• Kujtim Shalla
    3.6k
    hvala za info @Krizypokušao ali izgleda ne šalju za dansku
  • Mali dioničar
    16.5k
    Ovaj dres UTda mi je predivan. I za Onanu imaju grb vraga. Dinamo kad igra u trećem dresu sa d, vratar ima regularni Dinamov grb što mi je smiješno.
  • NORTE
    13.2k

Nedavno sam pogledao Milan-Roma, gosti na dresovima nose stari grb vučice, a njihov golman originalni grb štit.
    Meni je to fora i mislim da ne treba biti isključiv po tom pitanju.
  • Ivan0302
    718
    Evo jedna od najpoznatijih proizvođača dresova, rekao bih na tik toku, koji inače prave dresove za neke klubove pa čak i države, ali najpoznatiji po tome što daju ideje kakve bi oni dresove napravili za određene klubove i reprezentacije, dali su i ideju za Dinamo.

https://files.fm/u/6gtzz58cph
  • ruicosta
    195

Bijeli rukavi su grozni, inace je dres ok
  • Mali Zeus
    14.9k
    Ovaj dres UTda mi je predivan. I za Onanu imaju grb vraga. Dinamo kad igra u trećem dresu sa d, vratar ima regularni Dinamov grb što mi je smiješno.Mali dioničar

I United izbacio hrvatski grb iz klupskog grba. :rage:
  • Bosskovitz
    13.7k

Stalno mi ispadaju na TikToku, katastrofa su im dresovi, sve do jednog. Klasičan primjer dizajnera koji ima tehnička znanja izvesti sve što treba, ali nema nekog kreativnog heada koji bi ga usmjeravao i kontrolirao pa dobiješ to: dres s puno previše napadnih i nepotrebnih detalja.

Zato mi je recimo super naš treći dres jer ima elemente s crkve Sv. Marka, no oni su integrirani u dizajn, nisu napadni, suptilni su; a nema watermark cijele crkve preko dresa kao kaj je recimo Vukovar imao vodotoranj. To je Fotex dizajn za niže lige, ne za klubove koji drže do svog brenda.
  • Nolifer
    9.1k

Vidio sam taj dizajn neki dan isto na tom tike toku. Pa mogu priznat da mi se dopada, nešto je drugačiji i ugodan je oku, mislim da je kreativan, nije anemičan, fora su mi ove kockice kao pattern, tak da može proć :up:
  • badjibadara
    4.4k
    Prilično amaterski primjereno niželigaškim klubovima, čak su i kvadratiće sjebali ispod broja, nema što tražiti na ovoj temi.

DsWOz3a.jpeg
  • Mali Zeus
    14.9k
    Izgleda kao spoj generičkog dresa kojeg kupiš u decathlonu i onih dresova iz devedesetih.
  • mokoxax468
    1k
    Da, ovo je stvarno loše. Znaju ponekad ti accounti na društvenim mrežama uraditi cool dizajn, ali ovo je teški promašaj
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.