• veselko tenžera
    4.5k
    hahahahahahahahaha, tko je ovo napisao, dat mu 20% transfera bez razmišljanja.

Edit: Da nema prve rečenice mislio bih da opisuje Shevchenka.
  • Zoran
    230
    Čim sam pročitao ovaj članak, ja bi prestao razmišljati o prodaji.
  • NitkoBitan
    28.4k
    Neka Hoxhe Talijanima al nek ga i posteno plate. Takvim kontraskim sustavima nize rangiranih ekipa bi dobrodosao. Sjetimo se kakve je probleme radio Betisu i nasoj reprezentaciji.

Kod nas u prvenstvu ne moze nista na postavljenu obranu, a bekovi najjacih momcadi u Ligi prvaka su ipak stepenica vise za Hoxhu.
  • dinon7
    1.9k

Imaš neki info kad bi trebao doci taj igrač? Koji vremenski period?
    Jebote kako nas ložite s tim napadačem.
    Brijem da ću se okrenuti alkoholu ako se ništa od toga ne ostvari :rofl:
  • Maki2
    805
    Sutrasnja Celticova postava bi nam mogla puno toga otkriti
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    daj provjeri ima li na sevillinom forumu neki tip koji se zove niguezova dijagonala i punim sere po Juninhu sa komentarima tipa "ne možemo zaradit na njemu u budućnosti" i "stranac ako dolazi mora bit prevaga,ima li neki iz Alavesa naš španjolac koji ima 21 godinu"
    :lol: :lol:
  • Jima
    216
    Nisam vjerovao da ćemo ikad dovesti igrača boljeg od Prosinečkog u njegovom primeu. Ne mogu dočekati da iscure bar inicijali...
  • JMastermind
    804
    Tu bar treba prilagodba, na Zoni Sevilla se Daliban i zove i piše identično. :lol:

Miguel2211 s druge strane...

81-MKv4-m-ESL-AC-UY1000.jpg
  • Jay
    2k
    Dele isprike ako je već bilo,
    ne stignem nažalost sada pročitati 30-ak stranica
    Ima kakvih informacija, danas na kavi čujem da smo navodno za njega zainteresirani, a nigdje ništa osim članka od prije 2 tjedna
  • mlkaskic
    249
    On nije klasa kakva treba Dinamu, očigledno napadači čija je tržišna vrijednost manja od 3 milijuna ne dolazu u obzir ovaj prijelazni rok.
  • ShanKu
    1.6k
    Kaj ovaj Feyenordov menadžer nema Messenger, Whatsapp, email da mu se javi, da Ivanušec ide u Zagreb..?
  • Paggini
    57.3k

Hahaha već vidim kako će se srati Mariću jer ne dovodi igrače ispod 5m vrijednosti na TM-u :lol: "eto naš vrli SD misli da nitko tko ne vrijedi 5m ne zna lupiti loptu, bravo Maricu!!!"
  • Jay
    2k

Ne pitam kakav je niti navijam za dolazak, nego postoje li informacije o tome koliko je interes stvaran.
    Imam par sati za ubit vrijeme pa da znam hoću ga gledati ili ne :)

BTW vrijednost na TM nije sveto pismo
  • mlkaskic
    249
    Ma šalim se, ali do sada su svi spomenuti vrijedili od 3 do 11 milijuna eura i čini mi se da samo gledamo na to da bude “bomba” i da vrijedi što više.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.