• NKDZ86
    2.5k
    ja velim da su šansone 20 % u korist ulaska u igru, + -
  • Crni86
    7k
    Vidim da je misic na jahorini. Pretpostavljam da svi igraci imaju nekakve klauzule u ugivoru koje im brane skijanje, mali nogomet i sve takve pizdarije gdje bi se lako mogli povrijediti?
  • mokoxax468
    917
    Vjerojatno ima standardni c/p ugovor koji kaže da za bilo kakve "izvanškolske aktivnosti" mora dobiti odobrenje od kluba, inače može biti kažnjen
  • Facke
    4.7k

Zbog cega bi branili skijanje, mali nogomet? Pa mali nogomet vekse ekipe iskljucivo ne igraju zato kaj su ti turniri vecinom tokom priprema a ne zbog mogucih ozljeda. Ak neki igrac oce odigrati malonogometni turnir , privatne, ste mu more braniti?! Iste tak za skijanje. Jedini igrac teri mi pada na pamet das se ozledil na skijanju je Neuer. Pa i da se s decu same sajnka se more ozlediti.
    Daj pustite i da ti decki imaju male svojega zivota i da uzivaju v nekim stvarima.
  • mokoxax468
    917
    Imaš potpisan ugovor i klauzulu oko ovakvih stvari. Nije to ništa novo. Mišić, kao i bilo koji drugi nogometaš dužan je prijaviti bilo kakvu sportsku aktivnost izvan onoga što je dobio od kluba. To se odnosi i na mali nogomet, privatnog trenera/teratanu, skijanje ili skakanje padobranom iz aviona
    Na klubu je želi li mu odobriti te aktivnosti ili ne
  • Benito
    1.1k
    Kak znaš da se skija? Možda samo šeta po snijegu i radi anđela
  • Crni86
    7k
    samo pitam da li imamo ukljuceno u ugovore. Znam da je to vani cista praksa kako bi se klubovi osigurali kako se igraci ne bi ozljedili na takvim glupostima. Nista vise ni manje.
  • jedan u nizu
    10.7k
    Bio je i Rile na skijanju, stavljao slike i storije sa snijega direkt :sweat:
  • Paggini
    33k

I nije se nitko žalio... :lol:
  • SAS1987
    15.6k
    I nije se nitko žalio... :lol:Paggini

Naprotiv, Noa Mikić i RPG mu lajkali story :lol:
  • Izet Hajrović
    3.2k
    Samo se vi sprdajte s Riletom, ja sam vidio da je bio na sastanku s Andrićem. Sigurno ga je Marić poslao da dogovori 3. špicu i ujedno proširenje senatorskog klana.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.