• Keyser Soze
    11.4k
    Dinamu ne treba strateg nego osoba koja je veće ime od svih u svlačionici. Kad ti je kapetan prvaka svijeta trener istrčat ćeš tih 10 metara više i ispratit igrača na prekidu.
  • dbut
    76

Stari moj meni jedina upitna stvar je bila zakaj je Bjelica angaziran a ne Cannavaro nakon Jakira. Po svemu sudeci Cannavaro je izbor Marica pa je bolje pitanje tko je isforsirao Bjelicu?

Ono sto je do sada napravljeno od strane Marica mi odgovara njegovom interviju na pocetku sezone. Al ovo je tema o Cannavaru, ne o SD.

Pozdravljam odluku o Cannavaru i nadam se da cemo u 3 mj pisati koja je lik legenda i da mu trebamo odmah novi ugovor dat...
  • San Lorenzo
    18.2k
    Najiskrenije, ja pojma nisam imao da se on bavi trenerskim poslomBlueshadow86

Nisi znao da je Cannavaro trener isto kao što Cannavaro vjerojatno nije znao da je pasionirani pratitelj hnla.
  • CastAway1986
    2.3k
    Nakon otkaza Jakirovicu i tad se spominjao Cannavaro, zašto ga odmah nisu doveli nego sad to samo Bog zna..
  • Imamo Dinamo
    3.8k

Ne, nece. Kako god ovo zavrsilo, makar Cannavaro bio u buducnosti najbolji trener dinama ikad, nacin na koji je ovo odraden je izuzetno sramotan. Da je ovo odradeno prije tjedan dana, nakon Varazdina - OK, ali ovo je sramocenje dinama.
  • Dzoni
    926
    Dobrodošao u najveći nogometni klub u Hrvata, pokaži nam da smo bili u krivu
  • dbut
    76

ne vidim di je tu sramocenje... Vrijeme drmanja jedne osobe klubom je zavrseno, sada postoje procedure.
    A uostalom kaj mi znamo kada je donesena odluka? Znamo samo da je objavljeno tek kad je sve dogovoreno sa zamjenom...
  • Guinness
    2.4k
    nacin na koji je ovo odraden je izuzetno sramotan. Da je ovo odradeno prije tjedan dana, nakon Varazdina - OK, ali ovo je sramocenje dinama.Imamo Dinamo

Zbog čega je ovo sramotno i kako je ovo sramoćenje kluba?
  • K3p
    183

Hahaha Sad je in sračkat po klubu pa bi i ti malo jašio tog ponija
  • Ludovic IX
    7.6k
    Na maksimiru je izgubio sa Parmom 1:0.. s obzirom da se kroz maglu sjećam te tekme, a znam da je dinamo bio taj koji je dominirao i bio blizu tom drugom golu i produzecima, ne sjećam se jel je on bio taj koji nas je sjebo..

jel bio još koji put na maksimiru osim toga?
  • Keyser Soze
    11.4k
    Taj put se potukao s Buffonom u svlačionici na poluvremenu :lol:
  • Ludovic IX
    7.6k
    i piše na TM-u da je bilo samo 4500 gledatelja.. više se nesjećam razloga zasto je tko bil omalo gledatelja. i znam da sam na osnovu te ulaznce dobio sezonsku do kraja sezone.. ni tog se ne sjećam zašto?
  • Boycie
    1.7k

10k.

To mi je prva i zadnja tekma na SG.

https://postimg.cc/FkYkVzdB
  • SAS1987
    15.6k
    Dinamu ne treba strateg nego osoba koja je veće ime od svih u svlačionici.Keyser Soze

Paul Gascoigne :lol:
  • Imamo Dinamo
    3.8k

Cemu podrska treneru i najavljivanje prijelaznog roka s njim prije tjedan dana, pa otkaz 4 dana prije priprema, a na pripreme zelimo s definiranim kadrom?

Vidim da si novi, da me ne poznas. Ja sam (iako u zadnje vrijeme pisem jako malo) najduze branio rad Marka Marića, podrzao klub kada je doveo Bjelicu, podrzao klub kada je nakon Varazdina ostavio Bjelicu (podrzao bih i otkaz nakon Varazdina iako mislim da boljeg od Bjelice necemo naci). Otkaz nakon podrske neposredno prije priprema je promasaj.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.