• DrawTube
    5.8k
    Klub koji u 2024. nema za redovne plaće trebao bi momentalno letit iz lige, makar bio simpa Šibenik sa svojom navijačkom skupinom

Za Tovare se ne bojim, da javno proglase bankrot HRT bi organizirao fundraising vjerojatno.
  • Mandelinho
    530

Ma da imaju za kvalitetne travnjake, vec je dosta.
  • Krizy
    49.5k
    Navodno su u Šibeniku isplaćene plaće.
  • Facke
    4.6k

Ako jesu , onda si morem misliti zbog cega. Sin Juncaj je potpisal za Austriju Klagenfurt. A Sibenik i Klagenfurt imaju istog vlasnika. Je tata Juncaj dal financijsku inekciju? :yikes:
  • bongo
    966

Gospon ja sam absolutne šokeran takvim konstrukcijama :scream:
  • Ivdzo11
    5k
    Zaključno, Rijeka već ove zime želi dovesti Krizmanića. I pregovori nisu u početnoj fazi, već bi se uskoro moglo ući u onu posljednju. Koliko će on Rijeku koštati? Odšteta ne bi trebala biti prevelika, ali zato Gorica, navodno, inzistira na zadržavanju postotka od sljedeće prodaje. Što je Rijeka, usprkos tome što će Krizmanić na kraju sezone postati slobodan igrač, voljna ispuniti. U svakom slučaju, potencijalnim dolascima Benkovića i Krizmanića Rijeka bi stopersku poziciju ‘zaključala’, s tim da bi obojica došli u klub kao prinove, odnosno igrači koji se tek trebaju nametnuti za mjesto u udarnoj postavi.
  • Ivdzo11
    5k
    S druge strane Hajduk žestoko radi na povratku Michelea Šege (24), kojem je primarna pozicija ista kao i Biuku - obojica su lijeva krila. Koliko doznajemo, taj bi se transfer brzo trebao finiširati, pa je logično postaviti pitanje mogu li Biuk i Šego igrati zajedno?
  • Hrc-Vg
    450
    Pa oni bi mogli Šegu korisiti i kao napadača na nekim tekmama da malo poštede Livaju, ili gurniti Livaju na 10-ku kaj im je i navodno bio plan na počeku sezone…
  • Simpatizer
    639
    Kako sad dovode Šegu, ja sam mislio da su pred stečajem?
  • Mali Zeus
    14.8k
    Kako sad dovode Šegu, ja sam mislio da su pred stečajem?Simpatizer

Žele ovima uvaliti Antunovića.
  • Nino Bule
    15.1k
    Pred stecajem nisu ali ce morat prodavat ovaj rok, sami su to rekli i najavili
  • don
    9.2k

ne bi ga ni mogli dovest da nemaju buy-back klauzulu i da ne šalju tamo Antunovića
  • Mr Anderson
    9.3k
    Jel imaju buy-back klauzulu ili postotak od idućeg transfera, mislim 40%. Ja bi rekao da oni žicaju Varaždince da im daju Šegu na đemdo, dok nekog ne prodaju.
  • Efes Pilsen
    9.4k
    Iz Varazdina je vec receno da Antunovic nema veze sa Segom jer Antunovic ulazi u zadnjih 6 mjeseci ugovora i njega mogu dovest na ljeto za dzabe.
    Hajduk ima 40 ili 50% od Sege i tu se trazi prilika. Niko ne placa odma sve, pa ce tako i Hajduk naci negdje 200 tisuca eura mjesecno i namirit VZ u par rata. Tako su kupili i Kalika iz Gorice.
    Uz to kao sto kolega Bule kaze oni su vec najavili da ce prodavat i da je cilj da prodajom dodu na neka 4 mil. eura minusa..
  • Paggini
    32.8k
    Vjerujem da Varaždin kombinira prodaju van. Ako ga uvaljaju za milju eura, to je 600k čisto, što je 600k više od NIŠTA

Nema nikakvih vijesti o prodajama ikoga iz hajduka, jel se vrti šta tu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.