• Nino Bule
    15k
    Nemojte samo molim vas Kvasinine pizdarije uzimat za ozbiljno
  • Sava Krpa
    384
    Ako ce uvesti reda u svlačionicu i osvojiti naslov, be my guest.
    Ali druga smjena u jednoj polusezoni.
    Način smjene.
    Tajming.
    I blijedo i šturo objašnjenje kako se nije zadovoljno rezultatima. Nije valjda da je nezadovoljstvo došlo zadnjih par dana? Isti trener je imao iste rezultate nakon zadnjeg kola, valjda je tada logicnije i prilicnije tako nešto učiniti.
    Na stranu rezultati koji nisu bajni, možda neki interni problemi, vlast, prevlast, senatori....sta je god presudilo mislim da je Dinamo ipak nivo više i ovo je se trebalo uraditi odmah po završetku polusezone i na miru pronaći trenera doraslog situaciji i veličini kluba u koji dolazi.
    Nenade iako nisi ispunio očekivanja hvala za Europu i ono malo eufornije kad si ponovo preuzeo najveći klub.
    A tebi Fabio želim svu sreću svijeta jer sudeci tko nam vodi klub trebat ce ti je.
  • Kujtim Shalla
    3.5k
    Da se razumijemo ja protiv Cannavara nemam ništa. Ima top karijeru iza sebe ,puno iskustva i mislim da će obrana biti puno bolja nego što jest. Nije prvi koji će se učiti na Dinamu. Ali glavna osoba ,glavni krivac koji je u biti oslabio momčad u odnosu na prošlu sezonu,krivac za niz majmunskih poteza, loših odluka i dalje je tu. Vodi presice,laže i dalje i lagano se cereka. To me ubija . Laž . I Zajec koji je podržao odluku koja nije donesena danas. To nije dinamo
  • CastAway1986
    2.3k
    Udinese ga nije htio zadržati uredu , ali kako to da jedna Monza , Palermo , Cremonese mu nisu nikad pružili priliku i slicni manji talijanski klubovi..Zadnje u medijima što se može pročitati je da je prije mjesec dana pregovarao s Deportivom koji je 17.u drugoj španjolskoj ligi ...
  • Izet Hajrović
    3k
    da te ispravim, rekao je da je Bjelici presudio sukob s Martinom Baturinom, a Baturina vjerojatno nije imao temperaturu protiv Varaždina što znači da ga je Bjelica tada vjerojatno izostavio s popisa, a opravdalo se temperaturom. Vrlo moguće da je nakon toga puklo.
  • keppi
    244
    Nisam baš za potrese i tako česte smjene, ali realno u 11 utakmica lokomotivu smo u prvom dijelu baš nadigrali i bili vrlo dobri protiv Gorice, ali bez pobjede. Ostalo je manje - više sve bilo teško mučenje bez obzira na silne izostanke.
  • CastAway1986
    2.3k
    Na pitanje kakav stil preferira Fabio kaže
    "Ja sam trener koji želi pobjeđivati, bio sam branič i Talijan sam, ali želim da moje momčadi igraju dobro u oba smjera , imam španjolski utjecaj u sebi iz moje tri godine u Real Madridu. Kada me moji igrači pitaju, ja im kažem da je prva stvar napad, jer napad zapravo prvi brani. Ako imaš loptu, tjeraš protivnika da trči, to je kultura koju trener mora imati. Ja sam trener koji traži od igrača da igraju, trener koji traži da daju intenzitet s loptom i bez nje, da se ne staje svih 90 min i igrači to moraju shvatiti.

Inače ja se nadam da će Fabio po uzoru na prethodnika Bjelicu u stožer dovesti kćerku Martinu ako nista da igračima "digne" samopouzdanje
  • keppi
    244
    I protiv Varaždina je to više bilo ... što bi rekao pokojni Ševa idimi - dođimi... daleko je to bilo od nekadašnjih igara.
  • Sibirski plavac
    2.6k
    Kako to da Xabi Alonso prije Leverkusena ima samo Sociedadovu B ekipu u svom CV-u? A čovjek imao blistavu igračku karijeru i od više stručnjaka je opisivan kao lik koji kuži nogomet.
    Philip Lahm je od Guardiole nazvan najinteligentnijim igračem kojeg je trenirao. Kako to da nakon komplimenta takve trenerske veličine barem neki manji klub u Njemačkoj nije probao dovest Lahma? Da se razumijemo i ja sam jako skeptičan oko Cannavara, ali ovakvi komentari "kako to da nije imao posao u nekom solidnom klubu, pa makar na račun svoje igračke karijere" mi nisu baš jasni.

Ponovit ću, može Fabio ispasti top, a može ispasti kao Cosmi u Rijeci. Nema između, ili jedno ili drugo. :rofl:
  • IceMan
    2.5k
    Neznam uopće kaj točno reći.

S jedne strane, više bi imalo smisla da su mu dali pedalu npr. nakon Hajduka 02.12.

Ovako su čekali i čekali, kiksalo se i dalje i da bi cijelo vrijeme govorili o podršci treneru, čak i do par dana prije pa ga šutnuli u nedjelju 29.12. u 20h.

Wtf?

I da bi na toj presici, onaj koji je najodgovorniji, kazao da je to sve zbog loših rezultata u HNL-u. U nedjelju navečer u 20h.

Pa daj budi faca pa reci, nismo se složili oko pojačanja i razilazimo se, ili dogovoril sam boljeg trenera a ti si jbg višak, a ne ovako.

Kakvi su to ljudi s kojima radiš i planiraš, a drže ti figu u džepu, gledaju te i smiju ti se a zapravo znaju da si ti ionako bivši. Čemu to?

Kad malo bolje razmislim, tek sad mi još više nije imala i nema smisla smjena Jakirovića.
  • Daliban
    3.8k
    Ima još podmuklih stvari koje bih mogao nabrojati iz zadnjih par mjeseci ali izdvajam samo najsvježije. Dinamo je bio i ovakav i onakav ali nikad nije bio ovako podmukao klub. Pročut će se takve stvari brzo pa će i treneri i igrači izbjegavati imati posla sa ovim podmuklim tipovima iz uprave.Maksim Maksimirski

Potpis. Teški spletkaroški buržujluk.
  • don
    9k
    Pitanje za one koji više prate Serie A, zašto Udinese nije zadržao Fabia na klupi kad ih je spasio od ispadanja ??
    Zašto je Udinese radije uzeo stranca i bivšeg trenera Legije Kostu Runjaića s kojim su trenutno deveti ?!
    CastAway1986

https://www.reddit.com/r/udinese/comments/1dartxu/cannavaros_offer_to_udinese/
  • Nino Bule
    15k
    Dakle znalo se da će Neno dobiti pedalu danima prije a ovamo mu se javno davala lažna podrška i govorilo se da će trener i sportski direktor zajednički u dogovoru dovoditi igrače. PODMUKLO.Maksim Maksimirski

Isprika jer stvarno sam se sklonio od vijesti u dinamu i svega pa nisam pratio, kad je zadnji put javno data podrska treneru ? Ako je ovih dana onda prica ima smisla, ako nije od varazdina onda ti teza nema smisla jer se moglo svasta dogodit od tada do sada.
  • Paggini
    31.8k

Nakon Lokomotive mu je dana podrška. Podmuklo mu je dana podrška dobro znajući da je Bjelica konfliktan i da će napraviti problem, pa su mu sapunali dasku i ljutili ga da on uđe u konflikt da mu mogu dati otkaz. PODMUKLO.
  • ElDorado
    1.2k
    Kako god ovo je ipak vrlo hrabra odluka. Moglo se ići alibi ostavit Bjelicu pa bi svi tu graktali. Canavaro dolazi s ozbiljnim stozerom i sigurno ima sistematicnost i znanje. Opet cu ponoviti mi dve godine jednostavno nemamo igre tj ne igramo apsolutno nista. I ja sam obezvredjivao njegov CV ali lik nije sarlatan. Mislim da je ovo novi izazov za nas, clean start bez senatora, ovih i onih i mozda bude dobrih iznenađenja.
    I da u Udineseu nije dobio otkaz nego uprava nije prihvatila njegove uvjete oko selekcije igrača. Navijaci su ga jako hvalili.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.