• keppi
    238
    Haller je zbilja jako ime ...samo i ja se mogu pitati kao i većina ovdje....igra li on više uopće ozbiljan nogomet.
    Zanimljivo bi također bilo pitanje dali je ikad itko došao kod nas s takvom bivšom cijenom na TM (ako sam dobro vidio 45 milja). Čini mi se da bi to bio rekord.
  • Sibirski plavac
    2.5k
    Ma čim je uključen Utrecht među zainteresiranim klubovima, mislim da nema šanse da će doći kod nas. Em je nizozemska liga xy puta iznad naše, em mu je to poznato okruženje pošto je upravo iz Utrechta stigao u Bundesligu prije par godina, em jer mu vjerojatno mogu ponuditi više nego mi.
  • San Lorenzo
    18.2k
    Kad smo postali hospicij za ocvale, bolesne i zaboravljene?
  • Paggini
    31.6k
    Odbijam vjerovati da netko misli da Haller treba biti zamjena jednom kulenovicu.E46

Mislim da, Kulenovic kakav god da je je utrpao golova ove godine i sezone. Haller nije.

Toliko je jednostavno.
  • Dzoni
    930
    Cijenim što se gleda igrače za koje ne moram googlati tko su i intenzivno gledati na yt malobrojne kompilacije da bih saznao nešto o njima. Međutim, jako je zabrinjavajuća činjenica da skoro 2 pune godine su prošle otkako je bio u iole dobroj formi + praktički ništa nije igrao u Leganesu, iako ne znam razlog zašto. Ako bi ga se i dovelo, najveći strah oko njega, a i bilo kojeg malo jačeg stranog igrača je motiv, koliko će se njemu igrati ova seljačka liga koja je igrom slučaja najjači rang hrvatskog nogometa.
  • Georg Koch
    5.1k
    ne mislim da ima iole sanse da Haller dodje i bude 3.opcija, te da zadovoljno pljesce Kulenovicu nakon sto je ovaj usao u 60.minuti i zabio pogodak u 77.
  • E46
    918
    Neka izgura sezonu da 20 golova i ode nazad u bvb. Mi na ljeto dovodimo Miereza.
  • Dudu9
    1.3k
    Za Oršića priča kako je star nije u formi, ali zato Haller poznato ime nema veze što nije u formi, ovo ono znači više vrijedi stranac nego domaći dečko i legenda kluba
  • Captain America
    19.2k
    Haller=Hugo Almeida.

Bruno je načet i nama treba plug and play opcija jer je vrijeme za igranje moneyballa prošlo.
  • Sibirski plavac
    2.5k
    Radije bih da dovedemo nekog napadača koji nije poznat široj javnosti, ali ima recimo dvoznamenkast broj golova i asistencija u nekoj ligi jačoj od HNL-a, nego Hallera za kojeg je očito da se interesiramo samo radi "imena".
  • San Lorenzo
    18.2k

Trenerova PR mašinerija priča o nogometu visokog pritiska, a tu se priča o Halleru za kojeg je Petković Ivica Olić...SD mrmlja o lijepom i atraktivnom nogometu, a lik je bio u ekstazi kad je doveo Torrentea koji je stvoren za sve samo ne za lijep i atraktivan nogomet...vizija u koju obični smrtnici nemogu proniknuti valjda.
  • austrijanac
    4.8k
    moneyballaCaptain America

Reci mi pliz gdje je tu moneyball ako dovodimo lika s koji bi vjerojatno imao jednu od najvecih plaća u klubu, te za kojeg sigurno postoji interes i negdje drugdje?

Malo se previše razbacujemo tim nazivom moneyball...
  • don
    9k
    nije sigurno nikakav PR trik.
  • Mihaljević
    11k
    Haller je jeben igrač, prošle sezone je zabio za BVB u četvrtfinalu lige prvaka protiv Atletica, samim time što je igrao četvrtfinale lige prvaka prije 5 mjeseci govori da nije loš igrač. Ja sam za.
  • Jaro
    8.6k
    pa ovo bi bio bas pravi moneyball potez - SD ili ko se vec igra moneyballa procjenjuje da je zbog nedavne bolesti i trenutne lose statistike Haller dostupan po nizoj cijeni od one koju moze postici kad se vrati u pravu formu... To kaj bi bio najakuplji kod nas, ne znavi da nije moneyball potez.
    Samo, kvaka kod moneyballa - moras bit jebeno dobar u tome ili imati financijsko (i rezultatsko) pokrice za pokoji fail u procjeni... To Dinamo nema ni blizu...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions