• don
    9k
    nikakav 'PR na najjače'

Dinamu trenutno triba netko tko je dokazan i tko može odma donit kvalitetu na teren. Nemamo ni vrimena ni prostora za mlade klince koje priželjkuješ. Dapače, mišljenja sam da će vjerovatno možda i dovest nekog mlađeg uz iskusnijeg napadača, ali sigurno ne kao prvu opciju.

Na zimu se ne dovode prospekti za budućnost, pogotovo kad si na -7.
  • Kaktus Car
    780
    Kojih tu spinnera ima:

Ako se dovodi anonimuse iz francuske ili japanske lige - nije dobro
    Ako se propusti dovesti anonimuse iz 3. njemačke lige koji ni u HNL-u ne rasturaju - opet nije dobro
    Ako se pokuša dovesti ozbiljno ime s puno iskustva i odličnim referencama - odjednom ni to nije dovoljno dobro?!

Sve skupa ostavlja dojam da neki seruckaju samo da bi seruckali po novoj upravi i njihovim odlukama.
  • sport
    3.9k
    I Mišić s istom povijesti bolesti kad je dolazio je bio PR na najače
  • nemapredaje
    4k
    Neki ljudi mi nisu jasni.

Zar vi mislite da mi možemo dovesti poznato internacionalno ime iz lige petica koje je u formi ?!? Takvi žele stepenicu više, a ne Dinamo.

Haller i takvi koji žele probuditi karijeru su nam jedina opcija. Spustite se na zemlju.
  • Nogo
    4.6k
    Maksimirski izvori tvrde da se ozbiljno radi na novim poslovima i da će biti ugodnih iznenađenja. U prvom redu radi se na dovođenju kvalitetnog lijevog beka i još jednog napadača. Imena se zasad drže u tajnosti, ali mogla bi biti bombastična.

Ajde da vidimo šta se kuha. Nadam se osim Hallera da imamo u planu još neko ime u napadu.
  • GOAT
    1.5k
    PR potez je to što Haller vjerojatno ni ne dolazi nego je ime bačeno u javnost da se skrene pažnja sa onog jučer. On bi nam kratkoročno bio najbolji napadac ako ima volje i želje.

Samo mi smo dobili hrpu takvih imena pa smo se odlučili za neka anonimna. Cekamo i da nakon ovog svega kažu kako su sve pokušali ali je on ipak imao drugu bolju ponudu
  • čovjekjogurt
    1k
    Haller nije isti igrač kao prije bolesti, barem mi se tako čini po brojkama.
  • Maxova dijagonala
    2.5k
    Ajde da razjasnimo do kraja,ja nisam protiv stranaca ako je taj stranac neki(uzmimo sad za primjer špic) koji ima 20-23 godine i košta 3 milijuna uz neki potencijal da nam kroz par godina barem vrati uloženo u najgorem slučaju(ima takvih napadača po npr austrijskoj ili argentinskoj ligi).
    Ja sam protiv Hallera,Mmaeea,Mbukua i sličnih od kojih nemamo neke koristi u budućnosti jer ih nitko neće otkupit od nas nego ćemo samo čekat istek ugovora.
  • Nolifer
    9k
    Od kad je Dinamo Caritas, da se odriče love od budućeg transfera Jankovića?

"Dinamo će se također odreći i klauzule koja uključuje 50 posto zarade od eventualnog izlaznog transfera Nike Jankovića."

:yikes: :chin:
  • CastAway1986
    2.3k
    Mene zanima tko je novi lijevi bek a u priču o Halleru nešto i ne vjerujem da je ozbiljna!
  • marcio amoroso
    38.7k
    Od kad je Dinamo Caritas, da se odriče love od budućeg transfera Jankovića?Nolifer

Nije Dinamo nikakav Caritas. Jednostavno se umjesto dodatnog novca dalo tih 50% Jankovića.
  • Daliban
    3.8k
    Dinamu trenutno triba netko tko je dokazan i tko može odma donit kvalitetu na teren. Nemamo ni vrimena ni prostora za mlade klince koje priželjkuješ. Dapače, mišljenja sam da će vjerovatno možda i dovest nekog mlađeg uz iskusnijeg napadača, ali sigurno ne kao prvu opciju.don

Dokazao da ne može dat gol.

I Mišić s istom povijesti bolesti kad je dolazio je bio PR na najačesport

Vjerojatno su i isti broj golova na kontu imali.
  • Maxova dijagonala
    2.5k
    Vjerojatno su i isti broj golova na kontu imali.

:rofl: :rofl:
    Daliban
  • Paggini
    31.6k
    Dinamo dao otkaz Bjelici i sad sve transfere trebamo stopirati jer su PR potezi da se zamaže oči navijačkom puku i skrene pažnja...

Stvarno ovaj forum obiluje vrhunskim mentalnim akrobacijama
  • don
    9k
    Dokazao da ne može dat gol.Daliban

da te podsjetim, navijaš za NK Dinamo Zagreb. Klub kojem su do jučer pojačanja bili Čopovi, Štefulji i sl.

ti vjerovatno očekuješ nekog Palmera na posudbu
    IMG-7139.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions