• Dinaminjo
    1.2k
    Pa ne mogu vjetovat da se opet kacite ns istog provokatora pod drugim nickom..
  • don
    9.2k
    bezveze trošite tintu na Barišića, on sigurno neće doć a nije ni opcija
  • Efes Pilsen
    9.4k
    Meni upravo Jurisic mirise na novog Spikica. Jedan od mnogih iz nase omladinske skole koji se pronasao okolnim putem, al za kojeg niko nije siguran dal "smrdi il mirise".
    Mislim, tko god dode nece zadovoljit jer su nam apetiti za najdeficitiraniju poziciju u nogometu svemirski.
  • Jos-Optimus
    3.7k
    ok, prihvacamo naš gubitak, bok
  • hardek
    3.6k
    Ti si očito nešto znao i prije početka roka jer se sjećam da si pisao da ćemo biti zadovoljni, pa da te pitam jer me zanima da li postoji više opcija ili je Taylor jedina a ako on ne uspije biti će Franjic i Perković do kraja sezone?
  • GeneralNapoleon
    209

Paradoksalno tko god da dode ce biti upgrade jer nema nikakvu konkurenciju :lol:
  • Efes Pilsen
    9.4k
    Meni ni Pivaric, Franjic, Ljubicic, Perkovic nisu igrali toliko lose koliko se potencira.
    Zavisi sta ocekujes, nije ni meni drago sto Ljubo nije imao kretnje beka, ali je imao sasvim solidan ofanzivni ucinak i defanzivno miks..
    Uostalom, mi dovedemo wing beka, pa ga spustimo dolje i cudimo se kak to nije to. Il tehnicko drvo poput Lecjaksa, ali covjek je bio najbolji bek Svicarske lige.
  • Mr Anderson
    9.3k
    Mislim, tko god dode nece zadovoljit jer su nam apetiti za najdeficitiraniju poziciju u nogometu svemirski.Efes Pilsen

Gledam Thea Hernandeza, on bi zadovoljio apetite iako ne sumnjam da bi bilo grintavaca.
  • don
    9.2k
    pa samo čitajte škotske medije sa razumijevanjem i spajajte 2 sa 2.
    normalno da je opcija idalje Taylor, da je propalo davno bi izašlo i u našim i Škotskim medijima.
    I nije Dinamo NK Primorje pa da nema rezevnih opcija u slučaju da propadne transfer, normalno je da na svakoj poziciji imaš po par igrača a na ljudima u klubu je da se odluče za najbolje rješenje
  • GeneralNapoleon
    209

Pa meni, iako je uzasno nepopularno, ni Bockaj nije bio toliki uzas u HNLu kao sto neki kazu. Kao ni ostali. Ako nemas krpas. Pa makar doveo krpu da krpa. Mislim ako ce ta krpa krpat bolje nego sto ce netko igrat na prirodnoj poziciji onda nema koristi samo gurat jer je prirodna pozicija.

Doveli smo Franjica. Ako ce krpat beka po meni vec upgrade na sto imamo. Ako ne uspijemo dovest nista bolje jbg. Ali papogotovo u tom slucaju bi onda rado vidio jos i Selahija.
  • Zagi
    8.9k
    Radije bih da Šafarić ih trenira, da su u zdravom klubu koji igra konkretan nogomet nego u klubu koji nema kvalitetan travnjak, bez pravog trenera i konkretne igre.Paggini

Kovačević i Slaven.
    Slažem se da Šibenik nije dobar izbor.
  • hardek
    3.6k
    Realno jedine ekipe gdje se isplati slati mlade igrače su one koje ih neće uzeti i razvijat za džaba. To su Slaven, Varaždin i Istra. U takve ekipe jedino možemo davati igrače na besplatan transfer sa buy-back klauzulom ili % od buduće prodaje.
  • tp1997
    807
    Ako će Ivanušec igrati lijevo krilo, mi moramo imati beka koji se zna podići visoko i centrirati. Ivanušec usijeca u sredinu i nije klasično krilo, ako na lijevoj strani nemamo igrača koji može igrati uz liniju i centrirati, onda nam je ta strana potpuno kastrirana.

S Franjićem na beku i Ivanušecom na krilu protivnici mogu mirne duše zaboraviti na našu lijevu stranu.
  • Jurki
    14.3k
    kuzim poantu, ali kakvu poruku time saljes ostalim mladim igracima i kak bus privukel u klub u buducnosti nekog perspektivnog klinca.
    Reci ces im: ma decki vi samo potpisite ugovor, spicit cemo vas u Belupo ili Vz uz buyback ili postotak sljedeceg transfera.
    To nije nikakav plan razvoja igraca, to je "brigo moja prijeđi na drugoga".
    Zna se kaj nam dugorocno treba da bumo privlacan klub za neke buduce klince s kojima se nebu trebalo natezati oko ugovora, jer budu znali da ljudi u klubu imaju šprancu kak od njih napraviti nogometase.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions