• mlinchica
    2.3k
    Sjećam se svakodnevnih priča kako Japanci uvijek moraju biti u paru kako bi se lakše prilagodili, pa smo ga danima iščekivali. Posebno naš nestrpljivi Orc. :grin:
    A kad je izašao najavni video s Takijem, show … pa Marina, onaj gol Bayernu i hrabra izjava poslije utakmice.
    Totalna simpa i baš mi je žao kaj nije uspjelo onak kak smo se nadali.
    Hvala i sretno Ogi. :heart:

https://youtu.be/_ZFOmUF_icE?feature=shared
  • Nolifer
    9k
    Arigato i sayonara...

Šteta... Bio je solidan igrač..
  • Kujtim Shalla
    3.6k
    Sretno Ogi,kakav pozitivan i profesionalac. Možda nije bio najbolji bek kojeg smo imali,ali meni jako drag dečko. Uvijek išao Max onoga što ima u sebi. Hvala na svemu i sretno Ogi:heart:
  • Oluja
    4.8k
    da budu u klubu gledali i dalje kaj ima u dvoristu zemlje izlazeceg sunca.Jurki

Iz moje pozicije je Bosna zemlja izlazećeg sunca.
  • don
    9.2k
    najviše mi je ža gospodina prevoditelja sa slike.
    Još pamtim slavlja posli pobjeda i ono ubacivanje lopte sa klupe u teren protiv Lokomotive kad su nam zabili gol za 3-1, ni kriv ni dužan im prekine napad :lol: :strong:

najveći pozitivac u stožeru.
    IMG-7265.jpg
  • veselko tenžera
    3.1k
    Simpatičan lik, sretno dalje u životu i karijeri.

Svaki odlazak je prilika za realno sagledati nekog igrača, a neki odlasci su prilika za sagledati nas same i naše zablude.

Ogi je primjer kako se more negative sručilo na trenera jer, kao, ne stavlja igrača na svoju poziciju. Reklo bi se sitnica, ali jedna po jedna i tako se stvore stereotipi i trula atmosfere. Masa od koje su 95% površni pratitelji nogometa si da za pravo da bolje zna nogomet od stručnjaka koji su svaki dan s tim igračima i kojima je u najvećem interesu da najbolji igraju. Kad sagledamo Ogija, njegov učinak i realni domet, jedan simpatičan prolaznik u našem klubu.

Zona je napravila puno dobrih stvari za Dinamo, nek sazrijevanje svijesti navijača Dinama također bude jedna od njih.
  • ShanKu
    1.2k
    Ogiwara oproštaj 2. dio:
    Screenshot-20250105-164308-Instagram.jpg
  • IceMan
    2.5k
    Ogi legendo… zauvijek ću pamtiti ga s trga “A ja, ja ne mogu bez nje….” :rofl: :rofl:

Sretno!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.