• NORTE
    13.1k
    Sa skupštine dinama:
    "Na proljeće bi trebala početi gradnja koja će trajati 18 mjeseci."
  • Plavi-9
    738
    Ne znam da li je itko pisao ali savjetovanje je završeno i čekamo otvaranje natječaja. Pitanja je bilo i par sitnica je izmijenjeno- ništa strašno.
  • DrawTube
    5.8k
    Nadam se da već kroz koji tjedan bez obzira na turbulencije u klubu ovdje ako ništa pratimo bagere.

Treba postaviti live cam i nek prijenos bude dostupan na dinamovoj aplikaciji. Bumo ak nis komentirali broj slepera i kamiona zemlje koji će ic na i sa gradilista

možda još ima posla s okolnim zemljištima. Bilo kakva mehanizacija bi jako dobra
  • NORTE
    13.1k
    Ma nema bagera do 3. mjeseca, Loksa do tad igra u Kranjči.
  • Baneki
    786
    Ne znam zašto bi morali pratiti bilo što vezano uz stadion koji nije Dinamov? Dinamo se može snaći i bez tog stadiona kako je i rečeno na Skupštini.
  • Mali Zeus
    14.8k
    Ne znam zašto bi morali pratiti bilo što vezano uz stadion koji nije Dinamov? Dinamo se može snaći i bez tog stadiona kako je i rečeno na Skupštini.Baneki

Nije ni Maksimir Dinamov.
  • vjeko1701
    11.2k
    Ne znam zašto bi morali pratiti bilo što vezano uz stadion koji nije Dinamov? Dinamo se može snaći i bez tog stadiona kako je i rečeno na Skupštini.Baneki

Ti isto ne staješ?
  • jedan u nizu
    10.6k

Zasto onda u zadnje vrijeme komentiras u ovoj temi?
  • Baneki
    786
    Zabranjeno je komentirati u ovoj temi?
  • Baneki
    786
    To je točno samo vlasnički. Maksimir je Dinamov stadion jer tamo igra svoje utakmice, i sada i ubuduće.
  • vjeko1701
    11.2k
    To kaj si ti napisao je klasičan primjer onoga oko čega moderatura već naširoko upozorava. Komentar kojemu je jedina poanta izazvati reakciju i pokrenuti svađu.
  • jedan u nizu
    10.6k

Kazes zasto bi pratili ovu temu, a ti si taj koji ju jako prati u zadnje vrijeme.
    Nije zabranjeno, samo licemjerno od tebe ;)
  • Baneki
    786
    Nije ti lijepa kvalifikacija da sam licemjeran. Jer nisam napisao da ne treba pratiti temu nego bagere za stadion koji nije Dinamov.
  • vjeko1701
    11.2k
    1) Kranjčevićeva je plan A za Dinamov zamjenski dom dok se rješava Maksimir
    2) Gradski stadion grada Zagreba na kojem će Dinamo gostovati barem 2 ili više puta godišnje, ovisno o sastavu HNL-a i ždrijebu kupa
    3) Na tom stadionu će se u gradu Zagrebu održavati i druge stvari kojima bi sudionici Zone mogli prisustvovati
    4) Hrvatska reprezentacija bi izvjesno trebala igrati utakmice na tom stadionu
    5) Stadion se gradi novcima građana grada Zagreba koji su vjerovao ili ne većinski korisnici Zone

Al ne, ti si odredio da se izgradnja Kranjčevićeve nema kaj pratiti i došao tu sve nas obavjestiti oko toga.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.