• Derby
    358
    Je li netko naručivao nešto s R21 imports? Dinamov domaći dres castore 36 eura s besplatnom dostavom.striko

Fejk?

Imas na castore.de popuste i netko iz kluba je tu na forumu bio potvrdio da dinamo dobije svoj dio
  • Šteco
    877
    Vezano za r21 imports... Par osnovnih stvari koje odmah provjerim kod takvih stranica su:

• Ima li na stranici tvrtka koja stoji iza toga. Ovdje nema.
    • Googlam ima li kakav review site s iskustvima. Nema.
    • Društvene mreže. Premalo ljudi ih prati, bez reviewa.
    • Domenu. Registrirana prije godinu i pol. Neka privatna osoba registrirala (dolje podaci).

person:      Rodrigo da Silva Rolim

email: string-Image.png

Ima još par stvari koje se mogu provjerit, ali i ovo mi je dovoljno da vidim da se ne radi o nekom legalnom biznisu. Takve ne treba podržavati kupnjom, takve treba tužiti. Štoviše, ne treba im niti reklamu davati, možda sve ovo i obrisati s foruma. Ako i ostane, sretno onome tko i kupi tamo, upitno je koliko je siguran shop za kupnju, hoće li ikada doći išta na vašu adresu, ako i dođe kakve će kvalitete biti, ili će vam samo uzeti osobne podatke i noFce. Good luck.
  • Eduardo
    22.2k
    nek' ostane kao upozorenje da se radi o fejk shopu, ali ubuduće vas molim da ne postavljate linkove i ne reklamirate dućane mimo klupskog shopa, shopa grupe ili službenih shopova aktualnog sponzora kluba.
  • Droljo
    11.4k
    Da nije stavio, ne bi o tome raspravili i netko bi se zajebao.
  • modri-kibic
    197

Članske se počinju slati u petak. Kasne nam dobavljači mjesec dana s etuijima, a previse smo posla i truda ulozili u novi dizajn da saljemo bez njih samo clanske u kuvertama. :wink:Papastrumf
  • Felip
    273
    Znači dolazi etui uz člansku?
    Pa to je onda vrlo ugodno iznenađenje, evo stvarno ogroman palac gore. :up: Baš me zanima dizajn.
  • Odani Zgd
    34
    Ekipa zna tko koji je model Nike-ovih tenisica što igrači nose uz službenu odjeću?Tražio po internetu,al ne mogu naći.Ili ako ima tko kakav link od istih pa da pogledam?Hvala
  • Nolifer
    9.2k

E hvala...

Zamisli da i njih stave u shop i dodaju Dinamov znak gore, pa to bi gorilo.. :fire:
  • Robi T
    268
    Ima li u fanshopu/webshopu ponuda pamučnih trenirki?
    Na webu sam gledao,bio u shopu u Ilici ali nisam vidio.
    Hvala
  • mali M
    6.4k
    ma ja bi volio kada bi se više sredio web shop da je ažuran i ima sve što imaju fanshopovi. Ovako mi je muka da moram ići po fanshopovima da vidim dal ima koji komad obleke koji me zanima, a ne mogu provjeriti na webu dal ih ima.. jednostavno ideš na miš bijeli sreću dijeli.. to mi je baš neozbiljno.. dugo se već najavljuje kvalitetan ažuran web shop, pa brate mili mogao sam vam ja dati par ozbiljnih firmi koje se time bave i bilo bi riješeno za mjesec dana
  • Nolifer
    9.2k

Plus da dodaš lokator dostupnosti robe, ako nema trenutno na web shopu, da znaš u kojoj poslovnici se nalazi ta i ta veličina ili roba, za lakši orijentir....
  • mali M
    6.4k
    ma da, najgore je što su web shopovi već izgrađeni i spremni sa svim dodacima.. nije to neko kodiranje "iz nule". Ne želim niti mi je namjera sad tu radit neku dramu, ali da je malo bedasto s obzirom koliko se isti najavljivao, već bi ga i amaterska firma sa 1 zaposlenim podigla.. nije ovo pitanje od jučer..
  • Dinamosaur
    1.8k
    Jel ima jos netko pitanje(osim RobiT) za fanshop u Areni?.. javim za 20min
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.