• Izet Hajrović
    4.1k
    ovaj tjedan su samo na pripremama s Alavesom, to je u svrhu simbolike suradnje Deportivo Alavesa i Istre jer je nedavno predstavljena ideja dizanja suradnje na višu razinu.
  • vjeko1701
    12.4k
    Mislim da je bilo rečeno da bi Istra bila postavljena na drugo mjesto u hijerarhiji (ne znam koja je trenutno).
  • Paggini
    39.3k
    Ajmo mi uzet Alaves kao filijalu, pa slati igrače njima da oni šalju u Istru, MARIĆU ČITAŠ LI OVO???
  • Omake
    6k
    Inception Dinamo Style
  • Paggini
    39.3k
    Jel znaju da bi morali platit neke novce?
  • Jurki
    15.8k
    ma jok, Bologna bu z njim dala jos koji milijuncek nek im se najde za struju.
  • mokoxax468
    1.1k
    A posudba je, isto kao i Brekalo, ne bi me čudilo da uspiju ga dobiti pola godine (bez opcije kupnje na kraju posudbe)
  • Mali Zeus
    16.2k
    Možda će pitati na đemdo.
  • hardek
    4.2k
    Ovo nebi imalo nikakvog smisla. Moro je prilično standardan u Bologni koja igra i LP. Nije uvijek starter ali nastupio je u preko 15 utakmica u ovoj polusezoni.

Hajduku se vraća Žaper, pa ne znam di će oni sa Žaperom, Rakitićem, Krovinovićem i Morom. Još je tu i Puki.

Više bi mi smisla imalo da to malo para što imaju uloze u napadača ili krilo.
  • Smotanihaker
    834
    I meni se čini da oni samo veznjake pokušavaju dovesti. Selahi, Bašić, Moro...
  • Paggini
    39.3k
    Kako idu akcija "daj euro za Šegu", jel se skupilo šta? Nek ubace i još koji euro pa Moru možda isprose
  • NB86
    16k
    Mozda ce prodat pola veznog reda, realno sigur, pukstas i krovinovic imaju vjerovatno kupce, ovo ostalo je na dugom stapu jer i durdov i prpic su vece nepoznanice od ovih
  • vjeko1701
    12.4k
    Za Krovinovica sumnjam da ima neku prodajnu vrijednost. Mozda oko 700k ako i toliko. Sigur i Puktas pretpostavljam da odlaze.
  • Oluja
    5k
    Magarad je svaki prijelazni rok zaintersirana za Moru. Ovaj put se necu sprdati s njima jer nam se ruganje na pocetku sezone kad su bili pred raspadom obilo od glavu. Gledam samo u nase dvoriste i nadam se istinskim pojacanjima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.