• Žan
    318
    Odusevljen nakon videnog danas !
  • Droljo
    11.2k
    Ide kao metak! Imamo mi unutarnjih rezervi dosta.
  • Cif
    224
    ipak mislim da Špikič ima prednost
  • GeneralNapoleon
    427
    Povlacim prvotnu procijenu. Ipak ima nesto u njemu.
  • Teofil Kateran
    1.6k
    Juan je danas imao dosta zanimljiva rješenja što se tiče dodavanja, svidjela mi se njegova vizija. Još on treba napredovat da bi bio pravi, ali zasad mi se stvarno čini da ima nešto u njemu i danas je to potvrdio. Znam da je samo pripremna, ali neke stvari se ipak vide po potezima igrača. Bio ga je baš pun teren.
  • Rakovica1986
    832
    Cordoba može biti igrač odluke u nastavku prvenstva samo ako ga se usmjeri i ako se on posloži u glavi. Puno o njegovoj situaciji govori to da svaku pauzicu leti doma, ali i to što na svim klupskim snimkama otkad je došao solira i sluša onu glupu muziku.
  • Droljo
    11.2k
    sluša onu glupu muziku.Rakovica1986

Šta sluša?
  • Rakovica1986
    832
    teško mi je to opisati, nisam neki stručnjak za glazbu, ali na prvu zvuči kao neki kolumbijski trap.
  • Laugreano
    3k
    Vjerojatno i ti njemu slusas glupu muziku :)
  • austrijanac
    5.2k
    Doktor na bijelom!
  • Krizy
    50.4k
    Cordoba je zadnjih dana prolazio kroz mali, birokratski košmar. Naime, u Dinamu su doznali da po nekim novim propisima Kolumbijci ne mogu ući u Veliku Britaniju bez vize. Što znači da Cordoba ne bi mogao igrati 22.siječnja protiv Arsenala u Londonu, a budući da Dinamo iz Turske u Zagreb stiže tek u četvrtak 16.siječnja, ostalo bi premalo vremena da se srede sve formalnost.

Stoga su Modri u Turskoj pokrenuli diplomatsku operaciju, predsjednik Velimir Zajec kontaktirao je Aleksandra Sunka, veleposlanika u Grčkoj, a pomogao je puno i Emir Dizdarević, čovjek, koji već godinama organizira pripreme brojnim klubovima, tako i Dinamu, u Antalyji i okolici. Uključio se potom u priču i Hrvoje Cvitanović, veleposlanik u Turskoj, kontaktirali su naši diplomati britansko veleposlanstvo i pronađeno je rješenje.

Angažirana je turska agencija, koja se bavi tom problematikom, uime Britanaca došli su ljudi u Dinamov hotel, odradili s Cordobom neophodan razgovor, uzeli mu otiske prstiju, pomogli mu da ispuni potrebne formulare... I, Dinamov Kolumbijac moći će u London, na Emirates
  • NKDZ86
    2.6k
    toliko muke da dođe u London, e onda frende trebaš im pokazati da si trebao tam bit, nek te zapamte!! (al po dobrom)
  • Mali Zeus
    15.1k
    To je isto nešto što je prethodno trebao srediti sportski sektor!
  • NitkoBitan
    22k
    Zajec je sve rijesio laganini sa osmijehom na licu i rukama u dzepovima, kaj brigate...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.