• javolimtebejako
    1.7k
    The Jinx - Life and deaths of Robert Durst. ima na HBO Maxu. mi smo pogledali 2 sezone u 2 dana.
    svaka sezona ima 6 epizoda.

true crime dokumentarac o tipu iz jedne od najbogatijih američkih obitelji koji kroz godine bude optužen za 3 ubojstva.

vrhunski dokumentarac, a bez nekog spoilanja samo da kazem da je sam lik o kojem se radi pristao na intervju te kroz seriju istraživači dođu do nekakvih dokaza koja na kraju pomognu policiji
  • gledatelj
    680
    Definitivno jedan od bolji true crime dokumentaraca. I stvarno nevjerojatna prica.
  • sebenico
    1.2k

I od mene sve preporuke.
  • San Lorenzo
    18.4k
    Rolling Thunder
    70e su bez dileme najjača filmska dekada
  • Eduardo
    22k
    The Last of Us, druga sezona dolazi u travnju.

• Paggini
    33.2k

Cijela prva sezona je bila dosta bezdušno prepričavanje remek djela od igre, s iznimkom izvrsne epizode o Billu.

Nadao sam se da će proširiti priču, ispričati neke stvari koje su se događale između jedinice i dvojke, ali očito nisu taj kapacitet i opet će samo prepričati radnju, izgleda.

Bezveze potpuno.
  • NKDZ86
    2.5k
    Upravo na maxsport1 dokumentarac o vremenu od doba Gradjanskog i počecima dinama- prva lopta natrag, pok. Magdić priča
  • Eduardo
    22k
    kad smo već kod HBO MAX dokumentaraca jedan od bolesnijih koji imaju je "The Curious Case of Natalia Grace". Radi se o Ukrajinka patuljastog rasta za koju su posvojitelji tvrdili da ona uopće nije dijete, već odrasla žena koja se pretvara da je djevojčica i koja ih je pokušala ubiti.

Mislim, priča je bizarna i bolesna kako god okreneš i po mom skromnom mišljenju tu nitko od uključenih nije normalan. HBO trenutno emitira treću sezonu.

• Paggini
    33.2k
    Radi se o Ukrajinka patuljastog rasta za koju su posvojitelji tvrdili da ona uopće nije dijete, već odrasla žena koja se pretvara da je djevojčica i koja ih je pokušala ubiti.Eduardo

Podsjeća me na ovaj dox, isto sa bizarnom i sjebanom pričom:

• badjibadara
    4.4k
    kad smo već kod HBO MAX dokumentaraca jedan od bolesnijih koji imaju je "The Curious Case of Natalia Grace". Radi se o Ukrajinka patuljastog rasta za koju su posvojitelji tvrdili da ona uopće nije dijete, već odrasla žena koja se pretvara da je djevojčica i koja ih je pokušala ubiti.

Mislim, priča je bizarna i bolesna kako god okreneš i po mom skromnom mišljenju tu nitko od uključenih nije normalan. HBO trenutno emitira treću sezonu.
    Eduardo

Snimljen je i hororac po tom slučaju, baš bizarna i bolesna cijela priča. Nije preporuka :)
  • Eduardo
    22k
    znam taj slučaj, gledao sam i ovaj dokumentarac. U pravu si... bizarno i sjebano su prave riječi... možemo dodati i jezivo.

Orphan?

Slučaj Gipsy Blancharde je također u tom rangu boleština. Ima čak i dobra serija o tome. Za one koji ne znaju - majka je sve oko njih uvjerila da mala ima fizički i mentalni invaliditet te da pati od niza bolesti. Ženska je danas influenserica (mislim da nisam pogriješio nazivajući je tako). O njoj se snimaju serije, dokumentarci, a na Instagramu je prati 700+ k ljudi.

• badjibadara
    4.4k
    Orphan?Eduardo

Je, to je taj, mada sumnjam da je uspio nadmašiti realnost.
  • Eduardo
    22k
    taj film je izašao prije sve ove sage s Natalijom i prije njenog posvojenja tako da se ne može temeljiti na njezinoj priči. Baš sam ga opet pogledao sinoć i debelo je van ove priče.
  • jedan u nizu
    10.8k

gdje gledas ove hulu stvari?
    U SADu je hulu pripojen disneyu, ali na nasem podrucju toga nema.
    Da li da trazim torrent ili ima na disenyu ali samo trebam na VPNu promijeniti lokaciju (ako da, koju?)
    Tnx
  • Paggini
    33.2k

Iako je 2024. bila dosta bezvezna po pitanju filmova, od Nosferatua sam očekivao da dođe i bude film godine.

Eto, nije.

Eggers mi je strašno drag kao redatelj, ne sjećam se kad je zadnji put netko stupio na scenu potpuno izgrađen kao filmaš, bez dječjih bolesti i traženja. The Vvitch je bio spektakularno remek djelo, Lighthouse je bio suludo maničan i vjerojatno najbolji film inspiriran Lovecraftom, a Northman mi je bio arthouse spektakl, unatoč svojoj klasičnosti, pa sam puno, puno očekivao od njegove interpretacije Nosferatua, odnosno Drakule.

Bivši filmovi, od Murnaua i Herzoga su imali svoje vrijednosti i dragi su mi srcu i ekstremno sam bio uzbuđen da vidim šta je to Eggers zakuhao. I zakuhao je debelo svoj najlošiji film.

Ništa ovdje nije uzbudljivo, niti kadrovi, niti scene, niti poznata priča, niti glumci (osim majstora defoea), nisi scenarij, sve je nekako... bljeh. Bezveze, po špranci čini mi se.

Nema nikakvog rizika, Eggers nije dao svoj spin uopće. Da ne znam da je on režirao, ne bih nikad pretpostavio. Plus, ta paleta boja i CGI gluposti su odvratne na velikom platnu, izgleda kao igrica iz 2010.

Drago mi je da je film uspješan, ali šteta što je bezveze.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.