• don
    9.7k
    opet virujete glupostima :starstruck:
  • Pavinho
    205
    i ja se nadam da je glupost
  • Ijayi Atiemwen
    1.7k
    Kaže mi prijatelj iz Atene, koji navija za Panathinaikos da se već godinu i pol muče uvalit Šporara nekom jer čovjek nemože meda.
  • tp1997
    910
    Oršić navodno odbio Rijeku tj. odugovlačio jer se ipak nada Dinamu, tako bar piše Index
  • Nogo
    4.8k

No Oršić je očito čekao poziv Dinama, a do njega nije došlo. Kako saznajemo, Oršić se još nada da bi mogao potpisati s Dinamom, no treba vidjeti kako će na to reagirati u Maksimiru, odnosno kako će proći posao s Ivanušecom.
  • Peškaman
    5.8k
    Upravo htio napisati,mislim da je Oršić opcija broj 2 ukoliko ne uspijemo Ivanušeca dovesti.
    Ima li kakvih pomaka oko Luke,vidim da se dosta utišalo.
  • tp1997
    910
    Ja i dalje stojim kod toga da to nije međusobno isključivo - s obzirom da treći napadač i dalje nije doveden, ne vidim razloga da Oršić ne bude taj treći.

Možda više nema brzinu, prodornost po krilu itd., ali instinkt za realizaciju nije izgubio. A bio je naš najveći killer još od Soudanija.
  • Efes Pilsen
    9.6k
    Drvlje i kamenje na ideju da Franjic i Perkovic budu LB, ali zato za napadaca nikakih problema da bude Orsic, Pjaca... Zanimljivo.
  • Daliban
    4.1k
    Ako ni Ivanušec ne dođe ovo će bit baš debakl od prijelaznog roka, a kao najvažniji rok ikad.
  • NitkoBitan
    22k
    Kakav Orsic nemojte bit neozbiljni.
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    samo da zeko ne odkuči uštedit i na avio kartama jer je već u turskoj pa nam dovest Barišića koji je još tamo /meke privatne obaveze završava:lol:
  • tigric
    510
    Prvi je znao za otkaz Bjelici i da dolazi Fabio
  • flexXy
    2.5k
    Imamo vec 2 spora spica, ne treba nam i Sporar
  • Jurki
    14.5k
    ak se uzme titula onda bu uspjesan.
    Prijelazni rok se ne mjeri po broju i "kvaliteti" igraca vec rezultatima.
    Da dopeljamo npr napadaca od 15 milja eura koji je trpal ko lud u proslom klubu, a kod nas nemre nebo pogoditi.
    To je kvalitetan ili nekvalitetan transfer?

Sad se mogu dati neke prognoze, ali konacna ocjena nikak.
  • Mlađi referent
    12.4k
    Prijelazni rok se ne mjeri po broju i "kvaliteti" igraca vec rezultatimaJurki

Ovo je potpuno krivo. Prošle zime si doveo 4 igrača, samo 365 dana kasnije

- jedan je već odavno van momčadi
    - jedan je friško otišao
    - jednom tražimo izlaz

To znači da je prijelazni rok bio grozan, bez obzira kaj su se rezultati kasnije poklopili, a vrlo malo su se poklopili radi tog roka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions