• NitkoBitan
    21.4k
    Inace treba podsjetiti kako je jedan od razloga zasto se nije doveo treci napadac "atmosfera i hijerarhija" u svlacionici, mislim da je tako nekako i bilo iskomunicirano bez demantija igraca.

Senatorski klan opasno brani svoje clanove. Ne smije se dovest bolji napadac od Petkovica, Zagorac brani ispred Nevistica i Filipovica, RPG koji je realno bolji od Ristovskog zavrsava u svadi sa Ademijem i biva prakticki izbacen iz momcadi... Ademi neobjasnjivo igra u pocetnoj postavi ispred ostalih mladih perspektivnih veznjaka. Da nije ozljede pitanje je bi li vidjeli Kacu.

To sve treba razbucat a ne zvat legendama. Legende se radaju jednom u xy godina, nemres ih nastancat nekoliko u svakoj godini.
  • austrijanac
    4.8k
    Škegro veli da mu nije do novaca

Kaj sve čovjek nebu pročitao u 2024.
  • vlatkomarkovic
    237
    Klasično pumpanje cijene, u ovom slučaju minutaže!

U ove priče s ucjenama radi paralelnog Riletovog ugovora ne vjerujem! Rile je direktna konkurencija malome jer RPG svakako ostaje. A pošto će doći i lijevi bek, za očekivati je da će RPG igrati desno, a jedan od dvojca Mikić/Rile mu biti rotacija. Malome bi trebalo biti interes da Rileta nema.

Ne znam koji je plan s Mohom, po meni on ima mjesto u Dinamu, Rile ne!
  • Dragon1Warrior123
    3.5k
    Necu o tome dal je Cannevaro dobar trener ili ne, ali vjerujem da je scoutiran i da je doveden iz nekog razloga. Uz to on je jedno GOLEMO nogometno ime koje će nam dić repucatiju u svjetu što nam možda kasnije omogući da dovedemo još neke dobre strane trenere koji nam sada nisu bili dostupni. I najjače mi je to promjenili smo 3, 5, 400 trenera. Promjenili su jednog trenera kojeg su postavili, Jakirović je bio tu od ranije i nije bio njihov izbor. Bjelica je tu bio očito pogreška i išlo se ispravit tu pogrešku... Ja ću kritizirati ako sad maknu Cannevara bez da mu se da šansa. Nije problem pogriješiti, problem je ako tu pogrešku ne ispraviš i tupiš da nisi pogrješio...
  • Dinamosaur
    1.8k
    Necu o tome dal je Cannevaro dobar trener ili ne, ali vjerujem da je scoutiranDragon1Warrior123

Više me zanima jel on dobro scouteral naše ili bu mu frend preporučal ko kad i gde
  • Blueshadow86
    2.2k
    Senatorski klan opasno brani svoje clanove. Ne smije se dovest bolji napadac od Petkovica, Zagorac brani ispred Nevistica i Filipovica, RPG koji je realno bolji od Ristovskog zavrsava u svadi sa Ademijem i biva prakticki izbacen iz momcadi... Ademi neobjasnjivo igra u pocetnoj postavi ispred ostalih mladih perspektivnih veznjaka. Da nije ozljede pitanje je bi li vidjeli Kacu.NitkoBitan

Zlo mi je više od tih senatora. A mogu ih komotno nazvati i seRatorima. Bit ću najsretniji ako Ristovskom više ne produlje ugovor. Koči RPG-a i Mikića na toj poziciji, ima visoku plaću, a koristi nikakve. Njegovo vrijeme je otkucalo. Isto vrijedi i za Ademija.
  • ElDorado
    1.2k
    ajde da pretpostavimo da toga kod Cannavara ne bu bilo. Jer kak je Ivkovic rekao Jakiru moras odluciti tko ti je drazi ti igraci ili ti sam sebi. Kod talijana te dvojbe nebu bilo.
  • Kristijan992
    381
    Nešto mi je nejasno oko ove rečenice Škegre oko Mikića: "Glede Mikića pregovaram sa svim klubovima u kojima bi Noa mogao imati realnu priliku da se odmah bori za seniorske minute. Ne bih o imenima tih klubova, ne bi bilo korektno."

Okej, nije tajna da svi menadžeri često "koketiraju" s klubovima i da se to ne sazna, ali kaj nije da po ugovoru može pregovarati samo zadnjih 6 mjeseci ugovora i da je ovo javno iznošenje ustvari kršenje istoga? Okej, može biti i da blefira samo sa ciljem stvaranja pritiska i ne vjerujem da glup da javno iznosi da krši ugovor...
  • Jaki991
    203
    Ristovski ima ravno 10 asistencija u 4 sezone jbnog hnla, uz to nije nikakav Maldini u obrani kao sto ga neki predstavljaju, na koju je foru on neki senator ili polu legenda kluba, nikad mi nece bit jasno
  • Jurki
    14k
    "legenda" je kluba jer se penje na ogradu de su navijaci, cupa redarima klince iz ruku koji su usli na teren.itd.
    Imal je on dobrih partija, to se mora reci, ali zadnje dve godine je u strmoglavom padu i vadi se na mlataranje rukama (kaj me posebno zivcira i to pogotovo kad nekaj zajebe na terenu) i populizam.

Kad je stani pani skrije se u rupu.
    O svađama sa strancima (Kaneko) vec je bilo nasiroko pisano.
    I on kao jedan od "senatora" ne smije javno srati kak pojedini igraci ne znaju koja je tezina dresa.
    Takve stvari se rjesavaju unutar svlacionice, a ne da javno sere po svojim radnim kolegama.
    Da gledamo izvedbu na terenu da nije Risto i da je npr lijevi bek.. ispsovala i ishrackala bi mu se majka da se nebi mogla oprati 100 godina.
    Ovak to je on pa koga jebe kak igra..
  • Žan
    265
    Prvo citam za Livakovica da su stigle ponude i nekako imam osjecaj da je jedna od ponuda nasa :chin:, drugo citam da je Istra odbila dvije ponude od cca milijun eura za Beyatta Lekweiryja, takoder mislim da se ceka nasa ponuda ili to samo moja glava te transfere vidi kao odlicne.
  • Orc123
    9.7k
    Beyatt je veliki potencijal i zalog za buducnost, trebalo bi se gledat prema njemu ....
  • GOAT
    1.5k
    na koju je foru on neki senator ili polu legenda klubaJaki991

Potrudi se bit prvi na slikama pred tribinom i skakat na ograde pa ga ljudi vole jer tako pokazuje da "voli" klub, isto vremeno najbolji bek lige igra na drugoj poziciji a Mikic nema priliku za pokazati se ali bitno da se volimo
  • Dragon1Warrior123
    3.5k
    Po meni ovu zimu trebaju otić Ademi, Ristovski, Bočkaj, Moharrami (ili ga ostavit do ljeta, a nakon toga dovest novog beka ako Mikić ne ostaje), Perić, Špikić i možda i Hoxha ako ga možemo uvalit nekom. U idealnom svjetu naravno. Tu nam onda od senatora ostaju Mišić i Petković od kojih bi na ljeto ostavio max jednog i idemo na reset. Dosta više stare slave, klanova i pizdarija. Nismo NK Kutina da nam lokalni baje vode igru...
  • Nogo
    4.6k
    Jel ima netko info u vezi Roka Jurišića. Krenulo se, dogovorilo i na kraju Bjelica rekao ne.
    Jel se krenulo drugim opcijama ili se aktivirao Roko ponovno?

Mialim da bi nam dobro legao kao lijevi bek.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions