• bongo
    991

U čemu se očitava kratko pamćenje Dinamovih navijača?
  • austrijanac
    5.2k
    Komentar o Guardioli mi nije bio na popisu stvari koje ću pročitat na ovoj temi u 2025.

Prevario sam se.
  • miro
    5.2k
    Orša uvijek, pogotovo ako prodamo Hoxhu
  • Jurki
    14.5k
    aj napravi jednu uslugicu svima.
    Pogledaj pocetak svake sezone kad je Orsic bil u Dinamu (prvih desetak utakmica) kad je bil u naponu snage.
    Pa ces mozda revidirati svoj stav.
    Orsic je jedan od najvecih ako ne i najveci igrac Dinama ikada ali njemu je trebalo desetak utakmica da dojde na radnu temperaturu.
    Em je bil mlađi em je bil u naponu snage, a trebalo bi i trganje ligamenata uzeti u obzir.
    Pogledaj Pjacu, Roga - fantazija od talenta i kaj naprave jebeni ligamenti.
    Orsic ima 33 godine..
  • Krizy
    50.4k
    Nemate vi pojma o nogometuDobriStariTaške

Dosta dobar start na Zoni. Predviđam dug forumski život.
  • Haza
    7.9k
    Al najnejasnije s Ivanušecom mi je kaj ga dovodiš na posudbu bez otkupne klauzule - dakle razvijaš ga za drugu ekipu. Mogli bismo požalit nedovođenje Orše ako za rijeku na proljeće postane ključni igrač u potencijalnom osvajanju naslova.DobriStariTaške

Ovo je dobra kritika i rizik koji moraš biti spreman imati. Recimo, pitam se, a šta si misli Miško kad nama prodaje Galešića, postoji naravno i rizik da baš on bude presudan u našoj novoj tituli?! Sport i nogomet su općenito puni rizika, a šta će biti za pola godine nitko ne zna to i je draž sporta.
    Ivanušeca dovodimo bez mogućnosti otkupa jer je nerealno da ga trajno vratimo, on je u najboljim godinama i vrijedi barem 5 mil eura, njegov dolazak je produkt lošeg ljetnog prijelaznog roka, odnosno ispravljaju se neke ranije greške.
  • Laugreano
    3k
    Mozda da i Soudania vratimo. A mozemo i Tonela. Jedan i drugi su igrali odlicno kad su bili u dinamu.
  • Jos-Optimus
    3.9k
    neee, sad nam treba bek tako da trebamo po Cufrea odmah
  • Maxova dijagonala
    2.8k
    vratili smo Šokotu i Džemu.
    Dosta za ovaj prijelazni rok :lol:
  • miro
    5.2k
    Malo se podcijenjuje i potencijalna Oršićeva uloga u Rijeci. On će im oslobodit Jankovića za vezu i u kontrama će te s jedne strane napadat Oršić a s druge Pašalić
  • mlkaskic
    60
    Čini mi se da smo svi već otpisali Oliverasa, ili još uvijek netko od vas vjeruje da će zaigrat za Dinamo?
  • Žan
    318
    Pa dobro ljudi daj odjebite od tipkanja 20 nepotrebnih stranica, forum i chat ste zamijenili. Daj administrator reguliraj ove likove sto dnevno napisu 30 nesmislenih postova i tako svaki dan u krug, nekolicina je obesmislila ovu temu skroz.
  • vjeko1701
    11.5k
    Smiri se, mi ćemo regulirati kad je potrebno.
  • Odani Zgd
    34
    Ako je istina da postoji ponuda za Hoxhu,njega bih odmah prodao,dečko se trudi,al jednostavno nije kapacitet za Dinamo.E onda bih potpisao Oršu,uz klauzulu u ugovoru da bude plaćen minimalno uz neki postotak po broju utakmica,s obzirom da je bio dugo ozljeđen i van forme....Mislav je i sam rekao da lova nije problem.
  • Zg123
    818
    Mediji i dio navijaca a vjerujem i dio ljudi u upravi gura ovaj povratak Orsica. Ista stvar je bila i s Bjelicom pa znamo kako je to zavrsilo…pametnom dosta
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions