• Orc123
    9.7k
    Sopic ima vece reference....daj odi spavati ...stanje Sopic osvojio, gdje je trenirao, sta je napravio vrijedno spomena? Hehe kakvi likovi....
    Cinjenica je da i ovakav Canavarro ima vece trenerske reference od ebenog klauna Sopica!
  • Jaki991
    203
    Podrzavam otkaz Bjelici, al di bas Cannavara nađu?

Jedino mi ima smisla to da su senatori totalno preuzeli svlacionicu i da sa hrvatskim trenerima vise ne ide, pa ce Fabio, bivsa zlatna lopta napravit reda malo…

Makar bi mi puno bolji pick za takvu situaciju bio De Rossi
  • Dinaminjo
    1.1k
    bravo zeno..

..treba nam ocito zenska ruka biti glas razuma medu cvilidretama koje naricu danima..
  • CastAway1986
    2.3k
    Jeli Bjelica kriv

-što nemamo filijalu
    -što nemamo lijevog beka milijun godina
    -što nemamo trećeg napadača i zamjenu za Mišića
    -što nisu potpisani ugovori s Mikićem i Belinhom
    -što je doveden "promaja u glavi" Mmaee pa mu za šetnju Maksimirom dajemo bogovsku plaću
    -što zaposljavamo prijatelje u klub (skauti) i dovodimo igrače preko prijateljskih agencija (Oliveras,Filipović)
    -što se daju besplatno i posuđuju igrači prijatelju Leki ( Šutalo, Bulat)
    -što se dovode igrači upitne kvalitete
    -što je dio najvažnijih igrača ozlijeđen (Petko, Sučić, Mišić)

Istina je , on kao trener isto treba snositi krivicu za -7 ali glavni krivac je ipak spasio svoju guzicu..
  • Markelo
    3k
    Ovako nekako zamišljam razgovor između našeg potencijalnog pojačanja i njegovog agenta kad mu ovaj priopći da Dinamo trenira Cannavaro ne bi li možda zbog te informacije ipak odlučio možda preći u Dinamo

Agent: " jesi se odlučio, koji klub biraš"

-uzimam taj i taj, nude dobar iznos a i klub su iz lige petice. Ne stoje trenutno dobro u ligi ali opet iz vikenda u vikend igram u jednoj od najjačih liga i vjerujem da se mogu nametnut

Agent: "ali samo da znaš Dinamo ti trenira Fabio Cannavaro"

- Boli me k***
  • Dudu9
    1.3k
    Trebali smo dovesti Ronalda brazilskog, ima ime, nekad bio najbolji igrač, uz to napadač vjerojatno bi igrali napadački nogomet, već kad biramo bivše igrače bez ikakvih referenci trenera
  • Brusa
    1.9k
    I klincima bi bila veća fora slikati se s njim :razz:
    Edit: a i nama :grin:
  • Chempers
    419

To što je napravio s Goricom i Rijekom u HNLu je sigurno veća referenca za vodit Dinamo od bilo čega što je napravio zlatna lopta Cannavaro. A čak da i nije tako, činjenica je da je Cannavaro totalni no name trener, a takvog Hrvata ti nikad ne bi podrzao nego bi prvi pisao da igračka karijera ništa ne znači. Tak da buraz ne moraš mene farbati
  • Hebimir Strašni
    16

Kaj je najbolje i onako debel i sa 50godina dobro bi nam došo 'ko 3. napadač. 2 muhe jednim udarcem :lol:
  • Orc123
    9.7k
    heheheh popij za spavanje jednu ......cuj ovo hehhe
  • SAS1987
    15.6k
    Trebali smo dovesti Ronalda brazilskogDudu9

Ma jok, navodno imao neke afere sa tranzvestitima :lol:
  • criticus
    2.8k
    Oj Diname šta ti radiš meni,
    Sad se opet moram iskaliti na ženi.

Krpa 82, haiku
  • Marley
    2.4k
    ma kuzim, sasvim mi je shvatljivo razocaranje sportskim sektorom, ispadaju neozbiljni svi skupa. Ovo je neocekivano, ljudi su zabrinuti sto ce ispasti od svega.

Razumljivo je i nepovjerenje prema Cannavaru. Ali sam vec toliko osobnih uvreda tom covjeku veceras procitala (drustvene mreze goreeee), da to nije normalno. Kakav god bio stav prema njemu kao treneru, nema druge nego pruzit mu priliku i podrzat ga. Ne treba nam jos crnila unaprijed, ionako smo u deep shit.

Inace, popizdit cemo svi skupa ovdje ja mislim, ovo veceras je bio show. Sinoc sam sanjala Bernauera od paranoje, koga cu veceras, Nenu ili Fabia :roll: :lol:
  • CastAway1986
    2.3k
    Peru Bočkaja :rofl:
  • Marley
    2.4k
    nemoj molim te :scream: :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.