• Paggini
    34.4k
    Može Šporar!
  • Mr Anderson
    9.7k
    Napali Zajeca, a on u Ateni dogovarao špicu.
  • Peškaman
    5.8k
    Je li tko pratio Šporara?
    Vidim da i ne igra u Panati u ovoj sezoni.
  • FrenchMontana
    777
    Nije neki strijelac, ali fizički moćan i u HNL-u bi bio odličan.
  • Paggini
    34.4k
    Napali Zajeca, a on u Ateni dogovarao špicu.Mr Anderson

Jos i uštedio klub na cestarini i bengi. To ja zovem racionalno trosenje.
  • Efes Pilsen
    9.6k
    Gol igrac, Gavro vol. 2 i koliko ce bit od koristi pitanje je prvenstveno glave. Izdominirao slovacku ligu, pa presao u Sporting (Misic, Ristovski) gdje se nije bas najbolje snasao, posudbe u Bragu i Middlesbrough i onda u PAO. Nije ni prestar, 30 godina, pa kazem ako je u glavi sve na mjestu bit ce dobar.
  • keppi
    277
    Pa Šporar je ozlijeđen...još jedan za liječenje. Iskreno, iako možda griješim ....daleko sam od oduševljenja.
  • dinon7
    1.4k

Kolega i dobar prijatelj su Gate 13. Za njega su mi rekli samo pozitivne stvari. Sporar je bio važna karika Panathinaikosa ali je trenutno sav fokus kluba na Ioannidisu koji zabija kao na traci. Za njega imaju ponude od 20+ miliona no sam igrač navodno još ne želi iz kluba. Dokle god je on tamo teško da će Sporar imati ozbiljne minute.
  • Dragon1Warrior123
    3.6k
    Nisam komentirao za ostale jer su mi bili ili dobre ili ok opcije. Sa Šporarom doduše nisam oduševljen...
  • Dani Olmić
    756
    Covijek vec dugo nije odigrao postenu utakmicu. Ili je ozljeden ili nije na spisku …. Taj bi se borio s Kulenovicem za mijesto treceg napadaca … A ujedno bi stigao na rehabilitaciju u Zagreb
  • skener
    1.4k
    samo pitam, ako taj igrac kojeg nitko nigdje nije spomenuo osim nekog instagram profila ne dođe, hoce to biti opet veliki propust uprave?
  • Carrasco
    4.7k
    Ali, nije baš tako jednostavno kako se čini. Dinamo, naime, ima opciju vratiti Soldu za milijun eura do 15. ožujka 2025., ali uz uvjet da igrač to želi i, bitnije, taj milijun vrijedi samo u slučaju ako neće biti boljih ponuda. Naime, ako Osijek dobije ponudu "tešku" tri, četiri, pet mil. eura, Dinamo mora tu ponudu "mečirati"Nogo

A klauzule u pm, isto kao da je i nema. Ako je ovo stvarno netko dogovorio treba dobiti instant otkaz. Ovo je komično.
  • Mr Anderson
    9.7k
    Nije neki strijelacFrenchMontana

Takve imamo, radije bi nekog killera.
  • austrijanac
    5.2k

Ha budale, zna se da su pare na putnim nalozima.
  • Sibirski plavac
    2.7k
    I meni Šporar izgleda kao idealan za poziciju trećeg napadača. Nadam se da se ipak radi na dovođenju ozbiljnijeg imena. Ako su Haller i Shpendi bili "zavjesa za novinare i javnost dok se ne nađe bolji napadač", onda očekujem nekog sa boljim CV-em i statistikom od Šporara.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions