• Sven
    78
    Na kojoj kladionici ima malo detaljnije ponude za pikado? zanima me kolika je kvota da ce pasti 9 darter na mecu
  • ksapi
    3.4k

22bet i slicni vjerojatno
  • austrijanac
    4.9k

Imaš na b365, 6 je kvota danas
  • Progressive overload
    161
    Di je najveći koef na Dinamo za osvajanje prvenstva? Na Favbetu je 2.35
  • Droljo
    10.6k

Na tak mali koef moraš derat progresiv overload bar 5000 eura. Inače kita...
  • Progressive overload
    161
    A kaj ćeš, kad volim samo zicere.:)
  • ksapi
    3.4k
    Prijateljska rukomet danas (13.30h)

Srbija hendikep -6.5 protiv Turske

Srbi su s B sastavom, ali su svejedno dosta jaci - dobili jacu Gruziju +10 (koja je pomela Tursku jucer) pa s Rumunjima X, a Rumunji imali +12 protiv Turaka u 45.min pa se zajebavali na kraju.
    Turcima nema dosta bitnih igraca, rotacija losa, skloni raspadu.
    Srbi zele dobit sto vise kako bi osvojili turnir, posto su igrali s Rumunjima X odlucivat ce gol-razlika.
  • BBBaranja
    2.9k
    Screenshot-2025-01-06-205515.jpg

Screenshot-2025-01-06-205439.jpg

Čisto rekreativno da praznik bude zanimljiviji,nažalost mali ulog..
  • ksapi
    3.4k
    Prijateljska rukomet prekosutra

Japan-Tunis 2 (bilo je 2.10, sad je nekih 1.80 i mislim da je to jos uvijek dobro)

Japan je bio dosta dobar na OI, ali tada pod Ortegom, sada imaju novog izbornika Geronu koji je odlucio napraviti prilican rez, po meni potpuno neshvatljiv.
    Nije pozvana sva sila nositelja igre: LK Takano, LV Baig i Yoshino, SV Yasuhira, DV Watanabe, DK Motoki i Sakurai, PV Yoshida. Od igraca sa OI tu su golmani, LK, odlicni SV Fujisaka, drugi DV i drugi PV.

Pozvana je hrpa igraca iz domace lige koji su sigurno losiji, a ono sto mi nije jasno jest cinjenica da to nisu ni mladi igraci, vec ljudi uglavnom izmedju 25 i 30 godina. Izgleda mi to dosta skromno, apsolutno losije od onog sto su na OI igrali Yasuhira i Yoshida koji igraju u Europi, dugogodisnji prvi DV Watanabe, oba LV medju kojima je i stup obrane..

Gerona je vec skupio ovakvu slicnu druzinu u studenom pa gubio u Egiptu -10 (-8) i -3 (-6).

Tunis je solidna ekipa koja nije rang Egipta, ali nije ni 10 golova ispod. Na Africkom imaju CV +7 i Angola +3, a u prijateljskima u zadnje vrijeme Kuvajt +6, +1 i X, Alzir +8, Bahrein +3 i +9, CV +9 od ekipa koje su usporedive ovakvom Japanu (Bahrein je gotovo sigurno i jaci). Prije godinu i pol imaju s puno jacim Japanom +2, Argentinom +1 te tri dobre tekme s jacim Europljanima (Portugal -1, Austrija X i Svica +9).
    Tunisi fali bitni prvi SV Darmoul te neki rotacijski igraci, ali kako su oni i bez Darmoula odigrali dobro africko i neke prijateljske mislim da se ovo mora uzeti. Po meni je ovo realnih 1.30 na Tunis.
  • ksapi
    3.4k
    Prijateljska rukomet prekosutra

Srbija-Mađarska / Mađarska -2.5

Mađari se spremaju za SP, kompletni su i široki na svim pozicijama, ne mogu reći da imaju ijednog lošeg igrača u sastavu što je za prijateljsku jako bitno.

Srbi ne idu na SP tako da je privremeni izbornik pozvao praktički B sastav gdje isprobavaju neke nove varijante. Da ne nabrajam, ovdje fali cijeli niz nositelja, a od inače bitnih igrača tu su samo LV V.Ilić, LV Borzaš, DV Orbović i PV Pechmalbec. Osim njih, tu su solidna imena (GK Bomaštar i Trnavac, DK Tufegdžić, PV Rogan i Ratković, bekovi Kostadinović, Šijan i Mitrović..), ali svakako ova Srbija neki neki strah i trepet.

Srbi u ovom sastavu imaju loše Makedonce doma +5, oslabljenu Gruziju (N) +10 i vrlo lošu Tursku (N) +5 gdje su digli razliku tek u završnici, a s oslabljenom Rumunjskom vani X. Sve su ovo daleko slabije ekipe od Mađarske i ništa nije usporedivo, ali mučenje s Turcima i egal s oslabljenim Rumunjima mi govori da su ovi Srbi u tom nekom ispodprosječnom europskom košu u ovom sastavu.

Mađari od nekih usporedivih tekmi u zadnje vrijeme imaju Argentinu +10, Sloveniju +4 (jači suparnik) i Tunis +9 pa na Euru lani s jačim ekipama CG +2, Srbija +1, Island +8, Austrija -1, Hrvatska +3 i Slovenija +1, u kvalam prije toga usporedivu Švicu +5 i +9.. Dakle dobili su oni tu sve što su trebali.

Gostovanje u Srbiji me uvijek muči, ali sumnjam da će na pravoslavni Božić biti neko ludilo u dvorani i velika posjeta pa mislim da se ovaj sitni hendikep mora uzeti. Ova Mađarska bi morala biti bolja barem 5 razlike čak i uz očekivane rotacije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.