• Joza
    627
    Znam da i dalje patis za svojim dragim, ali to nije odgovor na moje pitanje.
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    Također jedan od razloga otkaza Bjelici.
    U to sam 100% uvjeren...
    Nadam se da će pokazat zašto je plaćen 2 mil(ma da čisto sumnjam) i da će navit jebeni jutarnji alarm na vrijeme.
  • Nino Bule
    15.1k
    Sumnjam da je mali razlog, pa decko je bio ozljeđen ozbiljan period bjelicinog mandata
  • Ijayi Atiemwen
    1.6k
    IMG-1598.jpg

Kada ovaj krene u drugom dijelu sezone :fire:
  • Droljo
    10.7k
    I ja od njega očekujem da bude pravo pojačanje. Golove i asistencije konkretno. Sad je već skužio kak se cesta prelazi u zg i gdje može burek kupit dobar.
  • NKDZ86
    2.5k
    Od latinosa ne očekujem ništa više nego što je do sada pokazao i neki transfer na ljeto za 3 mil e.
    Ne znam kakav je na treningu, ali nemam neki optimizam što se tiče njega, daj Bože da griješim.
    Priliku čekam da dobije konstantnu, pa ćemo vidjeti
  • Teofil Kateran
    1.5k
    Od latinosa ne očekujem ništa više nego što je do sada pokazao i neki transfer na ljeto za 3 mil e.NKDZ86

Kako očekuješ da bi ga prodali za 3 milijuna eura ako očekuješ da ne pokaže ništa više nego do sada?
  • NKDZ86
    2.5k
    Može se toliko dobit s bonusima i ratama bez problema
  • Droljo
    10.7k
    Najte prodavati mlade igrače koji nisu poštenu priliku dobili. Jedina takva opcija bi bila da cordoba sad arsenalu utrpa tri komada pa gol ili asistencija svako kolo do kraja sezone te da taj srsenal onda ponudi 20 mil za njega. Niš drugo
  • Mihaljević
    11.1k
    Dajem Cordobi prednost ispred Špikića, Mbukua i ostalih, volio da nam startna krila budu Pjaca - Ivanušec i Ivanušec - Cordoba.
  • Zagi
    8.9k
    Nemojte mi stavljati Ivanušeca niti na jednu drugu poziciju osim lijevog krila.
    Nema vremena za zajebanciju sa izmišljanjem tople vode.

Godinama smo ga gledali svuda osim LW i bio je tak-tak da bi odmah ekpslodirao na krilu, lijevom krilu.

Ako uopče dođe.
  • chago13
    65
    Ademi vozi zalihu cigareta za pripreme:lol:
  • Dinaminjo
    1.2k
    pa bar u Turskoj ima duhana..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.