• njurci10
    43
    žele ljudi biti sigurni da je gotovo, koliko transfera propadne u zadnji čas.
    Pogotovo kad poslujes s mišem
  • don
    9.9k
    inače, kada dogovaraš neki transfer, dogovaraš ga kada si siguran i znaš u kakvom je fizičkom stanju, a to ne provjeravaš samo na slijepe oči.
  • Gringo
    274
    ako je istina onda je odlična vijest za nas.

Haller je prošao dvije operacije i kemoterapiju, nije dugo igrao. Iz svega toga je izašao jači.

Potencijalni usmeni dogovor Borussia/Dinamo/Sučić nam ide u prilog oko ove priče.
  • OsamŠest
    4.4k
    Jasno da je Danija teško očekivati, ali mogle bi sve 3 strane profitirati.

Dani će održavati formu, praktički doma. Dinamo će dobiti mega pojačanje u možda i najvažnijoj sezoni (sve se otvara da iduće godine idemo direktno u Ligu prvaka). A sa Barcelonom možemo dogovoriti neki model da ga na ljeto prepustimo besplatno ukoliko preuzmu njegovu plaću.

Gdje god da ode (ako ode), dobit će dugogodišnji ugovor i Barcelona gubi. A opet, ne igrati preko pola godine, nekako ne vjerujem da je ikome u interesu.

Vidjeli smo i veća čuda. Ajde Mariću, ajde Bara.. :wink:
  • Jos-Optimus
    4k
    u Leganesu i Bundesligi je imao problema s liječnickim? Frajer je napravio krivi izbor s posudbom, otisao u klub koji jedva centar prijeđe, ako stvarno dođe - to je mega pojačanje i vrlo brzo ceš to vidjeti. Prava devetka, frajer će imati brojke kao Dudu
  • E46
    1.1k
    Bolje je ostat na poluozljedenom igracu i poluamateru, eventualno mozda dovest Andrica on je sigurno bolji od Hallera.
  • Zagreb1992
    1.9k
    Kad se sjetim izjave od Marića gdje je rekao da mu je cilj razvijanje mladih igrača iz omladinske škole i kad čitam ovo sa Hallerom i Barišićem samo mi je pokazatelj da lik nema nikakvu viziju ..
  • E46
    1.1k
    Meni je to pokazatelj da ti vjeruješ svemu sto pročitaš. Vjerujem da nema nista od Barisica, a Haller kao kratkorocna posudba uopce nije pokazatelj da nemas viziju, kako ces ti u prilici gdje si na - 7 razvijati mlade igrace iz skole pogotovo napadaca,jedino da prepustis prvenstvo ljudima koji nemaju za nasut gorivo u kosilicu.
  • Maxova dijagonala
    2.9k
    Da tovari potpišu takvog igrača ode bi ih se sprdalo,izgorila bi zona od sprdačine na temi HNL.
    Ne vidim dugoročnu viziju u njegovom dovođenju,ako mislite da nam je potreban za osvajanje HNL-a pa po mom mišljenju i nije baš...ako ne možeš osvojit titulu sa Petkovićem,Baturinom,Pjacom,Mišićem,Sučićem protiv bankrotiranih protivnika koji skupljaju pare po ulici kao romi ispred diska onda ne znam stvarno.
    Ja sam za Galešića,Franjića i Taylora jer će oni bit dio projekta koji će trajat narednih 5 godina.
  • rakurs
    610
    Da tovari potpišu takvog igrača ode bi ih se sprdalo,izgorila bi zona od sprdačine na temi HNL.Maxova dijagonala

Ja baš mislim suprotno, da se Haller dovodi u vezu s Hajdukom ovdje bi vladala blaga panika, a da slučajno dođe u Hajduk ta panika bi postala puno veća i bilo bi pljuvačine po našima zašto se u situaciji gdje nam fali napadač nisu javili čovjeku koji je prije pola godine igrao finale LP, a tovari su to uspjeli.

Činjenica je da nama treba još jedan napadač, ne znam u kakvoj zabludi žive oni koji žele da se SADA dovede mladi napadač koji je ujedno i klasa koja će rješavati utakmice. To je nemoguće sad, vjerujem da će se to tražiti na ljeto, zato se i razmišlja o dovođenju Hallera na posudbu.

Uz sve to rečeno, sumnjam da će ovaj završiti kod nas.
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    Vidim ovdje se spominje Olmo, dajte ljudi budite ozbiljni. Ima tema za želje, da ovdje krenemo barem u novoj godini komentirati realne transfere i one što su nam insajderi kojih ima podijelili. Nije iz loše namjere nego da ne lupamo po 50 stranica o ničemu
  • Paggini
    34.9k
    Da tovari potpišu takvog igrača ode bi ih se sprdalo,izgorila bi zona od sprdačine na temi HNL.Maxova dijagonala

Da tovari potpišu Hallera?

Brate, ban lista zbog uvreda Mariću, upravi, Špikiću, Zajecu bi prešišala ladno 4-5 stranica
  • emilperska
    7.9k
    Galešić, Franjić, Ivanušec, špica i ono najbitnije lijevi bek..
    Pozdravljam sve dosad, osim ako je vizija da Franjić igra beka onda smo opet fulali cijelu koncepciju..
  • Maki85
    142
    Pretpostavljam da se s Hallerom igralo na to da je već Mišić u klubu i liječnička služba ima iskustva s takvim slučajem. Ne znam koliko je njima testisa odstranjeno, ali vjerojatno za takve slučajeve se iznimno dozvoljava TRT, nije ni to lako složit i pogodit dozu.
  • Kaktus Car
    878

Kad je u ovo vrijeme prošle sezone Brekalo koji nigdje nije radio razliku i pokazao klasu otišao njima ovdje se radila panika, ali da sigurno bi ih se sprdalo da dovedu igrača koji je prije pola godine igrao u finalu Lige prvaka.

Stvarno se svašta ovdje može pročitati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions