• GaijiZG
    2k
    Jel se može znat kakav je plan daljnje demokratizacije klub? Znači da se na izborima biraju svi skupštinari. Molim za odgovor.

edit: Kada će doć do potpune demokratizacije klub?
  • Crni86
    6.9k
    Sapunali dasku Bjelici. Cannavaro gledao ekipu i cijelu ju zna, Maric kaze da su u kontaktu par dana.

Koga vi lazete?
  • ruicosta
    194
    I to se sve moralo napraviti u nedjelju kada su predsjednički izbori jer su, eto bas danas, dovršili svoje velebne analize. How yes no.

Neno im je ziher rekao kaj ih ide
  • brile86
    92
    Tema koja je nakon izbora naprosto zamrla. Mislim da nikome na vlasti ne odgovara potpuno otvaranje kluba demokraciji jer i dalje po statutu predsjednička lista ima 35 ruku u skupštini.
    U prijevodu tko je lud da se odrekne toga da ima sigurnu većinu svaki put. Kod Barisica i kompanije je malo drugačije bilo zbog postojećih podjela u klubu a rekao bi da se vjerojatno za te ruke i puno toga obećalo.
  • GaijiZG
    2k

Tema koja je nakon izbora naprosto zamrla.
    ž

Onda ju treba odmrznut, očekujem odgovore Dede ili Sanjina.
  • BBB Mataa998
    2.1k
    A sad smjenite sebe.
  • Bernard
    622
    Tek sam sad primio vijest o smijeni Bjelice i mislim da je sramotna. Jakir je imao šansi više nego itko u klubu a ovoga se smjenjuje nakon 6 mj?! Kaj smo mi ajduk?!
    Znam da je igra bila trula pod Bjelkanom ali brate ovo je previše. A tko je Cannavaro? Koga je taj pak vodio?!
    Za ovu upravu stojim još uvijek al dečki ko i u svakom biznisu odluke se ne donose tako rapidno jedino ako nije bio fajt relacija Bjelkan Marić neznam kaj bi mislio baš sam ljut.
  • Plavi-Plavi
    37
    Amaterizam.

Želimo nove izbore. Prije nego pokopate Dinamo do kraja.
  • Dudu9
    1.3k
    Kad se preuzeo klub zar je bio problem dovesti kvalitetnog Sportskog direktora, prepustiti mu sportski sektor i bili bi mirni, ali ne odluče dati posao čovjeku koji to nikad nije radio da upravlja sa ogromnim poslom za koji nije kvalificiran, sad imamo to da u polusezoni već 3 trener stupa na klupu daju se ogromne otpremnine, 3 u hnl sa proračunom od 72 milijuna eura sramota, jedino ako ovo nije način di Zajec upravlja tim djelom pa i imamo škart igrače koji dolaze preko prijatelja sad i novi trener preko iste veze
  • Mentalni Gimnastičar
    1.1k
    Što radi i gdje je predsjednik kluba u trenutku kad se mjenja trener?
  • Paggini
    31.8k
    Želimo nove izbore. Prije nego pokopate Dinamo do kraja.Plavi-Plavi

Uprave se ne mijenjaju smaranjem na Zoni. Dignite dupe, oformite se i rušite koliko želite.

Ali to zahtjeva barem mali trud, to je problem.
  • San Lorenzo
    18.2k

Cannavarove reference su da ga je Marić gledao u Kini...nakon toga katastrofalno u Beneventu i 6 (šest) utakmica u Udineseu, ali to ćemo izignorirati.
    Bjelica je profesor za ovog polovnjaka.
  • Paggini
    31.8k
    Banirao pola foruma.... BravoPlavi-Plavi

Evo sad imaš sedam dana slobodno od Zone da rušiš upravu!
  • NitkoBitan
    21.4k
    Kako ce pučisti glasat na izborima kad se ne zele uclanit :sweat:
  • vlatkomarkovic
    237
    Mene zanima gdje je predsjednik Zajec dok su se ove scene u klubu dešavale?
    U Zagrebu ili u Ateni? Jesu ga opce obavijestili što rade?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.