• Yovitssa
    901
    nelogično mi je dovest igrača koji zadnjih godinu dana ne igra,pri tome pjacu plaćaš godišnje milju,a Ivanusec nije tvoCentaršutPolovanca

Niti je Pjacina plaća milju eura, niti je istina da Ivanušec ne igra zadnjih godinu dana. Ali eto, očito si se samo radi takvih negativnih komentara i registrirao na forumu... :smirk:
  • M94
    1.8k
    Ivanušec može i u vezi igrat, pogotovo HNL.
    Ofenzivni ili centralni vezni.
  • ShanKu
    1.6k
    Znam da smo skloni mladim igračim ali kaj mislite o Badelju, bi on imal mjesto kod nas u Dinamu? Pitam zato jer mi je on vec par godina želja, da se vrati u Dinamo..
  • rioda
    9k
    Prije koju godinu da, sad ne. Napunit će 36 godina za koji tjedan. Ali definitivno bi klub s njim trebao držati kontakt za ubuduće, on mi djeluje sposobno i vjerujem da će ostati u nogometu
  • Big Daddy
    1.5k
    a41ba0f2-df15-42ce-9466-ac6ead7c47d7.jpg

KOJI JBN KRC?!?!?
  • BBBaranja
    3.7k

Jedino ispravno rješenje,koliko god mi je Orša drag
  • Teofil Kateran
    2.8k
    A po čemu bi trenutno bio pojačanje? Nije igrao niti u Southamptonu, niti u Trabzonsporu. Uz to, povratnik nakon teže ozljede. A i klub trenutno nema vremena davati mu minutažu da hvata formu jer se mora hvatati bodovni zaostatak.

Razmišljajte objektivno, a ne subjektivno zbog njegovog doprinosa dok je igrao u Dinamu...
  • Big Daddy
    1.5k
    brate, ak Orsa ode u Rijeku, podivljat cu
  • Big Daddy
    1.5k
    Svinja debela, Brekalo, Pjaca, sad i Orsa?! :monkey:
  • NitkoBitan
    28.4k
    ak Orsa ode u Rijeku, podivljat cuBig Daddy

Pricekaj da ga vidis na djelu na terenu. Brzo ces se smirit.
  • BBBaranja
    3.7k

Ni meni neće biti drago,ali mi nije bilo drago kada je zbrisao u Southampton pa opet dobro..
  • badjibadara
    6.2k
    Kranjcar, BrekaloBig Daddy

Da su ova dva poput Pjace otisla u Rijeku, nitko im nikada nebi A rekao.
  • don
    14k
    Svinja debela, Brekalo, Pjaca, sad i Orsa?! :monkey:Big Daddy

od kad je Dinamu toliki rival Rijeka da mrzimo igrače kad pređu tamo?

Dinamov igrač ne smi prić u 3 kluba, a to su: partizan, zvezda i hajduk. Budući da će teško netko prić u prva dva (nogometno gledano) preostaje samo hajduk.
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    Lijevo krilo: Ivanušec, Pjaca, Hoxha, Oršić

Lijevi bek: 0

Nama treba lijevi bek, barem jedan ako ne i dva jer sad nemamo nijednog, Treba nam obavezno jedan napadač što je jasno dokazano u zadnja 2 mjeseca.

Na lijevo krilo se može dovesti i Leao ali samo jedan igrač može igrati na toj poziciji i ne trebaju nam tamo 4 (dobre) opcije nego su dovoljno dvije. Još imamo Špiku koji u slučaju nužde može na lijevo krilo pa tako već sad na toj poziciji imamo dovoljno opcija.

Smatrat ću prijelazni rok neuspješnim ako se ne dovede barem jedan lijevi bek i jedan napadač. Ne može me smiriti dovođenje 5 lijevih krila (makar ekstra klase) niti Franjić koji će, kad se oporave Miške i Sučić, vjerojatno biti na klupi. Ako je pak Franjić doveden kao lijevi bek i ako je to plan, onda tek treba zvoniti alarm i onda tek treba Mariću dati nogu iz kluba. Nadam se da to nije slučaj i da Franjić nije doveden kao bek.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.