• dbut
    76
    netko ima info tko će video prijenos dat?
    Na Indexu piše da će bit tekstualni prijenos...
  • GeneralNapoleon
    160

Covjek nam se jos ruga jer ocito zna da je nedodirljiv.
  • Kujtim Shalla
    3.5k
    Za rubriku vjerovali ili ne :lol:
  • San Lorenzo
    18.2k
    Možda Marić drži presicu jer se želi javno oprostiti od kluba i mnogobrojnih fanova. :smirk:
  • Kujtim Shalla
    3.5k
    @San Lorenzo nismo mi te sreće
    Ustaneš jutros onako pozitivan nakon jučerašnjeg dana i tekstova o Galešiću, Franjiću i odjednom šok. Daj bože da nešto dobro ispadne na kraju. Ali mislim da će se oprati i još Mariću olakšati i skloniti Bjelicu. Užas
  • ruicosta
    194
    Ovo je grozno ako stvarno popije nogu...na kaj smo mi pali
  • The Undertaker
    6.4k
    Ovo je teški amaterizam, od vrha do dna.
  • miro
    5.1k
    @Pop corn (kad stignete) koje su to trenerske karakteristike i rezultati gospodina Canavara koji ga čine najboljim kandidatom za trenera Dinama? Kada ste ga prvi puta kontaktirali i koliko dugo ste pregovarali? Koliko je činjenica da su gosp.Zajec i gosp.Zahavi (Canavarov manager ) u prijateljskim odnosima utjecala na ovaj odabir?
  • Chempers
    419
    Grobari Dinama, sramite se. Žao mi je što su ovakvi nesposobni klauni bili jedina opozicija prosloj garnituri. Nikad na zelenu granu ovaj klub neće. Odlazite odmah prije nego do kraja uništite klub
  • emilperska
    7.4k
    Postali smo hajduk odnosno jugurt a.k.a. zadruga.
    Ovo je dno dna od svih u upravi i IO.

U kružni tok smo ušli i nećemo izać narednih 20 godina. Za ovo se sigurno nije glasalo. Pogotovo da neki no name sportski direktori uz pitaj Boga čije pogurance smjene najboljeg trenera od 2000. nakon 8 bodova u Europi i ozljeđenih 8 prvotimaca..

Hvala vam svima.. Skupštini, Upravi, IOu, voditeljima ureda i Predsjedniku kojeg imamo i nemamo..

P.S. Hajduk/jogurt je doveo boljeg trenera..
  • Captain America
    19.2k
    Hajduk/jogurt je doveo boljeg trenera..emilperska

Manje lošeg*. Božićno vrijeme je pa ćelavu prevaru koja dolazi neću usporedit s jednim augmentativom koji počinje na slovo K.
  • Sljeme
    2.7k
    Ovo je cirkus. Smijenite sebe ako vam je i malo stalo do Dinama.
  • Mathiasovi Chageri
    3.4k
    Kad je Dinamovo proljeće izbacilo listu bio sam oduševljen jer sam napokon imao priliku birati da Dinamo vode uspješni poslovni ljudi koji su se dokazali svatko u svom polju, a najvažnije od svega je bilo to što su bili pravi Dinamovci. Veselio sam se šansi da napokon klub bude vođen od strane stručnjaka, a ne kokošara. Nisam nimalo bio oduševljen Zekom, ali smatrao sam ga nekim prijelaznim rješenjem, do nekog boljeg.

Nakon pobjede na izborima, neki njihovi potezi su bili odlični i stvarno svaka čast na dizanju marketinga, povećanju broja publike, okretanju navijačima, pokretanju dRevije, dizanju broja članova, zaista su jedan vrlo zapostavljen dio kluba vratili u život ili pokrenuli. No skoro svaki sportski potez koji su napravili bio je ili teški debakl ili loš potez.

Ovo danas stvarno ne mogu shvatiti. Bjelica je bio loš van Lige prvaka, ali ako ga se trebalo maknuti, to se moglo napraviti nakon Lokomotive. Sad umjesto da se dovede ozbiljan trener, nekakvo jako ime ili barem ime sa nekim uspjesima, mi uzimamo trenera koji je potjeran iz dva talijanska kluba u jedinim ozbiljnim klubovima koje je vodio. Ovo je baš teški cirkus. Praktički dva dana prije priprema, u situaciji gdje smo na -7 i gori nam pod petama.

Za njihovo dobro i dobro kluba se nadam zaista da će trener koji se uči poslu i sportski direktor koji se uči poslu izaći u svibnju kao prvaci. Od mene za upravu ide palac dolje već sad, ovo je baš smiješno.
  • GeneralNapoleon
    160

Gattuso je toliko bolji trener od ove celave neznalice da se jednostavno ne moze vise ni rec manje loseg.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.