• Paggini
    32.4k

Qarabag je jako dobro odradio dvomeč, ali Belupo i Osijek su bili strahota, a Hajduk na Maksimiru je bio korektan, ali i potpuni krivac za gol.

Nisam uvjeren u njegove vještine jer čini mi se da ima često problemns pozicioniranjem i čitanjem terena, ali ako je već na ugovoru, neka se proba s njim naći zajednički jezik.
  • Tongo Doumbia
    5.2k
    Vidjet ćemo. Realno je brži i pokretniji od Torrentea, a njegov “pass” doslovno ubije protivnika, jer su mu lopte britke i konkretne. To su već dva bitnija segmenta u kojima je bolji od njega.

Kažem, ne igram se gatare niti mislim da će ga se sigurno vratiti u sedlo, ali njegovo “sklanjanje” po meni najmanje ima veze s igračkim kvalitetama.
  • Nino Bule
    15.1k
    Agresivniji je stoper i u visokoj liniji koju igramo u hnlu on je vjerovatno najbolji stoper za takve utakmice, nije samo kriva obrana nama je cijela struktura momcadi u obrani uzasna i veza, napad, nitko ne zna sta kako i gdje pokrivat i ostavljamo rupe po terenu, al vjerujem da bi s mmae-om na stoperu u utakmicama protiv lokomotive, istre, sibenika, itd. vise toga zaustavili prije nego nam dođu pred gol cisto zbog stila igre, dok je torrenteu i ktc-u 100 puta lakse igrat ligu prvaka zbog svojih mana i vrlina.

Po meni u hnl-u bi profitirali da smo uspjeli isprofilirat max mmae kombinaciju, ili bar probali, puno manje bunarenja bi bilo nego ktc, torrente par (zbog cega smo pod bjelicom imali velikih problema da izgledamo kao opasna/bolja momcad, najbolji primjer lokomotiva di si najopasniji bio kad je bockaj usao i poceo rokat ubacaje s poludistance) a kad bi imali neki kontinuitet igara vjerujem da bi bolje u hnl-u izgledali od ove dvojice, opet ponavljam cisto zbog konteksta igre.
  • Daliban
    3.8k
    Meni Torrente djeluje brži od Mmaeea. Mislim da je jedina pozitivna strana Mmaeea igra nogom.
  • jakov1
    348
    u visokoj liniji koju igramo u hnlu on je vjerovatno najbolji stoper za takve utakmiceNino Bule

https://youtu.be/xPCmZce95oU

1:10 i 3:25

Iskakanje protiv Hajduka mu se moze oprostiti zbog statiranja veznjaka koji gledaju Prpica, ali u ove dvije situacije mu nitko nije kriv za ispadanje.

Stoper bez lopte je protiv napadaca na otvorenom prostoru uvijek u minusu, tu ne pomaze puno citanje igre jer je prostora jednostavno previse. Zato za visoku liniju mora biti ili strasno brz i okretan da napadacu ne da zraka ili mora biti jak na lopti pa da ju protivnik niti ne dobije. Osim Maxa, nasi nista od tog nemaju.
  • hardek
    3.6k
    I meni djeluje da je zbog dugog koraka Torrente brži na duge staze. Problem je što su i jedan i drugi okretni kao žitni kombajn
  • miro
    5.1k
    Mmae ne drzi koncentraciju i to je to, to se ne može u ovim godinama više naučit
  • Ivdzo11
    4.9k
    A kad već spominjeno Samyja Mmaeea, očekuje se njegov povratak u momčad. Odlaskom Nenada Bjelice, koji ga je izbacio iz momčadi, dignuta je i rampa njegovu povratku. Kako doznajemo, Dinamo će Mmaeea financijski kazniti zbog prekršaja i kršenja discipline, a onda ga staviti na raspolaganje Fabiju Cannavaru, koji bi sam trebao odlučiti hoće li Marokanca opet promovirati u prvotimca ili će ga još držati u frižideru. Bit će zanimljivo vidjeti kakve će ovlasti imati novi trener, hoće li imati potpunu autonomiju u odlučivanju. Stoperi će za stopera Cannavara biti prvi veliki izazov.
  • Mali Zeus
    14.8k
    Ima li njegov povratak u momčad ikakvog utjecaja na posao s Galešićem?
  • Ivdzo11
    4.9k
    ne, Galesic stize na početak priprema
  • sport
    3.9k
    Očekivan povratak pošto nije napravio ništa zbog čega ga je trebalo izbaciti iz ekipe.
  • hardek
    3.6k
    Znači sada ćemo imati Mmaea, KTCa, Galesica, Perica, Perkovica, Bernauera i Torrentea na stoperima. 7 stopera a nemos pošteni stoperski par spojit
  • Crni86
    7k
    Očekivan povratak pošto nije napravio ništa zbog čega ga je trebalo izbaciti iz ekipe.sport

Sada kada je trener bivsi, moze li se znat zasto je uopce izbacen iz ekipe?

Taman sam htio pisat da ne znam koliko ima smisla i kako ce ga momcad primiti nazad. A ocito nije sve tako strasno bilo…

Nas strmoglavi rezultatski pad je doso s njegovim padom. Mozda ce se cak nesto i dat izvuc iz njega. Idealno bi bilo da se unormali i da su nam on i galesic prvi stoperski par.
  • Paggini
    32.4k
    Idealno bi bilo da se unormali i da su nam on i galesic prvi stoperski par.Crni86

Idealno bi bilo da su Galešić i Perković kakvog mi ovdje idealiziramo (sto nema potvrde u stvarnosti jos uvijek), a Mmaee i Bernauer i KTC da budu dodatni ovisno o zamjenama ili formacijama.
  • Crni86
    7k
    perkovicu je sad ili nikad. Ako ga i ovaj trener ne dozivi, onda je stvarno neki propuh u glavi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.