• IceMan
    2.5k
    Haller u Dinamu…

Zaista vam se divim vama koji vjerujete.
  • Jaki991
    203
    da, ipak je Leganes klub svjetskog renomea, nema sanse da bi dosao u Dinamo na posudbu nakon takvog kluba
  • Kujtim Shalla
    3.5k
    zar stvarno misliš da mi sanjamo i da nam treba takav??? Brato onda me stvarno iznenadjuješ
  • Paggini
    31.6k
    Cijeli dan smo proveli kenjajući po Mariću i Halleru i sad ako ga se ne dovede ćemo morat opet kenjat po Mariću šta ga se nije dovelo, takozvani klasični Transfer ad circulum
  • Simpatizer
    639
    Ja neću ništa komentirati dok ne krenu pripreme, jer sad će opet bit povezivanja sa sto raznih igrača od kojih 98 neće doć pa će bit euforije razočaranja nadanja itd itd

Najgore razdoblje u nogometu su transfer rokovi
  • Orc123
    9.7k
    Manenica je rekao da su igraci dogovoreni....zar fakat mislite da bi izlazio van s tim da nije tako?
  • Praskaton
    3k

Pa nije rekao konkretna imena.Jasno nam je svima da ce netko doći,nijedan transfer rok nije prošao da nismo nekoga doveli pa tako nece ni sad.

Sto se tiče Galesica i Hallera ako je istina, palac gore.Da ne bude samo da se kritizira.
  • Mihaljević
    11k
    zar fakat mislite da bi izlazio van s tim da nije tako?Orc123

Mislim.
  • GOAT
    1.5k
    Odjebali su nas i puno manja imena od Hallera i to unazad godinu dana
  • tp1997
    749
    Marić je rekao da će se dovesti treći napadač, mlađi i potentniji od Brodića. Mislite li zaista da bi to rekao da to nije tako?

Uprava je javno stala iza trenera i rekla da će on zajedno sa SD-om slagati roster. Mislite li zaista da bi to rekli da to nije tako?
  • Dragon1Warrior123
    3.5k
    Marić je rekao da će se dovesti treći napadač, mlađi i potentniji od Brodića. Mislite li zaista da bi to rekao da to nije tako?

Uprava je javno stala iza trenera i rekla da će on zajedno sa SD-om slagati roster. Mislite li zaista da bi to rekli da to nije tako?
    tp1997

Jer se planovi nikad ne mjenjaju i situacije su uvjek iste... Ja ne znam šta se dogodilo u zadnjih godinu dana da sad najednom stvarno ništa ne valja i šta god naprave naši, ponovit ću NAŠI najednom je katastrofa i najgori potez u svemiru. U krajnjem slučaju valjda smiju naši i pogriješit nekad...
  • ElDorado
    1.2k
    Koliko stranica o Halleru da bi lik isao u Utrecht. Vjerojatno je sad i kriticarima dobar.
  • Efes Pilsen
    9.3k
    Ne kuzim zasto Noa ne moze potpisat novi ugovor i odigrat nesto na posudbi npr. slijedecih 6 mjeseci dok se ne rascisti ovaj kupus?
  • tp1997
    749
    Dogodilo se to da povlače nerezonski potez za nerezonskim potezom. Tri trenera u četiri mjeseca? Pa tog se ni glava ne bi posramio. I to trener koji nema ni 30 utakmica van Arapskog poluotoka i Kine.
  • ElDorado
    1.2k
    dva trenera. Prvog su nasljedili. Za sada je promasaj jedino Bjelica
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions