• badjibadara
    4.4k
    ''Htio sam dovesti Miereza (ubaci bilo koje ime), ali kada sam vidio cijenu, shvatio sam da nemam s čime pregovarati. Čuo sam se s njim i njegovim agentom i sve je išlo glatko do nismo došli do cijene angažmana. I tu su razgovori završeni.''
  • Peškaman
    5.9k
    VŽ je financijski stabilan klub a i Šafarić je izjavio prije koji dan da poslove Antunović/Šego gledaju odvojeno.
    Pritom, Hajduk i njegovi navijači misle da imaju prednost zbog Mate Antunovića,misle da VŽu mogu uvaljati Antunovića kao jednu ratu,tj cca 400k€.
    Antunović je igrač koji prema TMu vrijedi 200ak tisuća eura ,odigrao ukupno 20 minuta, ušao je u zadnjih 6 mjeseci ugovora što znači da ga VŽ može potpisati besplatno.
    Kada na sve to vidiš da je VŽ napravio svoj cilj ove sezone (ostanak u ligi), mogu lagano gurati do kraja prijelaznog roka i tražiti 2 mil€ gdje se može pojaviti nekakav Ferencvaros koji će bez problema dati te novce.

I na sve to,prema SN/SD

"Michele Šego dogovorio je osobne uvjete za prelazak u Hajduk, nije tajna da se 24-godišnjak želi vratiti na Poljud i još jednom probati u svom klubu. Ali Varaždin i Hajduk se još uvijek nisu dogovorili, štoviše, pregovori su daleko od konačnog rješenja.

Hajduk je ponudio tek polovicu svote koju Varaždin želi dobiti za odštetu u odlasku Šege i tu su zapeli pregovori. Varaždinci su svjesni da je Hajduku jako potreban napadač poput Šege i žele osjetno zaraditi, a Hajduk je s druge strane nepopustljiv u svom stavu."
  • kikinho999
    11
    Na stranu što misle navijači Hajduka ali meni i dalje nije jasno kako novinari cijelo vrijeme uključuju Antunovica kao nekakvu vrijednost u tom transferu. Za 6mj može doc besplatno, a sad ce oni njega kao "platit" 200-500 tisura eura.

Sve mi to izgleda da se radi pritisak na Segu da traži transfer jer je "zadužio klub" ili je to samo kod nas .
  • by-tor
    196
    Prema SN-u: Škorić, koji uskoro postaje slobodan igrač nakon dvije godine u Kini, bi mogao u Rijeku
  • Ivdzo11
    5.3k
    Hoće li Moufi dobiti otpremninu nije poznato, ali je činjenica da se obavljaju pregovori oko otpremnina za Dajakua i Benrahoua. Dajaku ima još 30 plaća pod ugovorom s Hajdukom, a Benrahou 18. U pozitivnom raspletu za Bijele, ako se obojica zadovolje sa po šest plaća otpremnine, procjena je da bi njihov odlazak klub mogao platiti oko 400.000 eura. Jasno, pod uvjetom da imaju novu destinaciju, gdje će nastaviti karijeru.
  • Mr Anderson
    9.9k
    Budu ih opet vratili ko i prošli put.
  • NitkoBitan
    22.1k
    Dajaku ima još 30 plaća pod ugovorom s Hajdukom, a Benrahou 18. U pozitivnom raspletu za Bijele, ako se obojica zadovolje sa po šest plaća otpremnineIvdzo11

Au momci, malo vam je tih 6, barem pola svaki... Drzte se!
  • Paggini
    34.6k
    Nek isplate dečke u 400 000 emocija
  • Maxova dijagonala
    2.9k
    Navodno će im ponudit odštetu u mliječnim proizvodima...
    Nadam se da će ih ova tri kozojeba oderat maksimalno.
  • NitkoBitan
    22.1k
    Tete u Tommyu ce radit prekovremeno hahaha
  • DrawTube
    5.9k
    Nek rastale zvona sa zvonika u Splitu
  • Mali Zeus
    15.1k
    Možda da im ponude svakom po euro, jer ipak su imali tu čast igrati za Hajduka.
  • GeneralNapoleon
    427

Sta ne bi bilo logicnije da svoje preostale place isplate hajduku, bas zato sto su imali cast igrat za "najsiri klub u ovom dijelu univerzuma i vece".
  • Mali Zeus
    15.1k
    Sta ne bi bilo logicnije da svoje preostale place isplate hajduku, bas zato sto su imali cast igrat za "najsiri klub u ovom dijelu univerzuma i vece".GeneralNapoleon

Je, al ne razumiš ti to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.