• Efes Pilsen
    9.6k
    Meni se u pamcenje urezala situacija iz prvog poluvremena kad je Pjaca dosao na rub kaznenog spreman za dupli pas s Kuletom, a ovaj se izmakne i lopta ode direkt igracima Lokse.
    Mislim da bi bar u kombinatornom smislu mogao razigrat ostatak ekipe da stvorimo vise od 1 sanse na utakmici.
  • Daliban
    4.1k
    Treba stavit malog Rimca umjesto da bezveze kemijamo. Ili nek igra Kule.
  • Krizy
    50.3k
    U sezonu i pol od povratka u Dinamo, Kulenović je odigrao 3390 minuta. Upisao je 26 golova i jednu asistenciju. Gol svakih 130 minuta.
    Do krize kroz prosinac bio je na golu svakih 105 minuta.
  • DiddyGuela
    2.7k

Jedan od rijetkih koji je opravdao svoj status tokom prosle godine. Sto vise ocekivati od backup napadaca?
  • Krizy
    50.3k
    Za sve pljuvače koji kažu da nije za Dinamo.
    Upao je u krizu u prosincu, kao i cijela momčad.
    Po meni super zamjena.
  • Krizy
    50.3k
    Livaja je u u posljednju sezonu i pol upisao 23 gola i 12 asistencija u 4537 minuta.
    Gol je zabijao svakih 197 minuta, a gol ili asistenciju imao na svakih 130 minuta.

Petković je u posljednju sezonu i pol upisao 23 gola i 13 asistencija u 4600 minuta. Gol je zabijao svakih 200 minuta, a gol ili asistenciju imao na svakih 128 minuta.

Kulenović je u posljednju sezonu i pol upisao 26 golova i jednu asistenciju u 3390 minuta. Gol je zabijao svakih 130 minuta, a gol ili asistenciju imao na svakih 126 minuta.
    Do krize kroz prosinac bio je na golu svakih 105 minuta.
  • Izet Hajrović
    3.4k
    Statistički gledano elitna kategorija, ali samo statistički. Kad ne zabije gol ispada da igramo s igračem manje. Tehnika nula bodova, kao napadač ne može osvojiti skok, proigravanja ne postoje, lopta se od njega odbija kao od drva. Ne znam, slažem se da je svakako dobar kao rezerva, a bilo bi zanimljivo usporediti njegov učinak u utakmicama koje počinje od prve minute i one u kojima ulazi s klupe. Dojma sam da je on odličan super sub, isto kao i Špikić, ali nisu to igrači za krenuti od prve minute osim u krajnjoj nuždi.
  • Krizy
    50.3k
    Po meni super zamjena.Krizy

Nije za prvu špicu. Ali kao zamjena u nekim utakmicama super.

Dojma sam da je on odličan super sub,Izet Hajrović

Od ovih 26 golova, čak 21 je zabio kada je igrao od prve minute.
    Dva u HNL-u, jedan u Kupu i dva Qarabagu je zabio nakon ulaska s klupe.
  • jakov1
    371
    Kad ne zabije gol ispada da igramo s igračem manje.Izet Hajrović

Eto još jedan razlog zašto je Kule HNL Haaland.

Uvjeren sam da bi u Čačićevom Dinamu bio još veća neman (pa čak i bez Petkovića). Ekipa igra, on zabija i to je to. Ovako kad je igra trula neovisno o njemu, naravno da njegove mane dolaze do izražaja jer očito nije kompletan niti će ikad biti.
  • Dino
    3.1k
    Jel Fabio ovaj brat na instagram storyju koji “povisenim tonom” daje upute Kuletu dok trci oko cunjeva ili je to kondicijski? :lol:
  • NKDZ86
    2.6k
    Mislim da je kondicijski, onaj ćelavi gonič robova. Kaj smo tražili dobili smo, igračima jadna majka..
  • Crni86
    7.2k
    Opet nista od njega. Najveci problem je sta kad ne zabija ne daje nikakav doprinos igri. Kroz izgradnju igre nije bas previse koristan, a bome i danas u presingu je bio izgubljen (ali dobro tu je vecina ekipe bila po malo pogubljena sto je i normalno dok se ne uigra sve).
  • miro
    5.2k
    Kule, sunce mu poljubim nema te nigdje. Jedino si glavni lik u frustriranim komentarima cijele Zone. Sve su ti zaboravili i golove i trku i borbu i emocije. Želim ti da se resetiraš i da gaziš sve pred sobom, pa da ove pljuvače bude barem malo sram.

Nisi ni Messi, ni Halaand, ni Petko, al si naš. Trgni se!
  • Marley
    2.6k
    a nije nista zaboravljeno, barem se nadam da vecina ipak tako ne razmislja.
    Bilo bi mi strasno zao da ga izgubimo, jer to sto kazes, Kule je nas! A nastavi li se ovaj trend, na dobrom je putu. Nece ni trener to dugo tolerirat. Odnosno, cim bude imao drugog izbora.
    Ja mu od srca zelim da se ili trgne ili mu se sreca okrene ili u cemu god je vec stvar.
    Branim ga oduvijek pred najgorim "fejsbuk i insta ratnicima" pljuvacima. Jos otkad nam se tek vratio, znamo cega je sve bilo.
    Ali ponovo je tesko za gledat koliko mu ne ide.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.