• skener
    1.5k
    uz dužno poštovanje, ali zar ste stvarno ocekivali da se novi ugovor nece ponuditi igracu koji je u zadnjih 3 god odigrao vjerojatno vise od 80% utakmica?
  • Jurki
    14.5k
    da je odigral sve utakmice za seniore, juniore i kadete.. po pruzenom na terenu nije zavredil novi ugovor.

Ili je ocito mjerilo samo broj odigranih susreta?
  • Ivdzo11
    5.3k
    Obojici će, doznajemo, oni biti manji nego sadašnji, a Theophile ima volju ostati živjeti u Zagrebu pa mu je Dinamo spreman ponuditi neku funkciju u klubu kad se umirovi.
  • don
    9.8k
    odlična odluka kluba.
  • Jos-Optimus
    4k
    po toj logici trenutno po pruženom nitko, ali nitko, nije zasluzio ugovor. Vec sam rekao i prosle godine, ako je Rile problem, onda mi problema nemamo. Problem je bio u trenerima koji dozvoljavaju klanove ili daju previse ovlasti pojedincima...problem bi bio ako Ristovski radi probleme kad ne igra, a mi to ne znamo jer je uvijek igrao. On uvijek daje sve od sebe, a kad ga ne ide ga treba posjesti na klupu. Za malu lovu izvrstan igrač za nas
  • Mali Zeus
    15.1k
    Imamo trenera da otome brine i odlučuje. Kak se priča, kod njega igraju oni koji zasluže. Hoće li to biti Rile, Mikić ili netko treći,on bi trebao najbolje znati.Mr Anderson

u teoriji da.
  • Droljo
    11.4k
    Ako se rile spremi, ako se posloži u glavi, alo nebude igrao svaku 90 minuta zašto ne? On i rpg desno su top ako bude normal minutaža raspoređena. 60 : 40 u korist rpg-a. Ima dosta utakmica. A mikića na posudbu bar do ljeta. Ak nas baš zlo zadesi može i max odigrat beka ili špika.
  • tigric
    511
    Mikic ide na posudbu.
  • Mali Zeus
    15.1k
    ↪Mali Zeus I praksi.Mr Anderson

Misliš na Cannavara ili općenito na trenere?
  • vjeko1701
    11.5k
    da je odigral sve utakmice za seniore, juniore i kadete.. po pruzenom na terenu nije zavredil novi ugovor.Jurki

To je kak bi se reklo, tvoje mišljenje. Ako je voljan prihvatiti sporednu ulogu i krpati po potrebi dvije pozicije. Sve to uz manji ugovor. Super.
  • blubach
    722
    Ovaj Bruno, može se ući u raspravu na kojem je mjestu u panteonu Dinamovih legendi (na prvom mjestu hehe), ali nitko, baš nitko neće ikad imati toliko ikonskih golova, asistencija, driblinga, izgubljenih lopti, gluposti, cigareta, srednjaka novinarima i tako dalje.

Baš najikonskiji lik koji je igrao u Dinamu.
    Paggini

Mislim da bih tu dodao samo "u ovom tisućljeću".
    Iako nisam imao priliku gledati sve one silne legende naše bogate prošlosti, dalo se i čuti i pročitati da su to bili još veće face...
  • Paggini
    34.6k

Jel Zambata imao silver rank u League of Legends?? Nisam ni mislio. Dalje.
  • keppi
    281
    Provjerena vijest ili pretpostavka. Mislim da bi to za njega i bio najbolji potez.
  • blubach
    722
    Ristovski i KTC novi ugovori.Niko1986

KTC, ako uistinu ima već i sada mali ugovor, produljit mu isti na još jednu godinu je dobra odluka. I dalje radi na sebi, i dalje je pouzdan i mislim da za te novce koliko ga plaćamo ne bi mogli dofurati boljeg 4., 5. stopera na kojega znaš da možeš računati. O tome da mu se ponudi neka uloga u klubu neću jer sam već dovoljno pisao o tome.

Ponuditi Ristovskom novi ugovor je pogreška. U kontinuiranom je igračkom padu, ne može nam doslovno ništa ponuditi, iako je odigrao većinu utakmica u zadnjih x sezona. I Moha i Mikić (kojeg bi trebalo istrpit) već sad mogu donjeti Dinamu puno više dobroga, i igrački i financijski. A sad koliko je on dobar ili loš za svlačionicu, to nemam pojma, ali ako je dio one sobe, to ne može slutiti na dobro pa bi to bio još jedan plus da ga se riješimo...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.