• Krizy
    49.4k
    Toni Majić odlazi u Zrinjski
  • CastAway1986
    2.3k
    ako je istina nešto ne vjerujem da će igrati previše al vidjet cemo s vremenom..
  • Ivdzo11
    5k
    Novost je, kad govorimo o Dinamovoj školi, da će momčad juniora 2 preuzeti još jedan bivši Dinamov igrač, Jozo Šimunović. Zamijenit će Marijana Čaića, koji će ostati raditi u Dinamovoj Akademiji. (T.N.)

Kao što je Germanijak svojedobno najavio, Kristijan Polovanec postat će novi trener Dinamovih juniora. Na klupi će zamijeniti Ivicu Banovića, koji je prihvatio ponudu njemačkog Freiburga i vratio se u klub, u kojemu je već bio.
  • The Undertaker
    6.4k
    Ima li Šimunović kakvu trenersku licencu?
  • Jurki
    14.2k

"Ime Joze Šimunovića ne može se pronaći na Dinamovoj službenoj stranici, budući da nema ugovor s klubom, nego volontira u juniorskoj momčadi koju vodi Ivica Banović, a stručni stožer čine još Ronald Šiklić, Luka Aračić i Marko Šarlija. Jozo Šimunović, koji s Banovićem ne sjedi na klupi, očito ima trenerske ambicije jer je od ljeta vlasnik trenerske licence Uefa B te će nakon određenog volonterskog staža biti raspoređen u neku od Dinamovih mlađih selekcija"

Vecernji list od 9.12.2024.
  • Droljo
    10.6k
    Netko od kolega je spomenuo da trebamo svoj trenerski kadar stvarati. Ovo je korak u tome smjeru. Od mene +
  • bongo
    965
    Vezano uz Polovanca moram priznati da sam dosta zadovoljan. Naravno, prva pomisao je sprdanje dotičnog iz igračkih dana, međutim kao trener po meni dosta obećava.

Kao prvo posjeduje UEFA PRO licencu, a već i desetak godina raznog trenerskog iskustva kao pomoćni i glavni trener u raznim selekcijama.

Croatia Prigorje, Sesvete, Lokomotiva, Dinamo, Jarun
  • The Undertaker
    6.4k
    Naravno da treba stvarati svoj trenerski kadar ali ne preskakati stepenice. Ne ulazim u kvalitetu trenera jer za to trebaš biti unutra ali kad pogledaš trenerski CV Šimunovića i smjenjenog Čaića onda je to nebo i zemlja.
  • Droljo
    10.6k

Od nekud se treba krenuti. Bolje da vodi c selekciju kadeta u dinamu nego prvu ekipu juniora u vatrogascu sa husaina.
  • Šteco
    825
    Mislim da licenca kao takva ne bi trebala biti jedino mjerilo kvalitete trenera za omladinski pogon. Odmah se sjetim kad je Jozak bio na inkubatoru i pričao o tome . Da ne duljim, uspio sam nać, evo tu u par minuta taj dio.

Svakako, pozdravljam reorganizaciju omladinske škole s nadom da će rezultat biti bolji nego u najboljim danima naše škole.
  • The Undertaker
    6.4k
    Neka uzme pionire, limače ili zagiće za početak kao npr. Barbarić. Šimunović nije samostalno trenirao nikoga u životu pa odmah dobije juniore. Po kojim kriterijima?
  • Nino Bule
    15.1k

Sta nije to druga ekipa juniora ? Realno bitniji ti je glavni trener limača nego druge ekipe juniora, pogotovo jer se radi o vrlo razlicitim fazama nogometnog razvoja, mozda je kod joze u pitanju talent i znanje podobniji za juniorski nogomet.
  • blubach
    686

Evo, još jedan primjer nelogičnosti.
    U ovom slučaju ne pričam o tome radi li se o uhljebljivanju ili ne, al meni nije logično da bivši igrač, koji nema ni minute trenerskog staža, preuzme drugu ekipu juniora.
    Netko će reći: nema se što izgubiti. A ja baš mislim da ima, nepotrebno se gubi vrijeme za rad sa igračima za čovjeka o kojemu nema šanse da itko išta zna kakav mu je stil vođenja kad ga - nema.
    Netko će reći: treba od nekud krenuti. Slažem se, ali Dinamo, i SVA njegova struktura, sve do limača, bi morala imati trenere koji imaju negdje iskustva, kakvo takvo! Zašto ne bi vodio limače Lokosa, Gorice, NK Sloge iz Čakovca? Tko je on da može dobiti bez ičega takvo mjesto u Dinamu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.