• Klenx
    6.3k
    Godina iza nas završila se hrpom analiza, rasprava i ogromne histerije preispitivanja svakog poteza Dinama.
    S ulaskom u 2025.prvo vam želim puno zdravlja, sreće i uspjeha u svim područjima života.
    Neka vam nova godina donese manje nerviranja oko transfera, lupanja desetke stranica na neku vijest sa twitter profila koji ima 50 pratitelja ili wannabe insajdera.
    Neka ova godina bude ona u kojoj nećemo nasjedati na provokacije i teorije o političkim frakcijama, strujama i "skrivenim agendama" koje nam upravljaju klubom.
    Neka ovo bude godina u kojoj se mišljenje svih grobara našeg kluba koji su postali njegova prošlost više nikad ne uzima kao nešto relevantno.
    Neka nas u ovoj godini Marko Marić pozitivno iznenadi odrađenim prijelaznim rokom, a Fabio Cannavaro izvedbama momčadi na terenu.
    I neka u 2025. RPG bude prvi startni desni bek.

S obzirom da nas čeka rezultatski najizazovniji proljetni dio polusezone u dugo godina želim svim Dinamovcima da se prestanu ponašati histerično i kao nadrkana dječurlija već da budu jedinstveni, pozitivni i puni podrške i da u 5.mjesecu u povorci prema Trgu okupanoj dimom od baklji nikad glasnije odjekuje sveto ime.

Sretna nam bila 2025.
    Dinamo Zagreb iznad svih!
  • Omake
    4.6k
    Sretna još jedna šampionska godina! Da je počnemo i završimo u Ligi Prvaka
  • Sava Krpa
    384
    [img]http://IMG-20250101-WA0013.jpg
  • Nogo
    4.6k
    Dinamo-Prvak-Hrvatske-6-1.jpg

Ekipo, želim vam uspješnu 2025. godinu, a najviše ljubavi, sreće i zdravlja! :sparkle: :party:
    Nama svima, kao i klubu, želim dobre transfere i osvajanje trostruke krune! Šećer na kraju bit će nova Liga prvaka, koja nas samo čeka i doziva! :fire:
  • deda
    34.4k
    Gospodo, sretna vam i uspješna nova godina bila!
  • Krizy
    49.3k
    I od mene sretna nova godina, svima želim sreću, blagoslov i zdravlje, živjeli :party:
  • Dr Hofmann
    2k
    IMG-20250101-130616.jpg Evo jedna prigodna s obzirom na kvalitetu zraka u Zagrebu

Sretna Nova godina, puno sreće i zdravlja svima
  • NORTE
    13.1k
    Naša uprava nema pravo na neuspjeh u ovoj godini.
    O idućih mjesec i pol dana koliko traje rok ovisi budućnost kluba.

Dok svi drugi krpaju kraj s krajem, dinamo u zadnja 4 mjeseca stare godine ima samo od Uefe 35 milijuna eura prihoda.
    To su nezamislive razlike u odnosu na Ružomberoke i Olimpije s kojima imamo posla.

Mi smo hrvatski PSG, City i Real Madrid u jednom, daleko iznad ostale konkurencije.

Uprava mora uložiti kao nikad do sad, zaista "all in" na pojačanja.

Imamo i igrački i novčani kapital u vidu dva dragulja Baturine i Sučića koji na ljeto mogu biti prodani za ~ 40 milijuna eura.
    Titula nam donosi LP i novih 30+ milijuna eura.

Izgovora za upravu nema, omogućite nam dinamovo proljeće 2.0, uložite sada za sadašnjost i budućnost bez granica.
  • Sven
    78
    Cemu ova dramaturgija? ovisi buducnost kluba? zbog cega?
  • Boycie
    1.7k
    Sve najbolje u Novoj dinamovci, prvenstveno zdravlja, koje ce uvelike ovisiti o dinamovoj igri i plasmanu u 5mj. Sretno!
  • serbus
    4.5k
    Sretna Nova godina svima pa ja pozitivno gledam već sad ide sve bolje nego lani. Neznam jeste svjesni toga ali mi ove godine još nismo mijenjali trenera. Ako to nije znak da ide na bolje onda neznam kaj je ?
  • Sajla
    6.4k
    Drage zonašice i zonaši, dinamovke i dinamovci, kao i svi ostali koji ovo čitate - a znam da vas ima... Pridružit ću se već napisanim željama, a dodati tome da vam želim da u 2025. godini učinite svijet oko sebe boljim mjestom.
    U zadnje vrijeme nas bombardiraju porukama predizborne kampanje gdje se stalno ističe kako treba biti jedinstven, bez podjela, neslaganja i razlika i slične bedastoće. Ljepota je baš u tome što vidimo stvari na različiti način, što imamo različite ideje kako doći do cilja, pa čak i različite ciljeve. Neki put su oni i suprotstavljeni - pa što onda?

Ako to primijenimo na ovaj naš kutak interneta, želim vam da svaki vaš upis bude zanimljiv za čitanje, argumentiran, duhovit, emotivan. Priroda ovog foruma jest da ćemo često htjeti nešto napisati vruće glave, da ćemo biti subjektivni, pa i provokativni. To ne znači da treba tražiti svađu ili vrijeđati onoga s kojim se ne slažemo. Pišite o onome što mislite, pišite o onome kako se osjećate, ali dozvolite da i onaj drugi kolega forumaš misli ili osjeća drugačije. Ne morate reagirati na svako slovo, posebno ne na način koji će Zonu zagađivati negativom i vulgarnostima. Svaki put kad vam prst bude iznad "post comment" gumba, zapitajte se čini li taj upis vas boljim forumašem, a Zonu boljim forumom. Naravno, ne laje pas zbog sela nego zbog sebe - olakšajte moderaturi posao! ;)

Na to mlado leto, zdravi veseli,
    tusti debeli kak šumski jeleni.
    Daj Vam Bog konjiče, voliče,
    račiče, puriče, živinice, praščiče.
    V štali ždrebice, v pojati telice,
    v kocu prasice, a mej malo žganice.
    Jare jarine, črne hajdine,
    žarke šenice, zlata i srebra.
    Dušnoga zveličenja, mira božjega,
    blagoslova božjega pak največ.

I da zajedno slavimo titule!
  • Nemrem igra Dinamo
    2.6k
    Dinamovke i dinamovci, želim vam sretnu Novu! Da ispunite godinu životom, a ne život još jednom godinom... i da nam dinamo (opet) bude prvak! :heart:
  • Georg Koch
    5.2k
    Zanima me tocna informacija koliko kola prije znamo tocan datum i satnicu utakmice Dinama u HNL-u?
    Primjerice sada stoji:
    Dinamo-Istra 25.01. 17:30
    Osijek-Dinamo 02.02. 15:00

Jesu datumi i satnice ove dvije utakmice 100% tocno i nece biti promjena? Jer znam da se te stvari mogu mijenjati tipa dva tjedna prije utakmice.
  • bongo
    942

Zapravo si odgovorio sam sebi već. Poznata je točna satnica samo za navedena dva proljetna kola. U pravilu se definira 15-ak dana ranije i onda je to fiksni termin
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.