• Z brega sam
    9
    Dobio tek link. Nisam dosad znao za njega. Greška moja što sam uopće sherao dalje ovakve gluposti.
  • Mali Zeus
    14.8k
    U danasnje vrijeme se stvarno moras potrudit za naci uredaj koji ce snimit nesto ovako lose kvalitete :lol:Efes Pilsen

Snimano ciglom.
  • Maxova dijagonala
    2.5k
    Sretan povratak u najjači kadar Dinama u zadnjih 10 godina!!
    Ajde sad u frizera da budeš bar zgodan na terenu kad te Jesus bude silovao na Emiratesu.
    I da,nemoj zaboravit spustit štucne...
  • Nino Bule
    15k
    Nadam se da se nece ic u isplacivanje jos jedne "otpremnine" nego da ce ga se vratit u kadar i koristit u hnl-u
  • Praskaton
    3k

Ako se ne varam Bjelica je spominjao da je svlacionica stala iza odluke da se izbaci.
    Hocu reci ne znam jesu li veze između njih narušene.
  • Nino Bule
    15k
    To mi je bezveze praksa, svaka cast svlacionici al ne placaju oni igraca nego klub, igraci se međusobno potuku pa klub nastavi funkcionirat s obojicom u kadru a mi pricamo o svađi s bivsim trenerom.
  • Captain America
    19.2k
    Ne vjerujem da neko ozbiljno od ovakvog karaktera očekuje da postane profesionalac u idućim tjednima. Nisu bezveze Fradijevi navijači jedva dočekali da ga se riješe.
  • San Lorenzo
    18.2k
    Neznam zaštto bi itko htio tog lika vidjeti nazad u prvih 11?
    Takav govor tijela sam vidio jedino kod ekipe na kolinju koja se dođe džabe ožderat.
  • Droljo
    10.3k
    Evo mu šanse da popravi sve i bude nam od koristi.
  • Nino Bule
    15k
    Govor tijela u utakmicama u kojim je on igrao je kod drugih igraca bio genijalan, usporedi mi njegov govor tijela u koprivnici i minhenu s misicevim ili ristovskim ili bilo kojim drugim igracem, manje vise nikom se nije dalo igrat
  • Paggini
    31.6k
    Lako za njegovo ponašanje i nedisciplinu, to se da korigirati s pedagogijom, ali ne čini mi se kao kvalitetan igrač, a to se ne može korigirati jbg.

Neka me razuvjeri
  • jakov1
    348

Rekao bi nista manje kvalitetan nego Torrente. Jedina razlika je da Torrente prije Lokomotive nije imao poraz od 9:2 pa da ga se pokopa kao Mmaea nakon Slavena, inace je pokazao identicne mane kao Mmae - spor kao magla i nula agilnost, na otvorenom prostoru (a to je Dinamovim stoperima u HNL-u svakodnevica) je neupotrebljiv.

Torrentea je proslavila utakmica u niskom bloku protiv Salzburga, a Mmae nije dobio takav luksuz.
  • Tongo Doumbia
    5.1k
    Mmaee je realno kvalitetniji igrački od Torrentea i to je to. Famozna “bolikurčina” se nije baš dala naslutiti do Bjelkinog dolaska pa se da zaključiti da je nešto puklo na relaciji trener- igrač. Bio je najbolji stoper u dvomeču s Qarabagom, HNL odradio rutinski. Munchen je bio loš od strane svih naših i kriviti ga za to je teška besmislica. Kao i Koprivnica gdje smo izgledali kao Banjole.

Sad mu dolazi i trener stranac, pri tome jedan od najboljih stopera u povijesti nogometa. Nek se dogovore, pa jel?
  • Ali
    2.4k
    Mislim da se on najvise veceras razveselio ovoj odluci uprave.
    Ima znanje, a vec sam pisao na treneru je da izvuče max iz svakog igrača za dobrobit rezultata i ekipe. A njegov max je po mom misljenju iznad barem Maxa francuza, koje se nemre rec trudio, ali vidjelo se da je Dinamo za njega mozda prezahtjevna sredina.
    Tak da Mmae, sretno i opravdaj onih 800 kaj se spominjalo, evo ti prilike
  • Zg123
    772
    Nisam bas toliko siguran da ce se on vratiti s obzirom da se planira dovesti Galesic, a vraca se i Perkovic nakon ozljede
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.