečki. Puno pozitivnih stvari danas i neke mane od prije. Kad se pogleda koga sve nema i tko sve dolazi, stvarno ima razloga za optimizam.

Nastaviti raditi i uspjeh je neizbježan!
  • dinon7
    1.3k
    Dragi moj Nenade. Nemaš pojma koliko mi je drago sto vise nisi tu. Sad bi i dalje gledao Zagorca na golu, Ademi-a 105 minuta i Spikica na desnom krilu. A klinci bi trčkarali uz aut liniju i divili se njihovim potezima.
  • mlinchica
    2.3k
    Tko je pucao naš slobodnjak sad pred kraj, nisam ulovila? Išlo je na Maxa skroz pred gol, jaka lopta…pa gol aut i kontra Ukrajinaca nakon tog.
  • hardek
    3.6k
    Dobrih prvih 60 minuta, jako loš period u 3-4-3 i onda opet nešto bolje kada se prebacio Max u vezu i cijela ekipa nazad u 4-3-3.

Iako mi je rezultat skroz nebitan, dobro je da se nije izgubilo.

Ono što sam govorio cijelu polu sezonu da mi nije jasno da se Filipoviću nije dala prilika uopće dok je Neva bio ozljeđen...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.