• skener
    1.3k
    samo pitam, ako taj igrac kojeg nitko nigdje nije spomenuo osim nekog instagram profila ne dođe, hoce to biti opet veliki propust uprave?
  • Carrasco
    4.6k
    Ali, nije baš tako jednostavno kako se čini. Dinamo, naime, ima opciju vratiti Soldu za milijun eura do 15. ožujka 2025., ali uz uvjet da igrač to želi i, bitnije, taj milijun vrijedi samo u slučaju ako neće biti boljih ponuda. Naime, ako Osijek dobije ponudu "tešku" tri, četiri, pet mil. eura, Dinamo mora tu ponudu "mečirati"Nogo

A klauzule u pm, isto kao da je i nema. Ako je ovo stvarno netko dogovorio treba dobiti instant otkaz. Ovo je komično.
  • Mr Anderson
    9.4k
    Nije neki strijelacFrenchMontana

Takve imamo, radije bi nekog killera.
  • austrijanac
    5k

Ha budale, zna se da su pare na putnim nalozima.
  • Sibirski plavac
    2.6k
    I meni Šporar izgleda kao idealan za poziciju trećeg napadača. Nadam se da se ipak radi na dovođenju ozbiljnijeg imena. Ako su Haller i Shpendi bili "zavjesa za novinare i javnost dok se ne nađe bolji napadač", onda očekujem nekog sa boljim CV-em i statistikom od Šporara.
  • miro
    5.1k
    uz dužno poštovanje, nije ni pola Gavre
  • Efes Pilsen
    9.4k
    Najvise na njega baca :rofl: A igrao je i u Svicarskoj, doduse, fali mu Rijeka u CV :razz:

Da sam odusevljen nisam. Spominjao se i povratak u Slovan na ljeto.
  • NitkoBitan
    21.6k
    Zar se opet vracamo na pricu o trecem napadacu... Mi moramo dovest "drugog" jer je Kulenovicu maksimalan domet biti treci napadac Dinama.

Ne daj Boze opet ozljede Petkovica.
  • Paggini
    33k
    Dajte mi nekog ranga Taylora na LB, u tom slučaju može Šporar. Dodatno, ako se Franjića misli zakucat na LB, treba nam i šestica ehhhhhh
  • Dinaminjo
    1.2k
    Franjic nece biti nigdje zakucan.

On je 13. Igrac kada je DM / LB / CB ozlijeden
  • dd29
    615
    oršić odbio rijeku
  • Crni500
    19
    Sporar? Pa taj se u zadnje vrijeme dovodi u kontekst sa Zvezdom,kao zamjena za Ndiyaea kojeg zeli Zvezda prodati.
  • Paggini
    33k

Moguće! A moguće i da ne! :worry:
  • Keyser Soze
    11.5k
    Nisam oduševljen ako je Šporar taj, ove sezone samo 205 odigranih minuta i stalno je ozljeđen. Trenutno nije upgrade ni na Kulenovića.
  • GOAT
    1.5k
    SporarCrni500

Što dalje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions